Jump to content

tsi.xristos

Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

About tsi.xristos

  • Birthday 05/16/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tsi.xristos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Αν δεν γνωριζουμε τι ειναι το αμαξι του αλλου ας μην ειμαστε τοσο εριστικοι...γιατι μπορει να εγινε και το αντιθετο...
  2. Χαιρετω το φορουμ.Πατησα πριν λιγες ωρες πριν το ribas με ενα μαυρο GOLF VI R(η μηπως look?) το οποιο ειχε και αυτοκολλητο του club,GOLF V TSI εγω. Αν το δει ο ιδιοκτητης ας μας πει τι ειναι...
  3. Στειλε μου ενα πμ με το συνεργειο που εκανες την μετετροπη αν θες γιατι ψαχνω να βρω αυτη τη πατεντα που ακουω να διασταυρωσω κατι που θελω.
  4. Την πατεντα την γνωριζεις εσυ Θεμη? Η παει απο στομα σε στομα των μηχανικων οτι θελει πατεντα? Γιατι εμενα μπηκε "βγαλε-βαλε" χωρις καμια πατεντα.Δεν ρωταω ειρωνικα απλα να μαθω και εγω γιατι μου φαινεται περιεργο οτι και χωρις "παντεντα" δουλευει αψογα απ οτι δειχνει...
  5. φιλε ελεγξε την n75...την φισα της,τα σωληνακια της!καπου εκει ειναι το προβλημα!ακομα και την ιδια n75 μηπως δεν λειτουργει!βγαζοντας την n75 το αμαξι συμπεριφερεται ακριβως οπως περιγραφεις!
  6. Eχει καποιος εμπειρια απο carbonio και pipercross C0177 να μου πει τις εντυπωσεις μεταξυ τους?
  7. Tωρα υπομονη(που εξαντλειται) μεχρι λυσω το προβλημα.Που θα παει ομως θα την βρω τη ακρη! (Το εχω αναφερει και στα προβληματα και εξηγω τι και πως).
  8. Εχει στρωθει απο την πρωτη εβδομαδα που δεθηκε,τωρα εχω κανει ηδη 30.000χλμ.Ομως εχει πεισμωσει το cunbus ετσι ξαφνικα και δεν εποικοινωνει με τον εγκεφαλο και δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ.Με καθυστερει γιατι οτιδηποτε κανω η βαλω δεν θα μπορω να ρυθμισω!
  9. πιστονια. http://veltiosis.gr/store/index.php?main_page=product_info&cPath=68_81&products_id=299 Για μπιελες δεν βρισκω link,εγω εφτιαξα στην dp στα 700ευρω περιπου πριν 1 χρονο(δεν θυμαμαι ακριβως).
  10. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το canbus ή τον εγκεφαλο και δεν μπορω να κανω τιποτα σε οτι αφορα το προγραμμα,οποτε οτι και να βαλω θα μεινει αρυθμιστο!(φαντασου εβαλα εξατμιση και παλι ειμαι αρυθμιστος.)Ψαχνω να βγαλω ακρη εδω και 2 μηνες και ακομα τιποτα...Εαν λυθει το προβλημα και βρω τι φταει κατα 95% με υβριδιο θα ασχοληθω γιατι οι εποχες δυσκολεψαν και δεν πανε ολα οπως θα ηθελα!
  11. Ισως να μην ηταν 240,ισως να ηταν αλλα σε μικρο φασμα.Ολα παιζουν ομως..δεν αποκλειω τιποτα.Σιγουρα υπαρχουν αρκετα πρωτοσταδιατα καλα corsa που ειναι μπροστα μου! Σημερα πατημα απο σταση με hyundai coupe με 28αρα 220 τροχο μου δηλωσε στο ιδιο δυναμομετρο που εγω ειδα 185. 1η-2α μαζι. 3η μου εκανε 1 αμαξι και μιση 4η ειχαμε μεινει ετσι. :oΠεριεργα πραγματα... Υπαρχει καποιο 5αρι tsi 1ο σταδιο αθηνα για δοκιμη???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.