Jump to content

hatson

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hatson

  1. Τελικά έστειλα email και μου απάντησαν οτι μπορώ να πάρω ή αυτό με το auto air re circulation ή χωρίς αυτό . stakyrTSI Οπότε πιστεύω τις γιορτές μα το παραγγείλω . Δεν κανονίζουμε για κανά group buy !!!!!!!!!!!!!
  2. http://www.bold-sport.com/store/index.php?route=product/product&path=43_44&product_id=288 http://www.vwwatercooled.com.au/forums/f112/climate-control-conversion-89719-2.html Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή την ωραία , κατά την γνώμη μου , εσωτερική αισθητική αλλαγη . Πιστεύω οτι ταιριάζει καλύτερα αυτό απο το ήδη υπάρχων . Το ζήτημα ειναι οτι εμένα διαθέτει automatic air recirculation function αλλά δεν διαθέτει θερμαινομενα καθίσματα . Οπότε ποιό πρεπει να διαλέξω ;
  3. Καλό μεσημέρι συμφορουμιστες Θέλω να βαλω αυτα τα led αλλα απ΄ότι βρηκα και διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης πρέπει να θέλει κόψιμο ο προφυλακτήρας εκεί που μπαίνουν τα υπάρχων προβολάκια . Τα έχει τοποθετήση κανένας απο το vwclub ? Τελικά θέλει κόψιμο ο προφυλακτήρας ? Τα βρήκα εδώ πολύ φθηνά http://www.kunzmann.de/shop/en/tuning-styling-vw-golf-6-genuine-volkswagen-led-daytime-running-light.htm
  4. Σήμερα σταματησα στον ΒΑΓΙΑΝΑΚΗ στην θηβών και μου είπε 30 ευρώ να μου βάψει τα πίσω φαναρια όπως ειναι του R ( βαφή & βερνίκι ) μαζί με βγάλσιμο και τοποθέτηση .Έχω βαλει τα led τα γνήσια του GTI .Σε τρισημιση ώρες θα ειναι έτοιμο μου είπε .
  5. Καμιά foto απο τα φαναρια ? Εντυπώσεις ? Τι λαμπες φορανε ? Μπαινουν plug & play ? Θέλει κανα κόψιμο από καλώδια ή κουμπώνει κανονικά στο φις απο τα φωτα? Γιατί μιας που θα λυθει ο προφυλακτήρας να μπει το ιντερκούλερ από S3 να βάλω και τα φώτα .
  6. Υπάρχουν και αυτά http://www.ebay.de/itm/D-Lite-Scheinwerfer-Set-VW-Golf-6-VI-Bj-08-TAGFAHRLICHT-black-schwarz-LED-DEPO-/271089469858?pt=DE_Autoteile&fits=Year%3A2008%7CMake%3AVW%7CModel%3AGolf+VI&hash=item3f1e3109a2 . Είναι σαν τα Dectane . Χρειάζεται καμια μόντα ή είναι ξυλώνεις βιδώνεις και τελείωσες ? Τι λάμπες να φοράνε ?
  7. Οκ . Κατσε να ηρεμησω με την δουλεια και θα τα πουμε κι απο κοντα . Σ΄ευχαριστω πολυ
  8. Τα φαναρια τοποθετηθηκαν και ειναι απιστευτα . Το μονο που μου αναβει σφαλμα καμμενης λαμπας στο καντραν . Ξερει κανενας καποιο μαγαζι για κωδικοποιηση ή ξερει καποιος να την κανει ? Το τι πρεπει να γινει στην κωδικοποιηση μου το εστειλαν απο το μαγαζι που πηρα τους ανταπτορες tuning fanatic shop .
  9. Τι ρισκο υπαρχει stakyrTSI ? Απ΄οτι ειδα εχεις κι εσυ led πισω φωτα .Εαν τα εβαλες μετα πως τα κωδικοποιησες ? Αθηνα μενεις ?
  10. Τελικα τα παραγγειλα απο το ebay απο το tuning fanatic shop . Ξερει καποιος να κανει κωδικοποιηση ? Στην αντιπροσωπεια μοθ ειπαν οτι πρεπει να δουν απο ενα golf 6 gti με led να δουν την κωδικοποιηση και να μου την περασουν . Ξερει κανεις να την κανει ?
  11. Έχω τα led πισω φώτα του vw golf 6 gti και υπαρχει ενας ανταπτορας που συνδεεται στο φις της πλεξουδας των πισω φωτων και στο φις του φαναριου NEW Taillights Adapter Cable Harness VW Golf 6 VI MK6 to LED Lights
  12. Καλησπερα , είμαι κάτοχος ενός golf mk6 160ps εβδομάδας κατασκευής 01/11 και ψάχνω να βρω τους αντάπτορες που συνδέονται στα led πίσω φώτα . Ψάχνω εάν υπάρχουν στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί ή από κάποιον ιδιώτη . Έχω βρει στο citysound αλλά μου είπε απο σεπτέμβρη . Ξέρετε κανένα μαγαζί που να έχει ?????
  13. Λοιπόν μόλις γύρισα απο την αντιπροσωπεία .Η διάγνωση έδειξε ANTIKNOCK SENSOR G61 . Είναι ένας σένσορας που διαβάζει τους κυλίνδρους εάν χτυπάνε πειράκια και εάν χτυπάνε αυξωμειώνη το καύσιμο .Αυτό δεν λειτουργεί κανονικά και το βάζει το αυτοκίνητο σε safe mode . Θα γίνει αντικατάσταση μέσα στην εγγύηση .
  14. Καλημέρα , όταν λέω ότι δεν το έχω πάει πάνω από 3000 στροφές εννοώ με 6η ταχύτητα . Κανα 2 με 3 φορες με 4η το εχω ανεβάσει μέχρι 4500 στροφες . Η απάντηση θα δωθεί σήμερα που θα το βάλουν στο διαγνωστικό . Γιατί δεν είναι σωστό για σένα αυτό ?
