Jump to content

pitcap

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pitcap

  1. pitcap

    Passat 2.0 Tdi

    Πρίν 6 μήνες έφυγα από Αθήνα και εγκαταστάθηκα στην επαρχεία. (Αρχ.Ολυμπία). Λόγω δουλείας εγώ και η γυναίκα μου κάνουμε 100 χλμ ημερησίως μόνο για να πάμε και να έρθουμε. Πρίν ένα μήνα αγόρασα για 2ο αυτοκίνητο ένα opel astra 1.3 cdti. 90 άλογα και 20ΝΜ ροπή. Τι ν σας πώ τώρα!!! από επιδόσεις το αμάξι καιρνάει σχεδόν όλα τα 1600σάρια και είναι μόνο 1300 cc. Από κατανάλωση; ο υπολογηστής έχει κολήσει στο 5,5 λ/100 και ότι και να του κάνω δεν πάει παραπάνω με τίποτα.. Με 50 Ευρώ πετρέλαιο κάνω 850-900 χλμ....Κατά τα άλλα οι Ευρωπαίοι είναι βλάκες!
  2. Καλώς ήλθες Σάκη. Αν το αυτοκίνητο έχει σίγουρα τόσα χλμ ίσως και να μην χρειάζεται αλλαγή. δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτο. Στην αγορά υπάρχουν πολλά προγράμματα για 190-200 hp σε αρκετά καλές τιμές (γύρω στα 700€). Εγώ δεν έχω βάλει ακόμα αλλά συντομα θα βάλω της REVO. Αποψή μου είναι πως είναι ένα από τα καλύτερα. Έλεγξε τα σωληνάκια στον κινητήρα γιατί λόγω της πολυκαιρίας μπορεί να έχουν σκάσει. Σε αυτό πάσχουν λίγο τα vw. Εμένα μου είχε σκάσει το σωληνάκι της υποπίεσης και μου άναβε συνέχεια το check χωρίς να μπορούν πολλά συνεργεία να το βρούν. Τελικά το ανακάλυψε ένα παιδί (που έχει αναλάβει το service από δώ και πέρα) και όταν τον ρώτισα ποσό κοστίζει μου είπε δώσε ότι θές. Ελάχιστο το κόστος αλλαγής τους αλλά δεν το βρήσκουν όλοι!!! Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε κούρασα.
  3. Μάλλον μέσα κι εγώ μετά της συζύγου!!!
  4. Αν θές στείλε μου PM με το ονομα του συνεργείου.
  5. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για το EXPERT SERVICE στο Χαϊδάρι Ιερά Οδός 320;
  6. Τι να σου πω! Κι εγώ passat του 2001 έχω με 57500 χλμ και τώρα πάω να αλλάξω ιμάντα εκκεντροφόρου. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει καδένα. Αν είχε καδένα και σου έκανε αυτά τα συμπτώματα τότε μάλλον θα είχε σπάσει η γλίστρα της. Ας μας απαντήσει και κανένας ποιο ειδικός! Μήπως είναι καμιά τροχαλία;
  7. Όταν λες καδένα τι ακριβώς εννοείς; Το passat δεν έχει καδένα αλλά ιμάντα αν εννοείς τον εκκεντροφόρο.
  8. Πές κανένα όνομα! προχθές άλλαξα το εμπρός αριστερό φανάρι και πλήρωσα 180 Ευρο στην αντιπροσωπία...το hella είχε 170
  9. Υπαρχει τρόπος να βάλω Υπ. Ταξιδίου στο Passat 1.8t 2001 (σαν του Κων/νου αλλά χωρίς αερόσακους στις κολώνες και υπολογιστή).Αξίζει τον κόπο αν γίνεται?
  10. Συμφωνώ μαζί σου, όμως για επαναπρογραμματισμό δεν φτάνουν μονο υποτυπώδεις γνώσεις.
  11. Δεν ξέρω αν ειναι σωστά τοποθετημένο ή αν έχει ξαναμπεί!!! Αν ναι συγχωρέστε με!!!!! το δικό μου:
  12. Ποτε δεν είπα οτι μου φάνικε η τιμή τσιμπημένη Γιώργο.Ισα-Ισα 1500 Ευρώ για τοσα πράγματα δεν είναι πολλα.Οι φοβίες μου εχουν να κάνουν με την αξιοπιστία της μετατροπής γιαυτο ρώτησα για εμπειρείες.Θα προτιμήσω να δώσω μερικά χρήματα παραπάνω για μια επώνυμη επιχείρηση όπως ο LOUIS παρα να γλητώσω φραγκα και να πάω στον "μαστροΜήτσο" ή στον "μαστροΚώστα" και να χτυπάω το κεφάλη μου μετά!!! Δεν συμφωνήτε?
  13. Εγώ πάντως άλλαξα λάδια στο Passat στα Fit and Go στην Αχαρνών με 32 Έυρω μόνο!!!
  14. Έχει κανείς εμπειρία από αυτή την εταιρεία; Κάνει καλή δουλειά; έχει προσφορά για φίλτρο + πρόγραμμα + εξάτμιση + τοποθέτηση 1500 € περίπου Το ποστ εχει υποστει τροποποιηση. Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο προσεκτικος οταν αναφερεις ονοματα εταιρειων.
  15. ΦΙΛΕ scorpione I WANT MORE HP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  16. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΙΔΑ ΣΤΟ DRIVE ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ APR TUNED ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ STAGE 1 ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 193 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 320ΝΜ ΡΟΠΗ ΚΙΑ ΚΟΣΤΟΣ 857 ΕΥΡΩ.ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΜΤΜ ΚΑΙ Η ΑΒΤ;
  17. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΚΩΝ/ΝΕ!ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΤΕΡ;
  18. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM.ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ PASSAT 1.8T ΜΟΝΤΕΛΟ 2001 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙ ΣΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ.Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΣ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.