Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

jimpe

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About jimpe

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Gender
  Male

Other Info

 • Car Type
  Polo 6R (2009)
 1. Τελικά το πήγα συνεργείο να τι δουν και μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα απολύτως (πόσο μάλλον καδενα) ο ήχος που ακούω και οφείλεται στο μηχανισμό του turbo..πράγματι Είναι ένας ήχος που έκανε πάντα όταν πέφτουν οι στροφές αλλά τώρα είχε γίνει έντονοτερος(κάπως σαν μέταλλα ακούγεται) . Συνεπώς δεν μου έκαναν τπτ. Το μόνο που μου είπαν ότι αν ήθελα κάτι γιαυτό θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά και δεν έχει νόημα γιατί πιθανόν να το κάνει το ίδιο έντονα και πάλι μετά. Αν βρω ευκαιρία θα βάλω video με τον ήχο. Ίσως φανεί χρήσιμο και σε άλλους.
 2. Καλησπέρα σας.. Polo tsi 78000km 5/2010... Φαίνεται να έχω το ίδιο θέμα με την καδενα, μια φορά που το είχα αφήσει στο συνεργείο για service μου είπαν ότι ίσως έχει κάποιο θέμα όταν το βάλανε μπρος το πρωί για να μου το φέρουν (το είχα αφήσει την προηγούμενη) και αν είναι να το παρατηρήσω. Τελικά σήμερα μετά από 6μηνες έβαλα μπρος και στο δρόμο όταν πήγα να αλλάξω ταχύτητα καθώς πέφτουν οι στροφές άκουσα κάτι κροταλισματα..έμεινα στην άκρη και με νεκρά πάτησα κοφτα γκαζι και το έκανε πάλι αλλά όσο ζεστενοταν έπεφτε η ένταση .. Το άφησα ακίνητο τώρα.. Είμαι εκτός εγγύησης λέτε να καλυφθεί αλλαγή; ευχαριστώ
 3. μου είπαν πως με έχουν σημειώσει με υψηλή προτεραιότητα αν υπάρξει κάποιο αλλά τίποτα ακόμα. Άλλη φορά θα ρωτάω στο τηλέφωνο υπάρχει αυτοκίνητο για να το φέρω και αν μου λένε όχι δεν το πάω και θα πηγαίνω αλλού , στην εγγύηση είναι έτσι κ αλλιώς. Και στο επίσημο vw.gr http://www.vw.gr/gr/el/service/promise.html λέει ότι πρέπει να ενημερωθείς άρα δεν μπορώ να το απαιτήσω κιόλας.
 4. το δικό μου tsi 5.000 ενημέρωση εγκεφάλου 6.000 αλλαγή λαδιών +φίλτρου(εγώ το επέλεξα) 15.000 αλλαγή λαδιών service 17.000 αλλαγή τουρμπίνας (πρόβλημα με epc) 2μέρες χωρίς αυτοκίνητο , ούτε αντικατάστασης 21.000 πρόβλημα εγκέφαλος αντικατάσταση(απλά έιχε ανάψει το epc) , 6μέρες τουλάχιστον χωρίς αυτοκίνητο και δεν έχω πάλι αυτοκίνητο αντικατάστασης. το έχει κάποιος άλλο αυτό το τελευταίο;; Τελικά είναι ή δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης;;
 5. Ρε παιδιά μια απορία έχω όμως γιατί όλοι εμείς που τα έχουμε πάρει από τις αρχές του έτους με την παλιά έκδοση λογισμικού δεν το παρατηρήσαμε αμέσως μετά το update ότι έπεσε η ροπή και το λέμε τόσους μήνες μετά ;; Δεν είδα κανέναν τότε που βγήκε το update να πει "έπεσε η ροπή" , το "καίει περισσότερο" και κάτι άλλα που μάλλον δεν ισχύουν νομίζω ακούστηκαν αλλά ποτέ ότι έπεσε. Έτσι τρέξαμε όλοι και 'γώ που είχε σβήσει 3-4 φορές σε 6.000Km και το κάναμε. Τώρα όμως έχουν περάσει για τους περισσότερους τόσοι μήνες μετά το update(απο Ιούλιο). Μήπως τελικά δεν ήταν από την αρχή έτσι μετά το update;; δεν ξέρω αν κάνω λάθος διορθώστε με.