  15. Αφού είμαι μέσα στην εγγύηση δεν θα μου την αλλάξουν ? Δεν έπρεπε να μου ανάψει κάποιο λαμπάκι ή να μου βγάλει κάποιο μήνυμα ?
  16. Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή , έχω ενα golf 6 160ps highline 04/2011 με 3500 χλμ . Όπως ερχόμουν τώρα το απόγευμα από το χωριό είχε πολυ κίνηση και πήγαινα από 80 εως 100 χλμ . Έχω φτάσει στην ανηφόρα στο δαφνή και απο 5η ταχύτητα βάζω 4η στα 80χλμ και πατάω γκάζι αλλά δεν επιτάχυνε . Λέω εχω κάνει πατατιά και αντι για 4η έβαλα 6η και του βάζω 3η στα 70χλμ . Πατάω το γκάζι και αρχίζει με πολύ δυσκολία να επιταχυνει και φτάνει μέχρι τις 4000 στροφές γονατίζει και δεν ανέβαζε άλλο . Κάνω στην άκρη το αφήνω ρελαντί λιγο και το σβήνω . Το αφήνω λιγάκι και το ξαναβάζω μπρος .Τα ιδια πάλι . Σαν να μην ανοίγει το τούρμπο . Βενζίνα 100 οκτανίων παντα και απο το ιδιο πρατήριο στην Αθήνα .Δεν έβαλα βενζίνα από επαρχία .Στην οθόνη κανένα μήνυμα ή λαμπάκι . Εντομεταξύ στην εθνική μια δυο φορές πριν μου λειτούργησε το τούρμπο .Το αμάξι το προσέχω παρα πολύ . Το ζεσταίνω και πάνω απο 3000 στροφές δεν το εχω πάει . Τί να είναι άραγε ? Αυριο θα πάρω την αντιπροσωπεία να τους το πάω
  17. Επειδή αυτές τις μέρες θα παραλάβω την βάση της New South Performance για golf vi 52mm για τον αεραγωγο και θα βαλω ενα μπαρομετρο της Daemon μπορείτε να μου δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρολόγου,Τάσος εάν δεν κάνω λάθος,για να παω να μου το τοποθετήση?Ευχαριστώ εκ τον προτέρον.
  18. Όταν λεω 1η εβδομαδα του 2011 ειναι παραγωγης γιατι ηταν παραγγελια λογω τοποθετησης καποιον εξτρα .
  19. Επειδή τον άλλο μήνα είναι το πρώτο service για ποιάς χρονολογιας golf 6 είναι η αναβάθμιση ; Το δικό μου είναι 1η εβδομάδα του 2011 . Ρωτάω γιατί αν διάβασα καλά μετά την αναβάθμιση σου δίχνει τις αλλαγές ταχυτήτων στην οθόνη του υπολογιστή . Εμενα το δίχνει αυτό .
  20. Τι τιμη τα βρηκες τα φαναρια ? Εγω εχω βρει 405 ευρω + μεταφορικα του R τα φαναρια μαζι με τα ανταπτορακια , Αν μπορεις γραψε τη διευθυνση γιατι ενδιαφερομαι κι εγω.Δεν κανονιζουμε ενα group buy να τα παρουμε σε καλυτερη τιμη ?
  21. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας .Κριμα νομιζα οτι με αυτο επερνε μπροστα το αμαξι και ζεσταινοταν.......
  22. VW Golf VI 6 Telestart T91 Standheizung Strg. 4F0909509 Fernbedienung Καλησπερα golfιστες . Βρηκα το παραπανω στο ebay.de .Μπορει να μπει σε golf 6 highline 1.4 160 ps αραγε ? Μου ειχαν δωσει ημερομηνια παραγωγης 52 εβδομαδα του 2010 αλλα φτιαχθηκε 1 εβδομαδα του 2011 . Εαν μπαινει χρεαζεται και κατι αλλο ή το κουμπωνουμε στον εγκεφαλο μας και με εναν προγραμματισμο λειτουργει κανονικα ? Δωστε τα φωτα σας παρακαλω γιατι εαν μπαινει ψηνομαι να το παραγγειλω . Σας ευχαριστω πολυ
  23. ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΣΤΟ GOLF 6 ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΩΤΗΤΑ ΠOY EXEI ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΞΩΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΩΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ , ΕΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΟ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΝΙ , ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ , ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ . ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ GOLF 6 HIGHLINE 160 PS ΜΟΝΤΕΛΟ 04/2011 . ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ .............. ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ :thumbsup2: .......
  24. Καλησπερα φιλοι μου, Ειμαι κατοχος ενος golf 6 highline 160 ps και βρηκα μαγαζι που φερνει τα led του R20 στην Ελλαδα.Το αυτοκινητο ειχε ημερομηνια κατασκευης 52 εβδομαδα του 2010 .Κανουν αυτα??????? http://www.citysound...emart&Itemid=35 Ειναι της KUFATEC. ηηηηηηηηή θα χρειαστη και τιποτα αλλο??? Σ΄ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.