Jump to content

giev

Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giev

  1. Λοιπόν φίλοι μου, βλέπω ότι το θέμα δεν προχώρησε από εκεί που το αφήσαμε, κάτι που με χαροποιεί γιατί δεν θα χρειαστεί να υπενθυμίσω τη συζήτησή μας! Τελικά λοιπόν, με πείσατε! Ορίστε το Γκολφάκι με τα καινούρια του ζαντολάστιχα (ATS Radial Racing Gray 7.5x17 και Uniroyal Rainsport 3 σε 225/45/17):
  2. Οι Autec Wizard είναι πολύ όμορφες! Το μικρό βάρος τους επίσης μεγάλο πλεονέκτημα! Να τις έβγαζαν και σε ασημί!!!
  3. Κάποιες ζάντες είναι πράγματι πολύ όμορφες σε σκούρο χρώμα. Ιδίως σε ματ "γκρι", κάποιες μου αρέσουν πολύ! Οι δικές σου πχ (BBS SR αν δεν κάνω λάθος) είναι πραγματικά κούκλες! Το θέμα μου είναι ότι, γενικά, οι σκούρες ζάντες κάνουν το αυτοκίνητο "αλήτικο", κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αντίθετα υπό προϋποθέσεις μου αρέσει! Αν ας πούμε το αυτοκίνητο είναι λευκό ή ζαχαρί, μπορούν να του πάνε πολύ, κάνουν πολύ ωραία αντίθεση! Όμως πρέπει και το "υπόλοιπο" αυτοκίνητο να έχει έναν κάπως "αλήτικο" χαρακτήρα. Το GTI ας πούμε είναι "αλήτης", άντε και το 5αρι GT. Το δικό μου όμως είναι ένα highline μαύρο μεταλικό με λεπτομέρειες χρωμίου... Κάπως "κυριλέ" για να το παίξει αλήτης! Νομίζω λοιπόν ότι ταιριάζουν καλύτερα ασημί ζάντες. Αν το πάω και λίγο πιο μακρυά, ταιριάζουν περισσότερο τα πιο "απλά" σχέδια, μιας και 1. το αυτοκίνητο είναι σχετικά μικρό (χάτσμπακ) και 2. η σχεδίαση είναι και αυτή σχετικά απλή και "αυστηρή". Άλλες ας πούμε ζάντες ταιριάζουν στο Γκολφ και άλλες στη Τζουλιέττα. Η Ιταλίδα θέλει πιο "καλλιτεχνικές" ζάντες για "να δείξει"! Αυτό εξηγεί και τις επιλογές της ίδιας της VW για τις εργοστασιακές ζάντες. Αλλά βέβαια, γούστα είναι αυτά και καθένας επιλέγει αυτό που του αρέσει. Και πολύ καλά κάνει βέβαια!
  4. Λογικό δεν είναι οι μικρότεροι κατασκευαστές να μιμούνται τους μεγαλύτερους; Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις δημιουργικές (και μη) δραστηριότητες: κάποιος δημιουργεί / κάνει κάτι που πετυχαίνει και σπεύδουν οι ανταγωνιστές να μιμιθούν. Βέβαια, οι δημιουργοί έχουν και πνευματικά δικαιώματα και πατέντες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πατεντάρεις σχέδιο ζάντας... Προφανώς, παρότι το σχέδιο μπορεί να είναι ίδιο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είναι ίδια η ποιότητα, η αντοχή και ενδεχομένως και άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Και πολύ καλά κάνεις φίλε μου που παραθέτεις την εμπειρία σου, γι αυτό είναι τα φόρουμ! Συμφωνώ ότι το felgenoutlet.de φαίνεται πολύ καλό, με το κυριότερο πλεονέκτημά του να είναι ότι έχει το βάρος για πολλές ζάντες! Τρομερά σημαντική πληροφορία, και απορώ που άλλα online μαγαζιά δεν το κάνουν! Επίσης πολύ σημαντική πληροφορία είναι η ομολογκασιόν από TUV, αν και - λογικά - οι περισσότερες γερμανικές ζάντες θα την έχουν - αν θέλουν να πουλάνε στη Γερμανία. Ίσως με μια πρώτη ματιά οι Team φαίνονται χοντροκομμένες, όμως αν κοιτάξεις προσεκτικότερα δεν στερούνται λεπτομέρειας, πχ τα γράμματα στο χείλος, οι ακμές των ακτίνων. Γούστα είναι βέβαια αυτά, εμένα μου αρέσει πολύ ο απλός, "ανόθευτος" σπορ χαρακτήρας τους. Πολύ σημαντικό επίσης ότι οι ακτίνες δεν βγαίνουν εντελώς έξω στο χείλος, είναι έτσι πολύ δυσκολότερο να ακουμπήσουν σε πεζοδρόμιο. Τέλος, είναι αρκετά ελαφριές (λιγότερο από 9 κιλά η 7.5x17 από τις αναζητήσεις μου). Και οι Autec είναι πολύ όμορφες, αλλά δεν φαίνεται να βγαίνουν σε ασημί. Ναι, έχω και αυτή την επιθυμία, να είναι ασημί οι ζάντες. Προσωπικά, δεν μου "πάνε" καθόλου οι σκούρες ζάντες στα σκούρα αυτοκίνητα.
