Jump to content

sfeloux

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About sfeloux

  • Birthday 01/28/1986

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

sfeloux's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γνωρίζει κανείς τι περιλαμβάνει το service των 45.000χλμ σε golf GT 170? Και πόσο περίπου κοστίζει σε Αθηναικές αντιπροσωπίες (εχω λόγο που το λέω ξέρω ότι μας πιάνουν τον κ...λο για τα καλα) Ευχαριστώ
  2. Εκπληκτικά βιντεάκια.... Δεν ήξερα ότι βάζουν και γυναίκες το χεράκι τους... Τελικά πίσω από κάθε σπουδαίο πράγμα κρύβεται γυναίκα από πίσω!!!
  3. ΑΑΑ τόσο καλά εεε? έχω την εντύπωση ότι μου έχει σπάσει και το λαμαρινάκι από κάτω... Imitation ΄που μπορώ να βρώ φίλε μου ξέρεις? Σε ευχαριστώ και πάλι
  4. Καλησπέρα, Τι καλησπέρα δλδ αφου κάποιος μούλος η μ@@@@@@σμένη με κλειστό τον καθρέφτη περασαν και μου τον κρέμασαν βραδυνιατικο!!! Έχει σπάσει από τη βάση εκεί που πιάνει ο βραχύωνας και κρεμόταν απο τα καλώδια! Ωστόσο οι λειτουργίες του παίζουν κανονικά καθώς επίσης έχει σπάσει το τζάμι το φλας όμως ΔΕΝ έχει σπάσει. Γρατζουνιλα επίσης δεν έχει καμία μεγάλη! Επίσης για να καταλάβετε πόσο άμπαλος/η ήταν με βρήκε πρώτα στο πίσω αριστερό φτερό, όμως για καλή μου τύχη το χρώμα δεν εφυγε έχει γρατζουνιστει το βερνίκυ που πιστευω πως με μία αλοιφή θα φύγει... Τώρα πως συνεβησαν όλα αυτα με ΚΛΕΙΣΤΟ τον καθρεφτη ένας θεός ξέρει... Και να πείς ότι ήταν και κανα κωλόστενο?? Τώρα guys θέλω τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε? 1)Θέλει όλος αλλαγή κι αν ναι πόσο πάει 2)μενω Αθήνα αντιπροσωπία λέτε να πάω? 3)Όσον αφορά την αλοιφή από που μπορω να προμηθευτώ κάποια και ποια μου προτείνετε? Επίσης το αμάξι ειναι Golf 5 GT αν παίζει κάποιο ρόλο! Ευχαριστώ!
  5. Φίλε attnos μπορεις να μας δώσεις πληροφορίες που τον έβαλες και πόσο σου κόστισε? thanks!
  6. κ στο κατω κατω εγω δεν ανεβαινω στο αυτοκινητο της ,αυτη γιατι ανεβαινει στο δικο μου.....θα με αναγκασει να παρω κανα σκυλο Είσαι θεός... Τί ατάκα πέταξες...???
  7. Μην ανησυχείς κι εγώ που έχω το Golf GT έτσι κάνει!!! Είναι φυσιολογικός ο ήχος και αν παρατηρήσεις το κάνει απο τις 3500 χιλιαδες στροφες και κάτω όταν πατήσεις το γκάζι και χρειαστεί να εμπλακει ο compressor! Κι εγώ στην αρχή είχα ανησυχήσει αλλα εδω και 2,5 χρόνια που το έχω δεν εχει βγάλει τπτ!
  8. Ωραίες μου φαίνονται κι αυτές αλλά μήπως και καταλαβαίνω αν εχουν καμία διαφορά με τις Αutosock? Γενικα απο το ψαξιμο που έκανα παρατηρησα οτι οι Autosock πλασαρονται λιγο καλύτερα και παίζουν περισσότερο στην αγορά! Εχω μπερδευτει...
  9. Σύμφωνοι μπορεί να είναι ότι καλύτερο τα χειμερινα ελαστικά αλλά για μία φορά το χρόνο που θα τα χρειαστώ δεν νομιζω οτι αξιζει... Καμία αλλη πρόταση για κουβέρτες έχετε? Μαρκα? Αποτελεσματικότητα? Τιμή? Καταστήματα στην Αθηνα? Ποπο πολλές ερωτήσεις κάνω εε?
  10. Σ'ευχαριστώ φιλε κι εμένα εκει με βλεπω να καταληγω στις Autosock... 90 ευρώ νομίζω καλή τιμή είναι αλλα για τι διασταση τις πήρες? Γιατι απ'οτι έχω ψαξει για 225/45/17 που θέλω εγώ τις έχω βρει 110 ευρώ... Anyway θα κάνω μια έρευνα αγοράς να δω και άλλες μάρκες αλλα γενικά δεν θέλω να ρισκάρω την ασφάλεια μου για 30-40 ευρώ...
