Jump to content

maik818

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About maik818

  • Birthday 11/02/1974

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Ιλίου
  • Νομός
    Αττικής

User Profile

  • Interests
    car, music, electronics fishing ,home, my children....

Contact Methods

  • Yahoo
    lissarism@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

1,163 profile views

maik818's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Να προσθεσω και εγω παιδια οτι αν πιανει το χερι σας μπορειται να την αλλαξεται και μονοι σας με κοστος 35 euro!!!!!!!!!!
  2. http://ledmania.gr/el/led-gr-gr-2/ http://www.ledmegastore.gr/products/led-t5-t10/led-t10-can-bus/607-t10-can-bus-me-1-smd-5050-psyxro-leyko
  3. Πρεπει να βαλεις LED με την αντισταση γιατι την καταλαβενει ως καμενη και αναβει το check,εγω μεχρι να τις βρω ειχα αλλαξει 3 δευγαρια διαφορετικες
  4. Ευχαριστω Νικο!Δεν μου εχει πει κανενας για τετοια λυση!!!!τυχαιο η το αποφευγουν αραγε?το καλο ειναι οτι δεν πρεπει να χανει πολυ και βλεπω να το προγραματιζω για μετα το πασχα πρωτα ο θεος !!!!Το κοστος δεν ξερω αν ειναι καλα 300 συν οτι αλλο θελει!!!!!!
  5. Σωστα φιλε απλα δεν το ξερω τοσο τεχνικα!!το διορθωσα,Ξερεις να μου απαντησεις μηπως το κοστος μιας τεποιας επισκευης !!!!!!
  6. Για σας παιδια!!!!Μετα απο service στα 112000 χλμ ανακαληψε ο μηχανικος μου λαδια στα μπουζι και με ενημερωσε οτι χρειαζεται φτιαξιμο καποια στηγμη,γνωριζεται κατι περι του θεματος αυτου?
  7. Ετσι και εμενα εβγαλε σφαλμα πλαινου αεροσακου και με το που κουνησαμε το καλωδιο που παει στην ενδειξη του πλευρικου αεροσακου εσβησε με το wagcom
  8. Φιλε αλλαξε ενα μπουτον να βρεις την υγεια σου γυρω στα 30-35 eyro εχει και αλλαζει σε 10¨ αλλως εχε ενα 10ακι μαζι σου να βγαζεις τον αρνητικο πολο σε κανενα καλο μπλοκαρισμα!!!!!
  9. Εαν φιλε ειχες βγαλει το παλαισιο γυρο απο το ραδιοcd(το πλαστικο) θα ειδες οτι υπαρχει ενα φις που αναβει οταν απενεργοποιης τον αεροσακο του συνοδηγου με το κλειδακι μεσα απο το ντουλαπακι.....πιστευω να καταλαβες ?φυσικα θα πρεπει να πας σε καποιον που να εχει διαγνοστικο wagcom για να το σβησει απο τον εγκεφαλο το σφαλμα.πιστευω να βοηθησα? Vag-COM VW
  10. Εγω παντως ακουσα τον professor!!!!Eιχα το ιδιο θεμα σημερα μετα απο αφαιρεση του rcd πλαισιου την πεμπτη!!!!Σημερα το πρωι μου αναψε το σφαλμα....το πηγα στο συνεργειο που παω το Αυτοκινητο και το συνδεσε και αμεσως εβγαλε σφαλμα πλευρικου αεροσακου και το σφαλμα δεν εσβηνε !!!!του λεω αυτο που διαβασα εδω στο club και ταυτοχρονα ξεκουμπονω και το πλαισιο του rcd και με το που κουναμε τη φυσα εσβησε το σφαλμα απο το vagcom!!!!! ok λεω το βρηκαμε μετα το ξεκουμπομα που ειχα κανει δεν εκανε καλη επαφη.Δεν μου πηρε λευτα να σημειωσω!!!Να σε καλα proffessor !!!
  11. Τα συρταρακια κατω απο τους αεραγωγους ,λειπει ενα γραναζακι που χρησημοποιηται σαν φρενακι και το ελασματακι(ελατηριο)που οταν το πατας στο πεταει εξω... μαλλον αντι για πορτακια πρεπει να γραψω συρταρακια!!!!
  12. Παιδια εχει κανεις καμια ιδεα εαν μπορω να βρω το ελασμα και το γραναζακι καπου ?Για καποιο λογο ελειπε απο το αμαξι οταν το πηρα πριν 2 χρονια!!!!!Αν το γνωριζεταi κατι θα με Βοηθησετε παρα πολυ......Ευχαριστω!!!!
  13. Γεια και απο εμενα!!!!! Όνομα: Μιχαλης Ηλικία: 39 Επάγγελμα: Χειρηστης σε μια εταιρεία συσκευασιας Διαμονή:ΙΛΙΟΝ Αυτοκίνητα polo 6n1 1000cc με φιμε και ζαντουλα !!! και passat fsi 1600 sportline με φιμε μαματο μεχρι στηγμης !!!! Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη σε καποιο meeting!!!!
  14. Ετσι για να το γνωριζουν και οι υπολοιποι φιλοι το μπουτον κανει τωρα 32 ευρω!!αλαζει πολυ ευκολα !τα ιδια προβληματα ειχα και εγω και μετα την αντικατασταση απλα καμια σχεση με πρην!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.