  5. Κύριοι, νέο (για εμένα) εύρημα: Team Dynamics Pro Race 1.2 - http://www.teamdynamicsracing.com/pro-race/Pro-race12.htm Μου αρέσει πολύ! Βγάζει έντονα αυτό το σπορ μου θέλω, χωρίς να είναι υπερβολική. Αν η αναζήτησή μου στο google δεν μου έχει βγάλει αρλούμπες, πρέπει να είναι καλή και από βάρος, < 9 κιλά σε 7.5x17! Από κόστος, ο online μαγαζάτορας (http://www.performancealloys.com/wheel-details.aspx?ID=241) έχει την 7x17 στα 730 ευρώ, άρα για τα καλά μέσα στο μπάτζετ μου! Μερικές φωτό: 18" - http://i568.photobucket.com/albums/ss125/Paul_OH/Golf/ProRace126.jpg 18" - http://img.photobucket.com/albums/v600/buzooti/StealthR32.jpg 17" - http://www.alloywheels.com/Uploads/Rim%20(35).jpg Απόψεις;;
  6. Το bold είναι όλα τα λεφτά! Ιδανικά, θα έπρεπε να γράφουν οι κατασκευαστές και το βάρος, ώστε να ξέρεις τι ακριβώς παίρνεις. Τουλάχιστον όμως, πρέπει να ενημερώνεται κάποιος για τον κατασκευαστή τον ίδιο. Ζάντες είναι, η βάση του τροχού, το πρωτευον πρεπει να ειναι η ασφαλεια μας. Οι ΜΑΚ δεν ειναι άσχημες, όμως νομίζω ταιριάζουν καλύτερα σε ανοικτά χρώματα, όπως γενικά οι μαύρες / σκούρες ζάντες. Επιπλέον, αν κοιτάξεις στη σελίδα του κατασκευαστή, δεν είναι και τόσο ελαφριές.. η 7x17 είναι στα 9,1 κιλά. Ελαφριά μεν, όχι ιδιαιτέρως ελαφριά δε. Ευχαριστώ φίλε Fastrabbit για την προσφορά σου, αλλά κοιτάζω για 17άρες. Η Oxxo μου φαίνεται κι εμένα καλή περίπτωση.
  7. Θα ήθελα να μείνω στις εργοστασιακές διαστάσεις. Στο 6άρι λοιπόν, η ΦάουΒε έχει 7x17. Δεν λέω όχι πάντως και στο 7.5x17... Σίγουρα όμως δεν θέλω να πάω σε 8. Ένα καλό του 7αριού πλάτους είναι και το μικρότερο βάρος - πάντα κατά μέσο όρο. Λιγότερο μέταλλο, άρα και λιγότερο βάρος, και μάλιστα στην περιφέρεια. Το αυτοκίνητο είναι μαύρο περλέ (έτσι το λένε;; ) Η εικόνα που έβαλες σοκαριστική!! Το "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις" επίσης διαχρονικός κανόνας, δεν το αμφισβητώ καθόλου! Γι αυτό και ψάχνω σε καλούς κατασκευαστές, απλά δεν θεωρώ ότι πέρα από BBS και OZ υπάρχει μόνο το χάος. Ronal, Borbet, AEZ, Dezent πχ τους θεωρώ αξιόπιστους κατασκευαστές, όπως και άλλους. Το ζητούμενο είναι να βρεις το καλύτερο προϊόν στη χαμηλότερη τιμή, όπως πάντα.
