Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Delinquent

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Delinquent

 • Rank
  VWClub Member

Other Info

 • Car Type
  Polo 6R (2009)
 1. γεια σου φιλε εχω και εγω ενα NOKIA N95 και θα ηθελα να μου στειλεις τα link για να κατεβασω το garmin και τουσ ελληνικουσ χαρτες ..... thanks

 2. Ειναι απλα επαναπρογραμματισμος και χαρτογραφηση του εγκεφαλου.Ποιος μιλησε για αλλαγη τουρμπινας;
 3. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Nokia N97 με GARMIN Mobile XT και 3 διαφορετικούς χάρτες. ¶νοιξα και topic για όποιον ενδιαφέρεται. Μετά το MLS που είναι το πιο ενημερωμε΄νο αυτή τη στιγμή έρχεται η Garmin. More infos : here Φιλικά Νίκος.
 4. Αρχικά βεβαιώσου ότι μπορείς να οδηγήσεις το αμάξι σου ως έχει. Όταν νιώσεις ότι τα άλογα του δεν είναι αρκετά και ότι μπορείς να κουμπαντάρεις το κάρο σου κ να το κάνεις ό,τι θες εσύ και όχι αυτό,το ξανασκέφτεσαι. Το πρόγραμμα είναι μια χαρτογράφηση του εγκεφάλου. Συνήθως η εγγύηση της VW δεν ισχύει αλλά έχεις μια εγγύηση από τον εκάστοτε βελτιωτή. Τέλος, όσο πειράζεις το αμάξι σου σίγουρα αλλάζουν πολλά από όταν είναι εργοστασιακό. Κατανάλωση, φθορές θα έχουν σημαντική διαφοροποίηση... Να είσαι σίγουρος ότι δε θα πατάει καλά αν δεν έχεις τα 16" ζαντολάστιχα και σίγουρα θα χρειαστείς φρένα κάπου στην πορία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Η εύκολη λύση για τα φρένα είναι τα σωληνάκια υψηλής τα οποία θα έχουν αισθητή βελτίωση στο φρενάρισμα όχι όμως τη βέλτιστη. Φιλικά Νίκος.
 5. θα ήθελα την υπομονή σας ως αυτό το ΣΚ γιατί λόγω δουλειάς τρέχω και δε φτάνω. Όσοι ενδιαφερόμενοι στείλτε μου ένα Pm και θα στείλω ενα Link για download του προγράμματος,των χαρτών,αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης.
 6. Με την διαφορά ότι κανένα VW υπερτροφοδοτούμενο δεν είναι όσα άλογα λέει η VW για να μπορούν να περνάν τα ISO και να διατίθενται στις αγορές. Τι εννοώ. Οι 1.4 TSI κινητήρες VAG με 120 ps στο δυναμόμετρο αποδίδουν 140 ps, οι 1.4 TSI κινητήρες VAG με 160 ps στο δυναμόμετρο αποδίδουν 180 ps. Αναμενόμενο λοιπόν και το Polaki να γράψει 120. Βάλε πάνω και το chip tuning της ΑΒΤ 150 ps στο χαλαρό και τα λέγαμε!
 7. ¶ιντε μεγειές και καλοτάξιδο. Δε θα σε απογοητεύσει σίγουρα. Αστέρι μες στην πόλη είτε θες να πας τάπα είτε αργά, ξεκούραστο και άνετο και στην εθνική!
 8. Ανακοινώθηκε η τιμή του Tuning Kit που προσφέρει η ABT για το Polo και ανέρχεται σε 1.490 ευρώ (+150 ευρώ για τοποθέτηση.) Δεδομένου ότι το Polo εργοστασιακά βγαίνει με 105 ps το kit αυτό με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου φτάνεi 140 ps. Για του λόγου το αληθές δείτε την ΑΒΤ Hellas Αναμένονται ακόμα το Kit της REVO και της MTΜ με τα αντίστοιχα Body Kits.Περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Φιλικά Νίκος
 9. Ανοίγω το θέμα αυτό για όλους τους κατόχους NOKIA κινητών. Μπορώ να σας ανεβάσω την εφαρμογή GARMIN Mobile XT 5.00.50 με το update σε 5.00.60 έκδοση. Το πρόγραμμα είναι το καλύτερο GPS που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και δουλεύει άψογα σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν λογισμικό Symbian S60 5th edition. Μαζί με το πρόγραμμα έρχονται και 3 σετ χαρτών που καλύπτουν όλο το οδικό δίκτυο της Ελλάδας αλλά και ναυτικούς δρόμους. Τέλος υπάρχουν άπειρα Points of Interest για κάθε λογής γούστα. Οι χάρτες είναι οι εξής : 1) Hellas Autodrive 1.95 με ελληνικούς χαρακτήρες και καλύπτει εθνικό,περιφερειακο και αστικό οδικό δίκτυο με κάλυψη 99% 2) Anavasis Topo Map 4.33 ο οποίος καλύπτει μεγάλο εύρος της χώρας όσον αφορά χωματόδρομους,μικρά μονοπάτια,ισουψείς καμπύλες,ρέμματα,ρυάκια και οτιδήποτε δεν είνα ι χαρτογραφημένο από των Hellas Autodrive 3)Blue Chart Atlantic Ocean Marines & Tides ο οποίος είναι ναυτικός χάρτης,πλοηγίσιμος και περιέχει ναυτικές πορείες,βάθη,ξέρες,λιμάνια,όρμους κλπ για την Ελλάδα. Πριν περάσω στη δημοσίευση των συνδέσμων θα ήθελα κάποιο απο τους διαχειριστές να μου πει αν επιτρέπεται αυτό διότι η εφαρμογή και οι χάρτες είναι σπασμένα και όπως είναι αναμενόμενο διόκεται ποινικά. Αλλά επειδή είμαι Ελληνάρας δεν πρόκειται να πλήρωνα δραχμή για κάτι τέτοιο! ;Ρ Φιλικά Νίκος
