Jump to content

Nemessis

Members
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nemessis

  1. Άλλαξα πρίν 2 χρόνια κ έχω βάλει την Varta Silver Dynamic 63Ah. Είμαι πολύ ευχαριστημένος κ σαν να παίνρει κ πιο εύκολα μπρός διότι έχει κ μεγαλύτερες αντοχές στο κρύο.
  2. Δεν ξέρω εαν είναι σχετικό ... στο δικό μου (1,4 TSI) είχα κάτι παρόμοιο με το πρώτο ξεκίνημα. Άλλαξα μπαταρία επειδή νόμιζα στο κρύο δεν άντεχε επειδη είναι παλιά ... τελικά αποδείχθηκε πώς ήταν η μίζα.
  3. Έχω την "τυχη" να έχω αλλάξει 2 πολυδισκους κ ένα Mechatronic. Όπως λένε κ τα παιδιά, πήγαινε πρώτα σε αντιπροσωπία. Έτσι θα μπορεί η αντιπροσωπία με την Kosmocar να πιέσουν για κάτι καλύτερο στη Γερμανία κ να αναλάβουν αρκετά μεγάλο ποσό. Εμένα τον δεύτερο πολυδίσκο θέλαν να μου χρεώσουν το 40% επειδή ήταν η δεύτερη φορά που άλλαζε. Είχα έρθει σε αρκετά έντονη κουβέντα με την Kosmocar κ απείλησα με εξώδικα γιατί είναι γνωστά τα θέματα και τελικός δεν πλήρωσα τίποτε. Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
  4. Βλεπω σε έχει πιάσει άγχος :-) ... δεν θα έπρεπε. Στο service των 75000 δάκρυζε η πίσω ανάρτηση και τώρα έχω 89000. Στην φυσιολογική οδήγηση δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά. Επειδή δεν οδηγώ γενικά ακραία δεν έχω δέι κάτι που με ανησυχεί .. είναι περισσότερο θέμα υποσυνειδητου και ασ΄φαλειας.
  5. Καλημέρα, Ακόμη δεν έχω αλλάξει. Το πρόβλημα μου προέκυψε μόνο πίσω οποτε τα μπροστά δεν απαιτούν αλλαγή. Σίγουρα θα πρέπει να τα αλλάξω στο επόμενο διάστημα διότι είναι σημαντικό να έχει σωστή επφαή το λάστιχο με το οδόστρωμα. DCC θα ξαναέβαζα, είμαι πολύ ευχαριστημένος κ δεν το έχω μετνανιώσει. Όσο αφορά τώρα το XXX-F στην γερμανία μου είπαν εάν βάλω αυτά ανακαλείται η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος διότι δέν έχει την ανάρτηση που ορίζεται. Τι να πώ?
  6. Golf 6 118kW DSG με DCC. Η αναρτησεις (μαμα) ειναι Monroe ... αλλα στην ελευθερη αγορά δεν της έχω βρεί. Μόνο μεταχειρησμένη π.χ. στο ebay http://www.ebay.de/itm/VW-GOLF-VI-GTI-R-Line-Stossdaempfer-Hinten-Links-1K0512009G-adaptives-Fahrwerk-/121269907333
  7. Καλημέρα Φιλε, σ'ευχαριστς για την αμεση απάντηση. Το πρόβλημα είναι πώς ειναι ηλεκτιρά ρυθμιζόμενες κ αυτες δεν κάνουν. Θέλουν ειδικές κ γιαυτο ξεφευγει η τιμή.
  8. Καλημέρα, έχω golf 6 me DCC. Έχει αλλάξει κανεις αμορτισέρ?
  9. Καλημέρα σε όλους, ήρθε η ώρα να αλλάξω τις πίσω αναρτήσεις στο Golf 6. Ρώτησα στην αντιπροσωπία κ μού δώσανε τιμή (με έκπτωση) στις δύο πίσς αναρτήσεις 600 Ευρώ (κωδ. 1K0513045C και 1K0513046C ) Στην γερμανία βρήκα αντίστοιχα τις αναρτήσεις 1K0513045F και 1K0513046F και μου έχουν πεί πώς κάνουν για το αμάξι (300 Ευρω). Ρωτησα στην αντιπροσωπία κ δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν αλλα με παρέπεμψαν μόνο στην αρχική. Έχει αλλάξει κανείς σας αναρτήσεις? Γνωρίζει κανείς την συγκεκριμένη διαφορά? Πρέπει όντως να πάω στο 1K0513045C ? Ευχαριστώ
  10. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον κοιτάζω για Menabo Logic 2 και για οροφής.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα ένα ποδήλατο και σκέφτομαι τώρα πώς θα το μεταφέρω με το Golf 6. Μία επιλογή είναι να πάω να βάλω κοτσαδώρο κ σχάρα πάνω στον κοτσαδώρο, η άλλη επιλογή είναι σχάρα που τοποθετούν πίσω. Οι Ερωτήσεις μου λοιπόν είναι έχετε κάποια εμπειρία? Μπορείτε να προτείνετε είτε συνεργείο για κοτσαδόρο, είτε σχάρα που τοποθετείτε στο πορτ μπαγκάζ? Ευχαριστώ
  12. Nemessis