  8. Σίγουρος 100% δεν είμαι σχεδόν ποτέ και για τίποτα! Όσο για το στυλ, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αποκλειστικά κάτι συγκεκριμένο.. Μου τραβούν το μάτι οι οι λεπτές ακτίνες, όπως πχ η AEZ Valencia (http://www.felgenoutlet.de/de_en/2422941e_Fahrzeug/Alufelgen+Reifen/43875_z17_f0/AEZ_Valencia_High_gloss), αλλά δεν λέω όχι και σε πιο πολύπλοκα σχήματα, όπως η πανέμορφη OZ Italia 150 (http://www.felgenoutlet.de/de_en/2422941e_Fahrzeug/Alufelgen+Reifen/55552_z17_f0/OZ_Italia_150_Matt_Race_Silver___Diamond_Cut). Θα έλεγα ότι, σε ό,τι αφορά το στυλ, μάλλον ψάχνω κάτι που να λέει "σπορ", χωρίς να είναι υπερβολικό. Τα κυριότερα κριτήριά μου είναι η ποιότητα και το βάρος. Σε ό,τι αφορά το βάρος δεν είμαι υπερβολικός, δεν ψάχνω κάτι το υπέρ-ελαφρύ. Απλά, δεν θέλω να βάλω βαρίδια στους τροχούς μου. Έχω βάλει λοιπόν ένα όριο τα 10 κιλά. Φυσικά, υπάρχει και το αναπόφευκτο κριτήριο του κόστους. Επειδή το αυτοκίνητο μου αρέσει και θέλω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια, θέλω να πάρω κάτι καλό, έχω βάλει λοιπόν ένα όριο γύρω στα 1000 ευρώ. Δεν πάω βέβαια σώνει και καλά για το 1000ρικο, αλλιώς θα πήγαινα κατευθείαν σε BBS CH ας πούμε! Όσο φθηνότερα, τόσο καλύτερα, γι αυτό και η Ronal μου γυαλίζει ιδιαιτέρως στο μάτι... Τέλος έρευνα αγοράς εγώ ΠΟΤΕ δεν κάνω αρκετή.. μπορεί να ψάχνω για μήνες, είμαι πολύ ψείρας!
  9. Γεια χαρά σε όλους! Ψάχνομαι για ζάντες για το 6άρι Γκολφ μου. Τώρα έχει τις 16άρες της Highline (Cleveland?) και θέλω να περάσω σε 17άρες. Όπως και ο φίλος Mk7_man παραπάνω (παρεμπιπτόντως ΚΟΥΚΛΑ οι BBS, με γεια!) δεν θέλω να πάω σε 18άρες. Θεωρώ ότι οι 17 ίντσες είναι (για Ελλάδα πάντα) η χρυσή τομή. Ψάχνοντας λοιπόν στα διάφορα online μαγαζιά, και κοιτάζοντας πέρα από τις πλέον επώνυμες - και ακριβές - μάρκες (OZ, BBS, αλλά και Fondmetal, TSW) έπεσα επάνω στο felgenoutlet.de και στις ακόλουθες δύο: Ronal - R46: http://www.felgenoutlet.de/de_en/2422941e_VW-Golf-VI-1K--2008---2012-/Alufelgen+Reifen/4623_z17_f0/Ronal_R46_silber Oxxo - Vapor: http://www.felgenoutlet.de/de_en/2422941e_Fahrzeug/Alufelgen+Reifen/66168_z17_f0/Oxxo_Vapor_highgloss Οι Ronal πολύ όμορφες (για τα γούστα μου) και υπέρ-οικονομικές, με πολύ συμπαθητικό βάρος (9,4 κιλά). Οι Oxxo (.. από 'δω; ελπίζω όχι, χαχα!) επίσης όμορφες και οικονομικές και με βάρος έκπληξη, μόλις 8,4 κιλά!! Οι Ronal πιστεύω ότι είναι γενικά καλές ζάντες, έχει νομίζω και η μαμά VW πάρει κάποιες από τις ΟΕΜ της από αυτήν. Για την Oxxo δεν ξέρω τίποτα και θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες. Σίγουρα είναι γερμανικές σουηδο-ολλανδο-γερμανικές και με έγκριση TUV, οπότε πατάτα δεν θα είναι σίγουρα.
