Jump to content

GAK

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

About GAK

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Κορδελιού - Ευόσμου
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Jetta

Recent Profile Visitors

4,579 profile views

GAK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποια εταιρεια παραγει την γνησια ; θελω να την βρω εκτος αντιπροσωπειας.
  2. Καλημερα πως μπορω να αλλαξω τις (ψειρες) φωτα στάθμευσης σε jetta 2007 ? Γινεται με το χερι η θελει μυτοτσιμπιδο ?
  3. Ο κινητηρας με τα 140hp εχει turbo και κομπρεσορα. Ο 160 hp εχει μονο το turbo. Ο πρωτος κινητηρας ηταν ο BMY το 2007 Ο κινητηρας με τα 140hp εχει turbo και κομπρεσορα. Ο 160 hp εχει μονο το turbo. Ο πρωτος κινητηρας ηταν ο BMY το 2007
  4. Παιδια και σε εμενα το ιδιο στο jetta 02/2007 δεν ειναι απο βιολογικο καθαρισμο, ειναι απο κακη - κακηστη κατασκευη στο συγκεκριμενο τομεα. Αν προσεξετε εκτος οτι εγινε σε ολους στο ιδιο μερος, η ταπετσαρια ειναι ισα - ισα δεν εχει οπως λεμε μποσικα για να επιδιορθωθει. Εγω ηδη εχω βαλει στο προγραμμα την αλλαγη της κοστος 150 Ε στην θεσσαλονικη σε αριστο ταπετσερη αν θελετε και αλλοι να πατε εκει ας στειλετε pm, ενδεχωμενος αν παμε ολοι μαζι να πετυχουμε και λιγο καλυτερη τιμη.
  5. Έχει βάλει κανένας από εμάς αέριο ? Tου παρουσιάσθηκε κανένα πρόβλημα ? Γνωρίζει κανένας κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη ? Λόγω ότι δεν έχει χώρο στην μηχανή ξηλώθηκαν πλαστικά κτλ. ?
  6. Μαλλον θελω κλειδαρια αλλα προς το παρον θα το αργησω, για τις μπουκαλες του πορτ παγκαζ ειχε κανεις το ιδιο προβλημα ?
  7. Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά με υγειά σε όλων τον κόσμο και ιδιαίτερά στον κόσμο του forum μας. Το jettoni μου είναι 07' και παρουσιάζει το εξής. α. Όταν πατάω το κουμπί στο κλειδί για να ξεκλειδώσει τις περισσότερες φορές 7/10, δεν ξεκλειδώνει η πόρτα του οδηγού ενώ οι άλλες κανονικά. Με το κλειδί ξεκλειδώνει κανονικά απλώς κάπως πιο δύσκολα. Νομίζω ότι η κλειδαριά έχει βγει off. Άλλα δεν ξέρω αν είναι ρύθμιση, απλώς θέλει κάποιο σπρέι από μέσα. Σας έχει τύχει, έχετε κάποια άποψη ? β. Οι "Οι μπουκάλες" απο το πορτ - παγκαζ νομίζω ότι είχαν χαλάσει, (όταν ανοιγα το πορτ - παγκαζ αυτο σηκωνωνταν 1-2 cm και σταματαγε εκει. Δεν σηκωνοταν ως επανω οπως οταν το αγορασα. Τις αντικατεστισα με καποιες αλλες απο το ebay που ηταν για το δικο μου μοντελο. Ομως το προβλημα παρεμεινε, με τον καιρο καπως εχει βελτιωθει αλλα οχι οπως ηταν καινουργιο. Δεν πειρα απο την αντιπρωσωπεια τις μπουκαλες διοτι εχουν κοστος 80Ε ενω τις αγορα σχεδον με τα μισα λεφτα. http://www.autopartsbylou.com/lift-supports-products.php?make=VW&model=Jetta&year=2007&type=mmy&x=28&y=13 Απο το καταστημα της αμερικης απο οπου και το αγορα μου ειπαν οτι τα μαμα ειναι 710Ν ενω τα δικα του ειναι 712Ν. Ειναι τοσο μεγαλη διαφορα λετε ωστε να υπαρχει αυτο το προβλημα ακομα ? εχει κανενας το ιδιο προβλημα ? Περιμενω γνωμες, και παλι καλη χρονια σε ολους !
  8. Τελικά άλλαξα, έβαλα τα kayba τα μαύρα, το αμάξι φορούσε μαμά τα zachs μαύρα επίσης. Οι διάφορές που είδα άπω το μαμά ήταν κάπως καλύτερο κράτημα, καθώς και ότι είναι λίγο πιο σκληρά. Στις λακκούβες των πόλεων η συμπεριφορά ως προς την άνεσή δεν είναι το ίδιο με τα μαμά τα kayba χτυπάνε λίγο παραπάνω, όμως το αμάξωμά δεν παλαντζαρεί πολύ.
  9. ελατήρια δεν θα αλλάξω θα αφήσω τα εργοστασιακά.
  10. Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα αμορτισερ του jetta ειναι 07' tsi me 68000 χλμ. Θελω να βαλω νορμαλ αμορτισερ δεν με ενδιαφερει το χαμηλομα ή κατι τετοιο. Η συμπεριφορα που θα ηθελα να εχει στον δρομο ειναι οπως ειχε οταν το πηρα τιποτα ιδιαιτερο. Να περναει ανετα και ομαλα τις λακουβες των πολεων και στις ανοιχτες στροφες να πηγαινει ανετα χωρις να γερνει πολυ με 120 - 140 χμλ/h Γνωριζει κανεις ποια εταιρεια φοραει απο την αντιπροσωπεια ? κατι ακουσα οτι φοραει koni δεν ξερω αν ισχυει. Μια ερευνα που εκανα προχειρα monroe REFLEX 290 e KYB 270 e
  11. GAK