  11. Παιδιά επειδή τα Χριστούγεννα θα κάνω μια ορεινή εκδρομή προς Καστοριά και επειδή δεν θέλω να βρεθώ εκτός απροόπτου σκέφτομαι να αγοράσω αλυσίδες ή κουβέρτες... (βεβαια δεν νομίζω να μου ξαναχρειαστουν άμεσα οπότε δεν θελω κάτι πολυ ακριβο) Επειδή φοβάμαι το ενδεχόμενο να γρατζουνίσω τις ζάντες (εχω το Golf V GT 225/45/17) σκέφτομαι για κουβέρτες... 1)Έχει κανείς αγοράσει πρόσφατα αλυσίδες ή κουβέρτες κι αν ναι από που? 2)Τι τιμές παιζουν? 3)Οι έχοντες εμπειρία από κουβέρτες ποια η γνώμη τους όσον αφορά την αποτελεσματικότητα τους? 4)Γνωρίζετε κάτι για τις MultiGrip που εχουν ειπωθεί σε αλλο topic? Ευχαριστώ και ελπίζω απαντησει κανεις γιατι με ψιλοκαίει το θεμα!
  12. Eπειδή ξαναρχεται χειμώνας και τα Χριστούγεννα θα κάνω μια ορεινή εκδρομή προς Καστοριά και επειδή δεν θέλω να βρεθώ εκτός απροόπτου σκέφτομαι να αγοράσω αλυσίδες ή κουβέρτες... (βεβαια δεν νομίζω να μου ξαναχρειαστουν άμεσα οπότε δεν θελω κάτι πολυ ακριβο) Επειδή φοβάμαι το ενδεχόμενο να γρατζουνίσω τις ζάντες (εχω το Golf V GT 225/45/17) σκέφτομαι για κουβέρτες... 1)Έχει κανείς αγοράσει πρόσφατα αλυσίδες ή κουβέρτες κι αν ναι από που? 2)Τι τιμές παιζουν? 3)Οι έχοντες εμπειρία από κουβέρτες ποια η γνώμη τους όσον αφορά την αποτελεσματικότητα τους? 4)Πιο πάνω ειπώθηκε κάτι για τις MultiGrip γνωρίζουμε τίποτε περισσότερο? Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα... Κάθε αποψη ευπροσδεκτη....!
  13. Τελικά βρήκες τι είναι γιατί κι εμένα κάτι παρόμοιο κάνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα... Εχω δοκιμασει να βρω όλες τις πιθανες αιτίες αλλα τίποτα.... Ακούγεται από πισω δεξιά... τι να είναι οεοοο....? Από οτι φαίνεται η καλυτερη επιλογη ειναι το ραδιο! δεν το περιμενα παντως γιατι ολοι το εκθιαζουν απο θέμα συναρμογης!
  14. Μήπως αναφερέσαι στην Β&Β και όχι στην ΑΒΤ? Εκτός κι αν για τα 140αρια έχουν έτσι τα δεδομένα.... (με κάθε επιφύλαξη)!
  15. Σας παραθέτω επακριβώς την απαντηση στο e-mail που μου είχαν στείλει στην ερώτηση μου όσον αφορά την αναβάθμιση του golf GT 170. Σας ευχαριστούμε για τον εδιαφέρον που εκδηλώσατε για την εταιρεία Abt-sportsline. Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι η Αbt of Greece σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Abt στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον κοντά σας.Η έδρα της εταιρίαs μας είναι στα Σπάτα με νέες εγκαταστάσεις (showroom-service-accessories,συνολικής επιφάνειας 800 τ.μ) που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε με σκοπό να αποτελέσουμε πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Σε απάντηση του ερωτήματος σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι για την αναβαθμιση του κιν ητήρα του golf tsi 1.4 gt από 170hp σε 210hp το κόστος ανέρχεται στα 1450€ .Η εγγύηση που δίνεται είναι δύο (2) χρόνια για την ECU (εγκέφαλος).Δοκιμαστικό προγραμμα δεν παρέχεται.Η διαδικασία αναπρογραμματισμού διαρκεί από 3 ώρες εως 1 εβδομάδα(σε κάποιες περιπτώσεις εγκεφάλων χρειάζεται μεταφορά στην Γερμανία οπου και εκεί πραγματοποιείται).Η εγγυήση του εργοστασίου παύει να ισχύει . Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία Σας ευχαριστούμε ************************ .....ΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΒΤ ΟF GREECE Θεωρώ ότι για ελληνική εταιρία ήταν πολύ εξυπηρετικοι και απάντησαν αμεσα στο e-mail μου πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα σύνηθες όσον αφορά την ηλεκτρονική αλληλογραφία! Αυτά από εμενα αν γνωρίσεις κάποιος κάτι νεώτερο (γιατι η επικοινωνία εγινε στις 03/06/2008) ας ενημερώσει!! 1K0_114_210_BLG_Schalter_Export_E_1_.pdf
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.