  10. Πραγματικά από τις λίγες περιπτώσεις που κάποιος ενδιαφέρεται για στενότερο λάστιχο, αντί για φαρδύτερο! Συμφωνώ βεβαίως ότι 205 λάστιχο είναι υπερβολικό για 1600 αυτοκίνητο. Αρκετά χρόνια πριν, τα 1600άρια έρχονταν με 175 και 185! Μετά άρχισαν οι υπερβολές με 1400άρια να έρχονται με 195 και πάνω! Σαν εξαίρεση ίσως, το Ρενώ Κλιό II 1400 16v που έχω του 2001, ερχόταν από τη μαμά του με.. 165/65/14!! Έμοιαζε σαν να φοράει λάστιχα από μηχανάκι!! Για τον υπολογισμό του προφίλ, χρησιμοποιούμε τον εξής τύπο, όπου Pn το νέο προφίλ, Po το παλιό, Wn το νέο πλάτος του ελαστικού και Wo το παλιό: Wn x Pn = Wo x Po Για να υπολογίσεις το νέο προφίλ: Pn = Wo x Po / Wn Εν προκειμένω, Pn = 205 x 55 / 195 = 57,82 Το προφίλ αυτό είναι σχεδόν ακριβώς στη μέση μεταξύ του 55 και του 60, για την ακρίβεια είναι ελάχιστα πιο κοντά στο 60, απ ότι στο 55. Στην ουσία, μπορείς να διαλέξεις όποιο προφίλ θέλεις! Δηλαδή, το πιο φθηνό για το λάστιχο που σε ενδιαφέρει!
  11. Με γεια!! Το συγκεκριμένο το κοιτούσα κι εγώ, αλλά τελικά ο λαστιχάς με έπεισε να προτιμήσω το Dunlop Sport Maxx RT για το Γκολφ μου σε διάσταση 205/55/16 και δεν το έχω μετανιώσει. Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ στις στροφές! Το λάστιχο από τη μέση του πέλματος και έξω είναι σχεδόν μασίφ!!
  12. Μπορεί να βαριέσαι, μπορεί και να μην έχεις ιδιαίτερα επιχειρήματα... Μπορείς να συνεχίσεις να πετάς τα λεφτά σου, νομίζοντας ότι κάνεις κάτι. Δεν είναι σωστό όμως να συμβουλεύεις όλον τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει το ίδιο! @FANIS-TSI- Κι εγώ βελτιωμένο αυτοκίνητο έχω, δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Και φυσικά δεν λέω να κάνουμε τα σέρβις που κάνουν στη Γερμανία, δεν μίλησα πουθενά για Long Life! Εννοείται, ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο στρεσάρει περισσότερο τα μηχανικά του μέρη, αλλά ΠΟΣΟ πια πιέζουμε τα αυτοκίνητά μας;; Μιλάμε για καθημερινά αυτοκίνητα, που μας πηγαίνουν στη δουλειά μας, στο σπίτι μας, στην έξοδό μας, για τα ψώνια μας, κλπ κλπ ταπεινά πράγματα. Δεν μιλάμε για αγωνιστικές κατασκευές που δουλεύουν στο 150% των δυνατοτήτων τους στο 100% του χρόνου! Υπάρχουν φυσικά και οι κοντράκηδες, υπάρχουν και οι κάφτες, αλλά αυτοί είναι μια μικρή μειοψηφία. Δεν νομίζω το φόρουμ αυτό να απευθύνεται αποκλειστικά σ' αυτούς τους λίγους! Όσο για το "ΟΛΑ ΑΛΛΑΓΜΑ" που λες, πες μου σε παρακαλώ, η προληπτική αλλαγή ενός πράγματος όπως η καδένα δεν έχει σημαντικό κόστος;; Γιατί να σκάσεις ένα 500άρικο για κάτι που ΔΕΝ προβλέπεται να αλλάζει;; Αν