 10. Στην ΚΑRΕΝΤA που το αγόρασα μου είπαν στρώσιμο μεχρι τα 1500 τουλάχιστον και αλλαγή λαδιών μετά. Πιστεύω ότι κάπου εκεί τελειώνει το στρώσιμο αλλά μηχανικός ΔΕΝ είμαι κι έτσι δε μπορώ να το πω υπεύθυνα για να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου.Καλό θα ήταν να ακούσουμε τη γνώμη ειδικών οπότε όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει.. Σημείωση : Είναι πολύ πιθανό να αφήσω τις 16" σύντομα για τις 15" ενός φίλου γιατί κατά τη γνώμη μου του κόβουν πολύ σε επιδόσεις και έχουν αυξημένο κόστος ελαστικών και σαφώς μεγαλύερη κατανάλωση.
 11. Καλοτάξιδο αδερφέ. Αν προσέξεις τις ενδείξεις λίγο καλύτερα θα δεις οτι σε στάση στο ρελαντί σου δείχνει 0,8 lt/ h όταν είναι κρύο 0,6lt/h όταν ζεσταθεί. Πράγμα που σημαίνει 0,8 (ή 0,6 αντίστοιχα) λίτρα ανά ώρα λειτουργίας του κινητήρα σε κατάσταση ρελαντί.
 12. Είναι προαιρετικός εξοπλισμός και δεν υπάρχει ως στανταρ σε καμία έκδοση. Απλά το manual εξηγεί για όσος τους έχουν βάλει πρόσθετους.
 13. Γενικά καλό θα ήταν να το αφήνετε να ζεσταθεί το αμαξάκι σας 2-3 λεπτά διότι είναι τουρμπάτο. Οι ήχοι αυτοί ακούγονται σε όλα τα Polo και μειώνονται με την άνοδο της θερμοκρασίας του κινητήρα! Καλό κάνει σίγουρα. Επίσης καλό θα ήταν να το αφήσετε 2-3 λεπτά πριν το σβήσετε να πέσουν οι πιέσεις των λαδιών. ¶ντε καλοτάξιδα σε όλους μας!
 14. Χαιρετώ κι εδώ, είμαι ο Νίκος ετών 24 οδηγάω το Polo 6R 1.2 TSI,Hihline με 16" ζαντολαστιχα και μπορώ να σας πω ότι το αμάξι σπέρνει. Κατανάλωση;Γ......α,480 χλμ με 30 γιουρια με ελάχιστα ανοίγματα εως 4.000 RPM λόγω στρωσίματος. Στήσιμο;¶σετο. Λιμανάκια έμπαινε στο πέταλο με 110 κ πολύ χαλαρά. Τα φρένα απίστευτα κ γενικά σαν αμάξι με κύρια χρήση την πόλη υπερβολικά βολικό,άνετο και ξεκούραστο. Επειδή γενικά έχω διαβάσει όλες τις γνώμες που κατά καιρούς ανεβαίνουν, όλα καλά όλα ωραία αλλά μη νομίζετε ότι μπήκατε,τουρμπίσατε και εξαφανιστήκατε. Αυτό ισχύει 1,2 άντε και 3 ταχύτητα.Μετά όπως ήταν λογικό και αναμενώμενο το αμάξι "πέφτει"... Παρόλα αυτά οι επιδώσεις του για 1.2 είναι κομπλέ είτε για πόλη είτε για ταξίδι. Με 6 και 2.800-3.000 RPM γράφει 130-140 και κατανάλωση σε ευθεία εθνικής οδού με σταθερό γκάζι περί τα 4,5 lt / km. Αυτά τα ολίγα. Στη διάθεση σας πάντα και φιλικά Νίκος!
 15. Τους χαιρετισμούς μου και από εμένα λοιπόν. Παρακολουθώ χρόνια τις εξελίξεις κ γενικότερα τις συζητήσεις σας στο φόρουμ αλλά επειδή είμαι λιγάκι κοπρόσκυλο κ τεμπέλης βαρέθηκα να κάνω λογαριασμό κλπ κλπ. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 24 ετών, μόνιμος κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, τελειώφοιτος Τοπογράφος και ασχολούμαι με ψηφιακές χαρτογραφήσεις,GPS διάφορα άλλα τέτοια καλούδια και γενικότερα κάθε είδους σχέδιο σε Η/Υ. Εμπειρικά κατέχω γνώσεις προγραμματισμού Η/Υ και μπορώ να σας παρέχω πληροφορίες και λύσεις σε θέματα που αφορούν το software όσο και το hardware. Καβαλάω το νέο Polo 6R 1.2 TSI Highline,5 Door, με 16" ζατολάστιχα,χωρίς DSG,χρώματος κόκκινο το οποίο ακόμα στρώνεται(Δύσκολη υπόθεση γι' αυτό και το ανέλαβε ο πατέρας ), γενικότερα βελτίωση δεν έχει υποστεί ακόμα αλλά στο προσεχές μέλλον θα γίνουν μπόλικα. Αυτά για μένα και σίγουρα θα τα πούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω και να σας βοηθήσω οπουδήποτε πιάνει το χέρι μου... Saludos
×
×
 • Create New...