Jump to content

theocris

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by theocris

  1. Έχεις δίκιο και θα ενημερώσω τον admin του γειτονικού forum να προσδιορίσει ότι το αρχείο το πήραμε από εδώ. Σίγουρα σε τιμά, αλλά παράλληλα δεν αποτελεί μομφή για οτιδήποτε περαιτέρω. Μου ανέφεραν ότι έχει αναρτηθεί ένα pdf ενδείξεων πίεσης ελαστικών και λόγω αποριών που είχαμε για το θέμα των πιέσεων (ιδιαίτερα για τα 235-35/19'') το ανεβάσα χωρίς αναφορά στον συγγραφέα-ερευνητή. Ευχαριστώ με τη σειρά μου για το αρχείο!
  2. ..φίλε μου ούτε εγώ έχω ακούσει αυτο το μακρομ...επειδή όταν έψαχνα για αντικατάσταση της δικής μου μονάδας, "έφαγα" αρκετό ψάξιμο, αυτό ούτε που το άκουσα, ούτε μου το πρότεινε κανείς...εκτός και αν είναι τόσο καινούριο...!! ..πάντως ξαναγράφω ότι με το zenec nc 2010 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (το έχω 4 μήνες) ενώ παράλληλα με το εσωτερικό του αυτοκινητου μου δένει όσο τίποτε άλλο...παράλληλα η εταιρεία zenec με update που ανεβάζει κάθε τόσο στο site της, πρακτικά σου αναβαθμίζει το λόγισμικό κάθε φορά που αντιλαμβάνετε ότι κάτι δεν ικανοποιεί τους πελάτες της (δε μιλάω για ανβάθμιση χαρτών)...ξαναλέω το μονο αρνητικό (εάν κάποιος μπορεί να το χαραχτηρίσει έτσι), είναι ότι τρέχει igo8 και είναι κλειδωμένο..το δε bt λειτουργεί τόσο καλά και ο ήχος είναι τόσος καλός, που δε χρειαστηκε να εγκαταστήσω το εξωτερικό μικρόφωνο αλλά χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο της συσκευής...
  3. ..εγώ στο δικό μου (passat cc) έχω τοποθετήσει το zenec nc 2010 (το οποίο είναι και το τελευταίο μοντέλο της zenec για τα vw.... εξακολουθεί να πωλείται και το προηγούμενο το mc 2000).. ..άποψή μου...ότι πιο καλαίσθητο και πλέον πολύ λειτουργικό (πιο universal) με πολύ καλά γραφικά..το μόνο αρνητικό (για το οποίο προσωπικά δεν έχω πρόβλημα διότι ότι του έχω δώσει το βρίσκει) είναι ότι τρέχει igo8...ότι πιο τέλειο κυκλοφορεί σε γραφικά, αλλά όχι ότι πιο τέλειο στη πλοήγηση(για τους απαιτητικούς)..
  4. ..για passat Cc γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν καπάκια inox-νίκελ-χρώμιο..?
  5. ..Ανδρέα τελικά με το mtm όλα καλά..?έχεις κάνει αρκετά km...?? ..τι βενζίνη χρησιμοποιείς...?(σε RON) ..πάντως έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται, ότι η mtm είναι η μόνη που θα κυριαρχήσει στα 1,8 tsi passat Cc..και εδώ Αθήνα που μιλώ με κάποιους που το τοποθέτησαν, είναι πολύ ικανοποιημένοι....μακάρι να κάνει κάτι και η a.p.r. γιατί βλέπω την mtm να μονοπωλεί (τουλάχιστον στο δικό μας μοντέλο)...η revo ακόμη στο περίμενε είναι...(ίσως γιατί την έχει "βρει" με τη Seat στα Leon και ιδιαίτερα στα cupra)..
  6. ..έχεις απόλυτο δίκιο, ασχετα εάν τα stage II,III,κ.ο.κ. στα χρεώνουν όχι οσο το βασικο πρόγραμμα...(αλλά στα χρεώνουν)... εν τω μεταξύ δε γνώριζα ότι η a.p.r. βαζοντας περιφερειακά σου ξαναπερνά νέα προγράμματα,ώσθε να ρυθμιστεί εκ νέου το μοτέρ..συνήθως με άλλες εταιρείες έπαιρναν το lap-top, κάθονταν δίπλα σου (εν κινήση το όχημα) και άρχιζαν τις δήθεν ρυθμίσεις, χωρίς φυσικά κανένα αποτέλεσμα..τουλάχιστον για όσα Cc γνωρίζω.. ..δε ξέρω φίλε Νίκο..μάλλον οι τύποι εδώ στην Αθήνα, ήταν ανημέρωτοι...!!
  7. ..αυτό ήθελα και εγώ να συμπηρώσω Ανδρέα...ότι κάποια μοτέρ ανταποκρίνονται και κάποια άλλα όχι...ναι μεν ιδια στη σχεδίαση-φιλοσοφία τα tsi-tfsi, αλλά κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις απο το κατασκευαστή, δε επιτρέπουν να δουλεύου, σωστά..