 6. Φίλε τι μας λές τώρα λές να βάζανε λάθος upadate στα αυτοκινητάκια μας;; Πείτε κ οι άλλοι που παρατηρήσατε οτι έπεσε το αμάξι σας που κάνατε update;; Εγώ πάντως στον Φιλοσίδη κάπου αρχές Ιουλίου αν θυμάμαι καλα. Θέλω να σπινιάρω και γώ πάλι Σαν ατμόσφαιρα έχουμε γίνει πλάκα πλάκα..
 7. Αν δεν κάνω λάθος μου έχει τύχει κ εμένα.. Δηλαδή μια φορά ενώ είχε 8 βαθμούς και είχε μείνει όλο το βράδυ έπεσε γρήγορα το ρελαντί , θα το κοιτάξω και αν είναι θα γράψω ξανά.
 8. Είχες κάνει όμως και αρχικά πριν το update για να συγκρίνεις;; Πραγματικά και εγώ πέρα από το auto τρίτη δεν έχω ακούσει για άλλη μέτρηση για να ξέρω πόσο αισιόδοξη ήταν ή μη. Πληροφοριακά τι τιμή βρήκες φίλε;;
 9. Φίλε σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.. Ήταν φοβερή η αίσθηση πάντως έκανες κάτι εκκινήσεις και πέρναγες σπαστικούς στα φανάρια πύραυλος χωρίς καν να σε δουν , από την μια με χάλασε που έγινε αυτό αλλά δεν σου κρύβω ότι χάρηκα εν μέρει γιατί τώρα που ηρέμησα από κάτι δουλειές μαζεμένες σκεφτόμουν να το πάω για δυναμομέτρηση γιατί είχα μια ανησυχία. Αν πράγματι είναι προστασία του κινητήρα θα το υποστούμε τι να κάνουμε..
 10. Παιδιά μια ερώτηση (ίσως έχει ειπωθεί , κάτι διάβασα αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω )όλοι έχετε νιώσει οτι το polaki έπεσε μετά το update?? Εγώ στην 2ρα το βλέπω τόσο καιρό και λέω στον εαυτό μου μπαα λάθος κάνω γιατί το συνήθισα .. Η 2ρα πήγαινε όλη με spin άλλα τώρα πια σπάνια.. Το έχετε παρατηρήσει όλοι;;
 11. Είμαι 4.000Km μετά το update στα 10.000 συνολικά και δεν μου έχει σβήσει ποτέ.. Πριν το Update είχε σβήσει 3 φορές.
 12. Έτσι, σωστά όπως βολεύεται ο καθένας...
 13. Σοβαρά μιλάς;; Εγώ το θεωρούσα θήκη για στυλό.. Δηλαδή είναι τόσο πιθανό να στην κλέψουν και σε κάθε παρκάρισμά να βγάζουμε κεραία;; Σοβαρά τώρα γιατί να την κλέψει κάποιος , τι μπορεί να είχε η κεραία του να έσπασε;; ΥΓ.: Μέχρι και θήκη κεραίας έχουμε αν και το έχω ξαναπεί Ένα φώς στο ντουλαπάκι βρε παιδιά και μια ένδειξη για το τέλος του νερού στα τζάμια.
 14. Φίλε αν μπορείς βάλε ένα link για το που το βρήκες να δούμε και τιμή. Πάντως αν γίνεται απλά απο climatic να βάλεις climatronic απλά με αλλάγη της εσωτερικής μονάδας θα το κάνω και εγώ κάποια στιγμή αλλά αν απαιτείται να βγεί όλο το ταμπλό δεν θέλω και δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Εφόσον όμως η βασική διαφορά τους είναι οτι το ένα δεν έχει αυτόματη ένταση αέρα ενώ το άλλο έχει νομίζω οτι θα είναι θέμα αποκλειστικά της εσωτερικής μονάδας. Δηλαδή το climatronic θα ρυθμίζει και καλά αυτοματα το κουμπάκι με τον ανεμιστήρα.
 15. Και σε μένα κλειδώνει μόνο του όταν συμβούν τα εξής ,το αυτοκίνητο να είναι κλειδωμένο,το ξεκλειδώνεις μεν αλλά καθυστερήσεις να το ανοίξεις (π.χ. έπιασες με κάποιον την κουβέντα) τότε μετά από λίγο ξανακλειδώνει μόνο του.
×
×
 • Create New...