    Jetta Cc ?

    Συγνωμη mod αλλα απο τον ενθουσιασμο μου ξεχασα να βαλω την πηγη τις zouglas.gr θα το διορθωσω αμεσα ! Παντως ειναι πανεμορφο αμαξι δεν συμφωνειτε ?
  12. GAK

    Jetta Cc ?

    Οι εκπλήξεις από την μεριά της VW συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Αυτή τη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου στο Detroit η γερμανική φίρμα παρουσίασε ένα καινούριο coupe όχημα και μάλιστα υβριδικό που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που αναζητά ο σύγχρονος αγοραστής. Πρόκειται για το μελλοντικό Golf ή Jetta Coupe που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους προς τα τέλη του 2011. zougla.gr zougla.gr
  13. H εταιρεια ειναι η shell, χρησιμοποιησα το Cruise Control στα 130 - 140 km/h, ομως ετρεξα και με 200 km/h σε μερικα σημεια. Απο καταναλωση δεν θυμαμαι και καλα νομιζω ομως οτι ηταν 7 και κατι λιτρα.
  14. Παιδια εγινε το απιστευτο, δεν ξερω αν σας εχει κατσει. Εβαλα απο γνωστη εταιρεια 100 οκτανια και ξεκινησα το ταξιδι απο θεσσαλονικη. Εκανα περιπου 220 χλμ. Και ο δεικτης ηταν λιγο κατω απο τα 3/4 (δηλαδη λιγο πιο κατω απο το φουλ) !!!!! Εχω κανει καποιες διαδρομες και μεσα στην πολη και ακομα δεν εχει πεσει ο κατω απο την μεση ο δεικτης. Απορω τι μου εβαλε κηροζινη !!!!! χαχα. Παντως σοβαρα πρωτη φορα τετοια καλη καταναλωση.
  15. Κυριολεκτικα για το θεμα δεν εχω ιδεα, εχω προσφατα οτι στα νεας τεχνολογιας αυτοκινητα δεν χρειαζεται να αντικαθισταται το φιλτρο βενζινης και οτι ειναι ενσωματωμενο μεσα στο τεποζιτο κτλ. Σε καποια σερβις σε μια αντιπροσωπεια (που δεν εμπιστευωμαι καθολου να πω την αληθεια) το ειχαν περασει στο τιμολογιο. Με την αντιπροσωπεια που συνργαζωμαι και παω το αμαξι δεν ρωτησα ακομα. Θα ηθελα την γνωσεις σας για το θεμα. υ.γ. εγω νομιζω οτι υπαρχει και το αλλαζουμε καθε μεγαλο σερβις το 60.000 χμλ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.