    Μιζα

    Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ... έπαιρνα αδύναμα μπρός κ στο κρύο μπορει κ να μην επαιρνε με την πρώτη. Είχα αλλάξει μπαταρία κ καλυτέρεψε κάπως. Πριν μερικές μέρες με άφησε απο μίζα το αμάξι. Με την καινούργια μίζα παίρνει άμεσα μπρός. Καμία σχέση με πριν.
  13. Απ΄'οτι γνωρίζω δεν δέχονται σέρβις. Στη γερμανία που το έψαξα με τις αναρτήσεις μόνο απο αντιπροσωπία τις έβρισκα κ οι τιμές ήταν κατα πολύ υψηλότερες απο Ελλάδα!!!
  14. Καλημέρα σε όλους, έχω ενα Golf VI και σκέφτομαι να βάλω Llumar μεμβράνες. Έχετε να προτείνετε κάποιον κοντά στη Δάφνη για τοποθέτηση? Από τιμές τι παίζει αυτό το καιρό? Με ενδιαφέρει να βάλω μόνο στο πίσω μέρος. Ευχαριστώ!
  15. Καμία αλλαγη δεν είδα. Απλά μοθ το είπαν στο σερβις. Δεν δεχονται σερβις οι αναρτήσεις κ θα πρέπει να αλλαχθούν μελλοντικ.α
  16. Καλησπέρα, έτυχε κ πήγα προχθές το Golf VI 118kW DSG για service 60000 km . Εκεί που είχαν τελειώσει τις δουλειές με ενημερώσανε πώς οι δύο πίσω αναρτήσεις δακρύζουν κ θέλουν αλλαγή σε 30000km κ οι τιμή είναι 700 Ευρώ! Ήλεγξα έαν κάνανε κάποιο λάθος διότι 890 έκανε το εξτρά οπότε μου κ μου φάνηκαν πολλά :-) Σε κάθε περίπτωση ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει αλλάξει την ανάρτηση κ εαν υπάρουν παρόμοιες εμπειρίες. Ευχαριστώ!
  17. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Με καλύπτει στην καθημερινόττητα κ στα ταξίδια, οπότε την ρυθμίζω αναλόγος τις απαιτήσεις μου. Δεν ξέρω βέβαια εαν απαιτεί κάποιο service και τι γίνετε σε περίπτωςη που πρέπει να αλλαχτεί?
  18. Γενικά ανταλλαγή απόψεων, έχω βάλει την DCC κ διαβάζω διάφορα σχόλια στο εξωτερικό. Αλλοι είναι ενθουσιασμένοι, άλλοι πάλι δεν καταλαωαίνουν διαφορά. Κάποιο μιλούν για service που απαιτείται, άλλοι πάλι λένε πώς δεν θέλει. Οπότε στόχος είναι απλά να δώ εαν "εμείς" είμαστε ευχαριστημένοι κ εαν καταλαβαίνουμε διαφορε΄ς.
  19. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για τις αναρτήσεις DCC πάνω σε Golf. Ποια ειναι η άποψη σας? Είστε ευχαριστημένοι? Είχατε τίποτε προβλήματα? Χρειάζετε κάποιο service κατά καιρους?
  20. Καλησπέρα σε όλους, αφού εχω αλλάξει μια φορά Mechatronic και δύο φορές πολυδίσκο είχα ηρεμήσει. Η αλλαγες πλέον γίνονται χωρίς κανενα πρόβλημα κ το αμαξι πηγαίνει όπως πρέπει (Golf TSI 160HP, DSG 7) Παρατηρώ τώρα τωρα τελευταία όμως πώς στις αλαγές τα΄χυτητας από τα paddles σε υψηλές στροφές σαν να τις κάνει απότομα, καμίε σχέσει με το manual του λεβιές. Το έχει παρατηρήσει κανείς?
