Jump to content

DEMON4141

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About DEMON4141

  • Birthday 08/06/1981

Contact Methods

  • MSN
    djsporos@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ελληνικού - Αργυρούπολης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    T-Roc

DEMON4141's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. DEMON4141

    VWs general nick1

    VW1
  2. Επειδή δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει το τακάκι για να ανάψει η ένδειξη τα κοιτάω που και που για να μην μείνω καμιά μέρα με τα σίδερα και μόνο. Ακόμα δεν έχω ένδειξη για αλλαγή απλά τα κοιτάω για να μην έχω άλλα τραβήγματα μετά.
  3. Μήπως θα έπρεπε αφού από μαμά φοράει 185/55 ανεβαίνοντας ένα νούμερο σε 195 να πάει και προφίλ 45? Νομίζω οτι πάιζει διαφορά από 50 ---> 45! Αν κάνω λάθος διορθώστε.
  4. εγώ έχω δει και κάτι άλλα KOLBEN (τώρα μούφες ειναι?) και τα κλασσικά ARAL. Βέβαια υπάρχει και η πουστιά που έτυχε σε ένα γνωστό μου στην SKODA να βάζουν απλά τις ετικέτες από άλλα λάδια και το μπουκάλι με το λάδι να είναι μια μούφα και μισή. Προσέξτε το αυτό.
  5. Αυτή την στιγμή το αμάξι λέει κάτι παραπάνω από 16000 χλμ και πάω τρέχοντας για αλλαγή στα τακάκια γιατί σε λίγο θα φρενάρω μόνο με τα σίδερα
  6. Ωραίο το 9Ν3 και μετά από το χεράκι της ABT ακόμη καλύτερο αλλα πολύ Golfίζει η μούρη. Με χαλάει λίγο....
  7. Και γώ τα ψάχνω πολύ καιρό είχα ρωτήσει και για την FK και μου είπαν οτι πιθανότατα να βγάλει αργότερα LED σαν το 6Ν2 και 306cc.
  8. ΘΕΟΣ....ΣΩΣΤΟΣ!!!! Πολύ καλό και βοηθάει πάρα πολύ!
  9. Είναι αρκετά ακριβά για κωλοφάναρα. Να ρωτήσω κάτι είναι μόνο αυτά που βλέπουμε ή βγαίνουν με carbon look ή με μαύρο μέσα?
  10. Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα PIONEER. CLARION και ALPINE είναι και αυτές από τις κορυφαίες που κυκλοφορούν.
  11. Τα αμάξια παλιότερα ίσως ακόμα και τώρα τα φέρνανε γυμνά απέξω και βάζανε όλα τα καλούδια εδώ όπως και το A/C. Μια αντίστοιχη περίπτωση μου συνέβη με το Beetle το οποίο το A/Cτοποθετήθηκε στην Ελλάδα. Δεν ενημερωθήκαμε για κάτι τέτοιο και μετά από ψάξιμο το βρήκα μέσω εγκεφάλου. Στο συγκεκριμένο δεν είχε συνδεθεί καν το καλώδιο με τον εγκέφαλο και το έβλεπε σαν ξένο σώμα. Το ίδιο και με τους θερμαινόμενους καθρέφτες. Δεν υπήρχε καν ο εγκέφαλος για να υποστηρίζεται η λειτουργία αλλά το αμάξι τους είχε σαν έξτρα. Οπως και άλλα πολλά περίεργα. Ο συγκεκριμένος εγκέφαλος που ρωτήσαμε είναι πανάκριβος. Οσο για το Polo (9Ν) εγώ έχω το Climatic και δεν τραβάει καθόλου όταν είναι σε λειτουργία το A/C.
  12. PLEASE αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος γιατί κάτι δεν κάνω καλά με τις φωτογραφίες στο signature πως θα τις ανεβάσω τις ριμάδες από το σκληρό μου?
  13. Δεν είμαι ειδικός στον χώρο των ηχοσυστημάτων οι SONY είναι κάποιοι φτηνοί και σχετικά αξιόπιστοι ενισχυτές απλά δεν βγάζουν τα RMS που θα έβγαζαν κάποιοι άλλοι τετρακάναλοι. Εγώ έχω στο πρόγραμμα να ρίξω ένα τετρακάναλο EM PHAZER πάνω αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 4x85 RMS με τσιμπημένη τιμή βέβαια πάνω απο 450€ αλλά διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Απλά οι ενισχυτές και γενικά τα ηχοσυστήματα είναι αντικειμενικά ο καθενας τι θέλει να φτιάξει. (τα γιούρια παίζουν μεγάλο ρόλο). Διορθώστε με αν τα παραλέω ή κάνω λάθος κάπου
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.