τώρα σπάσει ένα εξάρτημα όπως η καδένα, μετά από σχολαστική συντήρηση και ΠΟΛΥ πριν το τέλος της ωφέλιμης διάρκειας ζωής της, νομίζω ότι μια συζήτηση με την αντιπροσωπεία θα επιφέρει μια πολύ καλή έκπτωση, πράγμα που γίνεται πολύ συχνά με διάφορες αδικαιολόγητες βλάβες. Δεν γίνεται να σπάσει η καδένα στα 70.000 χλμ, να κάνει τον κινητήρα σκραπ και να το παίξει η αντιπροσωπεία Πόντιος Πιλάτος! Όλα βέβαια τα παραπάνω, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο είναι σε μια "κόσμια" κατάσταση, έτσι; Δεν είναι σοβαρό να εμφανιστεί κάποιος με υβριδικές τουρμπίνες, πιέσεις που βλέπουμε σε λάστιχα και 300 άλογα και να περιμένει την αντιπροσωπεία να του πει "ΟΚ, περάστε!"
  13. Καμία απολύτως σχέση τα δύο τεστ! Το πρώτο του CC είναι νέου τύπου, μικρής μετωπικής επιφάνειας, και στην κυριολεξία γαμ@ει τα αυτοκίνητα! Νομίζω μόνο ένα Βόλβο έχουν κρίνει σχετικά θετικά σε αυτό το τεστ. Σχετικά!
  14. Λογικά, εγκέφαλο και δεν ξέρω τι άλλο "βαρύ" θα χρειάζεται αν θέλεις ψαγμένα πράγματα, όπως να σου βγάζει ενδείξεις στην οθόνη του ηχοσυστήματος. Τα κιτάκια που συζητάτε εδώ δεν χρειάζονται τίποτα τέτοιο. Βάζεις τους αισθητήρες, παίρνεις ρεύμα και σήμα ότι έχει μπει η όπισθεν (αν πάρεις ρεύμα από το λαμπάκι της όπισθεν, παίρνεις και το σήμα πακέτο), περνάς τις καλωδιώσεις για ηχείο και οθόνη (αν θέλεις οθόνη) και τελείωσες. Το δυσκολότερο βρίσκω να περάσεις την καλωδίωση για την οθόνη μέσα από το αυτοκίνητο και να προσαρμόσεις καλά την οθόνη στο ταμπλό. Προσωπικά, βρίσκω την οθόνη περιττή (ο ήχος αρκεί) και ένα ρίσκο από πλευράς τοποθέτησης συν ταιριάσματος με το ταμπλό του αυτοκινήτου.
  15. Πaίζει κaι ένa κόλπο με σπρέι πεπιεσμένου aέρa κaι πιστόλι θερμού aέρa, που μπορεί νa κάνει δουλειά γιa τέτοιa χτυπήμaτa. Θερμaίνεις το σημείο με το πιστόλι γιa κάποιa ώρa, όχι πολλή, γιa ένa-δυο λεπτά. Aν το πιστόλι bγάζει πολύ ζεστό aέρa κaι το φοbάσaι, άστο λιγότερο. Πaίρνεις μετά ένa σπρέι με πεπιεσμένο aέρa (πχ γιa κaθάρισμa Η/Υ) κaι ρίχνεις μπόλικο στο σημείο, κρaτώντaς το aνάποδa. Επειδή ο πεπιεσμένος aέρaς μόλις ψεκάζετaι πέφτει η πίεσή του aπότομa, πέφτει πολύ η θερμοκρaσίa του, οπότε ψύχει aρκετά το σημείο που ψεκάζεις. Η λaμaρίνa κάνει ένa "μπaπ" κaι επaνέρχετaι! Θέλει όμως πιστόλι επaγγελμaτικό, aπό aυτά που θερμaίνουν πολυεστέρες, μεμbράνες κλπ. Μη δοκιμάσεις με σεσουάρ! Μπορείς νa bρεις bίντεο στο YouTube, aς πούμε: https://www.youtube....c.1.koeJNz0ZIXg Edit: Είχa γράψει τη διaδικaσίa aνάποδa, οπότε το διόρθωσa. Φaίνετaι κάποιοι νa έχουν aποτέλεσμa κaι με σεσουάρ!!