  21. Πατάς φρένο? Μήπως δεν εχει πρόσφηση το αμάξι (παλιά λάστιχα) κ νομίζει ο εγκεφαλος πώς σπινιάρει? Απ'οτι καταλαβαίνω δεν σου το κάνει υπο κανονικές συνθηκες.
  22. Κατι παρόμοιο υπάρχει κ στη γερμανια για Golf VI και προσφέρουν κ updates: http://www.canshack.de/default/volkswagen-zubehor-und-can-adapter/volkswagen-golf-6-jetta-2008/mfa-cs.html
  23. Καλησπέρα, δεν έχω τρομερή εμπειρία με υγραεροκίνηση αλλα σε κουβεντες με παιδια απο γερμανία μου εχουν πεί πώς σίγουρα υπάρχουν φθορές. Αυτο οφειλεται προτίστος στο γεγονός πώς η καύση στον κύλινδρο γίνετε σε υψηλότερες θερμοκρασίες απο τις "κανονικές" οποτε το block καταπονείται περισσότερο. Το ίδιο ισχύει κ για τα καυσαέρια που θα έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία. Το είχα σκεφτεί κ εγώ για υγραέριο, αλλά αυτα με αποθαρύνανε.
  24. Καλησπέρα, το 2005 αγόρασα το προηγούμενα αμαξι μου (Golf 1,4 FSI μεταλλικο μπλε) από την ΚΑΡΕΝΤΑ στη Συγγρού. Λόγο επαγγελματικού ταξιδιού το παρέλαβε ο πατέρας μου. Οταν γύρισα κ το αντίκρησα δεν πίστευα στα μάτια μου. Λεπτές γρατσιουνιές παντού (φαίνονται μονο υπο γωνία σε έντονο ήλιο). Ρώτησα τον ανθρωπο εαν το επλύνε κ απάντηση αρνητικά. Όπως το παρέλαβε έτσι το έβαλε στη θέση πάρκινγκ. Πήγα κ ζήτησα τον λόγο απο την Καρεντα κ η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη! Με κατηγορήσανε πώς εγώ το έπλυνα το αμάξι με κουβά κ ο κουβάς είχε άμμο. Τους εξήγησα λοιπόν πώς έχω μόνο λάστιχο κ δεν μάλλον αυτες είναι οι πρακτικές που χρησιμοποιούν οι ίδιοι! Ακρη δεν έβγαλα τελικά (Ουτε με τα κεντρικά ούτε με γερμανία). ΑΠο εκεί κ πέρα δοκίμασα κ πήγα Φιλοσίδη στο Βύρωνα. Έμεινα έκλπυκτος απο την συμπεριφορά κ την ευγενια κ αγόρασα το επόμενο αυτοκίνητο απο εκεί αφού πούλησα το προηγούμενο. (Golf TSI - DSG). Μου έβγαλε το πρόβλημα με τον συμπλέκτη κ έτυχε να το τεστάρει ο ίδιοσ ο Φιλοσίδης κ είδε το προβλημα. Ήρθε δύο φορες ομαδα απο την Κοσμοκαρ για να επιβεβαιώσουν την βλάβη κ δεν δείχαν να έχουν διάθεση να αναλάβουν το κόστος. Ο Φιλοσίδης όμως τους έποιασε κ τους μίλησε κ τελικά είχε περασει. Προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με οτν Φιλοσιδη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.