  8. ..αυτή η "ανθρακωνιμάτινη εισαγωγή" όπως την αναφέρεις, λέγεται "carbonio"..μου το πρότειναν και εμένα να το βάλω, όταν πήγα να πάρουν στοιχεία της ecu μου, για το πρόγραμμα στο Cc μου (μηχανικό κιβώτιο).. ..δε ξέρω ρε παιδιά..δε με έπεισαν οι τύποι (παρόλο που για την a.p.r. έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια)..να φανταστείται ότι περιμένουμε ακόμη απάντηση για το πρόγραμμα για το κινητήρα μου (1.8 tsi) από Αμερική.. ..και εμένα έτσι μου είπαν ότι με πρόγραμμα θα φτάσω τους 220 ίππους (33-34 kgr ροπής) και βάζοντας και το carbonio θα πάρω άλλους 10-15 ίππους...με μηχανικό που μίλησα όμως μου είπε ότι αν αποφασίσεις να κάνεις αναβάθμιση (stage I), ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ, διότι θα σου αρχίσουν τα μπερδέματα και οι αρρυθμιες..!! ..μακάρι ότι γράφω πιο πάνω (όσων αφορά τα μπερδέματα-αρρυθμίες), να μην επαληθευτούν και να σου δουλέψουν όλα ρολόι...περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου, διότι όπως το έχω ξαναγράψει ψάχνω σα τρελός για πρόγραμμα..!!(μάλλον με βλέπω για mtm, διότι διαβάζω και αλλού μονόδρομος για το Cc 1.8 tsi)...
  9. ..Νίκο μήπως όντως τα 2Litra που έχεις δει έιναι άψογα όπως λες διότι στην Αμερική το Cc κάνει πάταγο ως δίλιτρο..με το 1,8, ούτε που ασχολούντε..!! τέλος πάντων μπερδεύει το πράγμα διότι λίγο-πολύ όλοι τα ίδια προσφέρουν με διαφορετικά κόστοι..πάντως τολμώ να πω ότι στην mtm με έπεισαν λίγο περισσότερο, ίσως με την υποδομή τους, ίσως και με το πως μας προσέγγισανν!! ..θα το έβαζ (της mtm), αλλά τα 1050 τα θεωρώ πολλά..!!(andrea εσένα το mtm στο χρεώνουν το ίδιο με το revo???)
  10. ..και τώρα τα δικά μου νέα... έίχα ραντεβού με apr, mtm και overload... apr..πήραν με το lap-top κάποια στοιχεία του εγκεφάλου μου και θα μου απαντησουν πότε θα το έχουν..μου λένε ότι θα φτάσει 215 άλογα, 33-34 kgr ροπής και ρύθμιση 98 ron..αξία : 800 ευρώ mtm..δε χρειάζεται να περιμένουμε καθόλου..εάν θέλαμε, έπαιρναν (μα το lap-top) τα στοιχεία της ecu μας, πίναμε καφέ και σε κανά μισάωρο θα ήταν έτοιμο..205 άλογα, 32 kgr ροπής και 98 ron : αξία 1050 ευρώ overload..φίλος που πήγαμε μαζί, το έβαλε κιόλας..200 άλογα, 30 kgr ροπής, 98 ron : αξία 500 ευρώ.. abt..δε πήγαμε από εκεί με τα αυτοκίνητα αλλά σε τηλ.επικοινωνία που είχα με ύφος "χιλίων καρδιναλίων" 1500 ευρώ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ...!!! τι έχετε να πείτε...?? υ.γ.Νίκο όπως σε είχα ξαναρωτήσει...γιατί επιμένεις apr εφόσον οι τύποι πήραν στοιχεία και δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΕ, αλλά θα μας απαντήσουν σε λίγες μέρες, ενώ οι άλλοι τα έχουν έτοιμα...??
  11. ..μάλλον 99,9% A.P.R. θα βάλω...!! ..όντως επίσημος βελτιωτικός οίκος στην Αμερική της vw, είναι πλεον η a.p.r...η συνεργασία με τη a.b.t. έλαβε τέλος..μόνον που στο αμερικανικο site της apr δεν αναφέρονται καθόλου στην αναβάθμιση του 1,8 tsi, διότι το αυτοκίνητο εκεί κάνει πωλήσεις καλές, μόνον στα 2,0cc.. σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και ελπίζω να επανέλθω με καλά "βελτιωτικά νέα"..!!
  12. Νίκο και εγώ για A.P.R.είμαι, απλά οι τύποι δε μου υπόσχονται πολλά περί εγγυήσεων, όπως λένε στη Revo, όσον αφορά τον εγκέφαλο..εν τω μεταξύ δεν αναφέρθηκα στην abt, διότι εάν οι τιμές των άλλων δύο βγαίνουν κάπου στα 800 ευρώ, η abt μου ζητά 1500 ευρώ ακατέβατα..!! ..μένω Χαιδάρι.. ..εδώ στην Αθήνα έχω βρει να το τοποθετήσω (a.p.r.) στην Αργυρούπολη..έχεις να μου προτείνεις κάτι..?? (υ.γ. δε χρειάζεται να αναφέρω το πόσο μερακλής είσαι, διότι και μόνο από τις photo και αυτά που έχεις κάνει στο passat σου, φαίνεται)
  13. να καλησπερίσω την όμορφη παρέα του vw club και ιδιαίτερα των απανταχού passat.. διαβάζω σχεδόν καθημερινά αυτά που γράφετε αλλά είναι η πρώτη φορά που εγώ γράφω..!! είμαι κάτοχος ενός passat Cc 1.8 tsi απο τις αρχές του 2009 σχεδόν..!!έχω αρχίσει τρελό ψάξιμο για αναβάθμιση του μοτέρ μου και όπως καταλαβαίνεται ο κάθε ένας το κοντό και το μακρύ του..!! με λίγα λόγια είμαι ανάμεσα σε revo & a.p.r. με τη τελευταία να με κερδίζει πολύ περισσότερο, άσχετα εάν εδώ στην Ελλάδα πολλοί δε τη γνωρίζουν..!! θα ήθελα τις απόψεις σας..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.