Jump to content

Sourvinos

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Sourvinos

  • Birthday 04/02/1969

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Sourvinos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. GT Sport 122 205/55-16 Michelin Energy 10/2008. H Hankook πάντως διαφημίζει ότι βάζει σε VW τα λάστιχά της. Είδα τις προάλλες ένα VI με Hankook.
  2. Πήξαμε στα ηλεκτρονικά και στις ανέσεις, στα κουμπάκια και τα λαμπάκια. Μα και βέβαια θα χαλάσει το μοτεράκι που κουνάει τους καθρέφτες, λες και θα με πόναγε το χέρι αν θα κούναγα το κλασικό λεβιεδάκι. Και βέβαια θα καεί η λαμπίτσα που μου δείχνει αν ήπια καφέ το πρωί. Ακούσατε ποτέ κάποιον ο οποίος ανεβοκατεβάζει τα παράθυρα με το χέρι, να παραπονεθεί οτι το πρωί που είναι το αυτοκίνητο κρύο ο "εγκέφαλος" αργεί να ξυπνήσει; Φαντάζεστε να μη χάλαγε ποτέ τίποτα; Θα το είχαν κλείσει το μαγαζί. Πληρώνω και λέω και ευχαριστώ την τεχνολογία όπου "μου λύνει τα χέρια". Κάπου στις οδηγίες χρήσης λέει ότι ο κλιματισμός θα πρέπει να δουλεύει συνέχεια και ότι αν δω το OFF αναμμένο θα πρέπει να έχει βλάβη! Ελα ρε, σοβαρά; Είπε κανένας τίποτα για εξάρτηση από αντιπροσωπείες και εμπόρους για όλα αυτά τα καλούδια που μας δίνει η βιομηχανία λαμαρίνων σε τέσσερις ρόδες; Καλημέρα σε όλους.
  3. Τα παιδια αναφερονται στο προβλημα να μη βγαινει η οπισθεν.Οχι να μην μπαινει. Πράγματι, ήμουν off!
  4. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Λοιπόν, περί όπισθεν: Στο προηγούμενο αυτοκίνητο (Ibiza), δεν ήθελε να κουμπώσει με τίποτα. Γρατζούνιζε συνέχεια. Μέχρι που βρήκα τη λύση κατά λάθος: Μόλις σταματούσα, έβαζα 1η, την έβγαζα και έβαζα όπισθεν. Εκανα όλη τη διαδικασία ΧΩΡΙΣ να αφήσω το συμπλέκτη. Την έπαιρνε πάντα και το κυριότερο χωρίς να ακουστεί το παραμικρό!
  5. Μήπως είναι το ΙΔΙΟ το τιμόνι στραβοστερεωμένο ενώ το όλο σύστημα δεν έχει απολύτως τίποτα; Ειχα το ίδιο πρόβλημα με το Ibiza πριν πολύ καιρό και το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν: Να αφαιρεθεί ο αερόσακος, να χαλαρώσει το παξιμάδι που κράταγε το τιμόνι στη θέση του, να γυρίσει μερικές μοίρες δεξιά ή αριστερά και να στερεωθεί στη νέα θέση! Δουλειά δύο λεπτών στο συνεργείο.
  6. Η ζυγοστάθμιση γίνεται αφού τα λάστιχα μπουν επάνω στις ζάντες (λες ότι έχει γίνει ήδη). Μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα (300-400) χρειάζεται πάλι. Πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε επίσκεψη στο βουλκανιζατέρ. Κανονικά δεν πρέπει να σε χρεώσουν ούτε ευρώ. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της αλλαγής) και θα έπρεπε ήδη να σου έχουν πει να ξαναπεράσεις για να την κάνουν.
  7. Ούτε ύφασμα έχω! Λαμαρινίτσα νέτη - σκέτη!
  8. Καλημέρα παίδες! Λοιπόν, στο δικό μου GT Sport 122 δεν υπάρχει ούτε μόνωση ούτε λαμαρίνα. Δεν ξέρω τι παίζεται! Αγορασμένο από την μοναδική επίσημη αντιπροσωπεία στην Κέρκυρα (Κασσιώτης) πριν από ένα μήνα περίπου. Βέβαια, ο κινητήρας ακούγεται ελάχιστα (γουργουρίζει σαν γάτος), αλλά αν θέλω να μην ακούγεται ούτε αυτό, έχει οκτώ ηχεία! Τα λέμε...
  9. Καλώς τον! 230 ε; ουάου!!!
  10. Sourvinos

    Golf V Gt Owners

    Καλοτάξιδο! Η κατανάλωση φαίνεται να είναι στα επίπεδα του δικού μου 3πορτου GT Sport 122.
  11. Με τίποτα, παιδιά! Είχα το χιλιάρι από το 1997 και το καλύτερο από τότε ήταν το προηγούμενο μοντέλο. Εξωτερικά έσκιζε, ειδικά στις "φτιαγμένες" εκδόσεις. Αλλά, στο τελευταίο, ούτε με πληρωμή δεν μπαίνω μέσα. Πόσο μάλλον να το οδηγήσω. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο ένα να κυκλοφορεί... Ενώ με τα προηγούμενα μοντέλα έχει γίνει χαμός εδώ στην Κέρκυρα!
  12. Γεια χαρά σε όλους! Ψιλοπανικός βλέπω επικρατεί. Αλογα, ροπές, 0-100... Εχω ένα τρίπορτο GT Sport 122 εδώ και ένα μήνα. Ολα καλά για την ώρα.. Σε σχέση με το χιλιάρι Ibiza είναι πύραυλος σε συσκευασία για το σπίτι. Καλώς σάς βρήκα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.