  16. Ένα κόκκινο αυτοκόλλητο στο αριστερό μέρος της μηχανής γράφει μια ημερομηνία, υποθέτω συναρμολόγησης του κινητήρα. Εμένα γράφει "07.04.09" και με τοποθετεί στην "καρδιά" της ελαττωματικής παρτίδας, αν πρόκειται για κάτι τέτοιο!! Ουπς!! Ένα σπασμένο έμβολο, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον κύλινδρο; Ο κορμός είναι από χυτοσίδηρο, άρα πρέπει να χρησιμοποιούνται χιτώνια (φαντάζομαι). Χρειάζεται αλλαγή χιτωνίου; Και αν ναι, πρέπει να πάνε σετ και τα 4;
  17. Προφανώς δεν τον σχεδίασαν τόσο "γαϊδούρι" όσο τον παλιό! Ελπίζω τουλάχιστον να τους βγαίνει όντως αρκετά πιο οικονομικός! Οπότε με αυτόν τον κινητήρα η VW έρχεται στα ίδια επίπεδα με τους υπόλοιπους κατασκευαστές σε ό,τι αφορά downsized υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Και οι άλλοι σε παρόμοια επίπεδα βελτίωσης κινούνται. Συμπέρασμα: συλλεκτικός ο 1.4TSI πλέον! Όσοι τους έχουμε, να τους φροντίζουμε με αγάπη και προδέρμ!!
  18. Νομίζω ότι είναι γενικά γνωστό ότι το πρόβλημα με τα λάδια στον κινητήρα σας οφείλεται στα ελατήρια. Δεν είπα εγώ κάτι καινούριο.. Όσο για την παπ@ρα, εννοείται δεν την είπες εσύ, αλλά ο μηχανικός.
  19. Οι πληροφορίες συντείνουν στο ότι ο twin καταργείται, βασικά λόγω πολύ αυξημένου κόστους στην κατασκευή. Και μάλιστα και ο απλός 1.4 tsi καταργείται από το Golf. Ο 140άρης είναι άλλος κινητήρας! Φαίνεται ο νέος 1.4 tsi είναι πιο φτηνός στην κατασκευή γενικά. Όσο για τον 180άρη, θα είναι ο υπάρχων 1.8 tfsi.
  20. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνουν αυτά και ο μηχανικός δεν ξέρει τίποτα, απλά είπε μια παπ@ρα. Ελατήρια εμβόλων αλλάζουν, άντε κάνουν και ένα βούρτσισμα τα χιτώνια. Ούτε χρειάζεται κάτι άλλο για να διορθωθεί το πρόβλημα, ούτε υπάρχει περίπτωση η VW (και ο οποιοσδήποτε) να κάνει τσάμπα αναβάθμιση, προσθέτοντας και άλλο στη χασούρα της με την ιστορία αυτή.
  21. Η μυρωδιά καμένου σημαίνει ΣΙΓΟΥΡΑ βραχυκύκλωμα κάπου και είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!! Σε συνδυασμό με το κόλλημα του βεντιλατέρ στο μέγιστο, εγώ νομίζω ότι κάπου έχει βραχυκυκλώσει κάτι και ο εγκέφαλος τρελαίνεται. Όπως είπε και κάποιος άλλος, ψάξου πρώτα ηλεκτρολογικά. Δυστυχώς, μέχρι να το βρεις θα λύνεις και θα λύνεις...
  22. Καλημέρα! Θα με ενδιέφερε και εμένα κάποιο καλό συνεργείο στο Περιστέρι ή κάπου κοντά.
  23. Φίλε Τσολιά, ένα μεγάλο μπράβο και στο μάστορά σου! Η μεγαλύτερη υπόθεση είναι να βρεις καλό μάστορα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.