Jump to content

Sfakianos

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sfakianos

  1. Τη Δευτέρα 08/12 (αν θυμάμαι καλά) είδα στην παραλιακή (Ηρακλείου..) ενα μαύρο polo μάλλον gti με δύο άτομα μέσα, δεν πρόλαβα να δω κ πολλά γιατι μιλούσα στο τηλέφωνο και μου κόρναρε οταν πέρασα απο απέναντι του. Αν ήταν κάποιος απο το club sorry αλλα ήταν η ώρα δύσκολη..
  2. Καλορίζικος και καλοτάξιδος!!! οι κραδασμοί δεν είναι τίποτα.. θα τους συνιθήσεις.. χεχε Για τον τεμπέλη να το ψάξεις καλά και να μήν βιαστείς!! θα βρείς σίγουρα αυτό που ψάχνεις!! Ένα φιμεδάκι και είσαι οκ..
  3. I'll keep that in mind for good Σε 5.000 έχω το επόμενο σέρβις κ θα κοιτάξω τα πάντα..
  4. Παιδιά όντως τώρα που έχει κάψει κάμποσο βλέπω διαφορά!!!! Είναι αρκετά πιο άνετο!!! Θα το καθιερώσω και γώ μια φορά το 2μηνο..
  5. Αν δεν πάθεις, δε θα μάθεις... που λενε. παντως εχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα κιβώτιο ταχυτήτων!!!!! χωρίς υπερβολές είναι πιό άνετο στις αλλαγές ακόμα και απο BMW!!!! σε αυτό τουλάχιστον απο όλα τα αυτοκίνητα που έχω οδηγησει το πολακι είναι χρόνια μπροστά!!!! για κανένα χρόνο είχα βάλει ένα τεμπέλη κ η μόνη κίνηση για να αλλάξω ταχύτητα ήταν του καρπού κ αυτό με όση δύναμη βάζεις για να ξυστείς!!! Ο dark αμα πεί οτι το πουλάει θα γίνει δημοπρασία!!!!
  6. βλακεία μου που δεν ρώτησα πρίν το πάρω...2 καφέδες διαφορά.. 22 μου ειπε στην αρχή κ μετα 20.. Οπότε τις επόμενες μέρες και στο επόμενο γέμισμα θα αρχίσει να λειτουργεί.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!! (dark είσαι ψείρας τελικά , mad και εσυ δεν πάς πίσω.. )
  7. Το έχει και η Μαρία η άσχημη... respect...
  8. Τελικά πήρα αυτό εδώ και έβαλα.. (από μάκρο) Έβαλα όπου έκανε επαφή και ούτε τρίξιμο ουτε τπτ
  9. Τελικά δέν βρήκα το STP και πήρα το ΝΟS. Το τεπόζιτο ήταν στη μέση, το έβαλα και βγήκα εθνική.. δε μπορώ να πω οτι είδα και τεράστια διαφορά αλλά μετά που πάρκαρα ήταν πιό "άνετο" 20¤ το πήρα.. εσείς πόσο το πέρνετε;
  10. Πολύ καλός φανοποιός στο Ηράκλειο. πίσω από τα Jumbo στον ¶γιο Γεώργο Νικολακάκης Μανώλης 6932689478
  11. STP Αυτό εδώ έτσι; Κάθε πότε να του βάζω; 1 το μήνα είναι καλά; θέλει συχνότερα ή πιό σπάνια; Εδώ λέει : Usage Frequency: Once every oil change. μήπως του πάει πολύ;
  12. Μόλις γυρίσω Ηράκλειο θα το κάνω και θα σας πω Η βλακεία είναι πως το γέμισα σήμερα.. να το αφήσω να πάει λαμπάκι; προς το παρών ετοιμάζετε βλάχος 16 κιλών και παω προς τραπέζι... οποιος προλαβαίνει ας ερθει
  13. Σήμερα το μεσημέρι πρίν ξεκινήσω για το χωριό είπα να το αφήσω να ζεσταθεί πρίν ξεκινήσω. Μόλις ζεστάθηκε έπεσαν οι στροφές στις 650 με 700.. κ μόλις πήγα να ξεπαρκάρω έκανε ένα βύθισμα αλλά δεν έσβησε.. Ξέρετε μήπως είναι καλό, μετά από ταξίδι να αφήνουμε λίγο τον κινητήρα αναμένο να "ηρεμίσει"; λάδια "ζήτησε" στον 1,5 χρόνο..
  14. τι να πω.. δεν ξέρω..ελπίζω μόνο να μήν μου τύχει τίποτα εν κινήση στη μέση της εθνικής...
  15. ταλαιπορία σκέτη!!!!! υπάρχει τρόπος για να ελέγξεις την βενζίνη πρίν μπεί στο αμάξι; πχ κάποιος μετρητής;
  16. Τον Νοεμβρη αν θυμάμαι καλά είχα κάνει ενα καθαρισμό. Καθε πόσα χλμ είναι προτιμότερο να γίνονται διάφοροι "καθαρισμοί" στον κινητήρα; Απλά με παραξενεύει γιατί έχω το γκάζι κανονικά κ απλά πέφτουν οι στροφές και σβίνει χωρίς κλότσιμα.. αν έχεις μουσική κ κανεις όπισθεν κοιτάζοντας πίσω δεν θα το πάρεις χαμπάρι οτι έσβισε
  17. Όταν στο παρκάρισμα σβίνει το αμάξι χωρίς το χαρακτιριστικό κλώτσιμα, μπορεί να σημαίνει κάτι; 1-2 στις 10 σίγουρα το κάνει.
  18. Όλα αυτά πώς ξεκίνησαν; τι τα προκάλεσε;
  19. ¶ν δεν κάνω λάθος αυτό το έχει κ το Οκτάβια5 που έχει τους ίδιους καθρέπτες με το polo 9n3. Γίνετε να μπούν στο polo αυτοι με τον εξωτερικό φωτισμό; και αν ναι.. μπορώ να κάνω κάποιου είδους ανταλαγη και πληρόνοντας τη διαφορά, από την καρέντα;
  20. Για δοκίμασε να του βάλεις να σου δίξει το στίγμα σου. Συνήθως απο εκεί ξεκινάνε τα GPS.. Μία άλλη εναλλακτική είναι να κάνεις zoom out όσο πάει κ αν δεις την Ελλαδα μας, έχει καλώς..
  21. :o και να πείς οτι δεν το είδα... αλλα δεν πήρα κ γω χαμπάρι..
  22. Aυτό το σπρέυ σιλικόνης απο πού μπορεί να το πάρει κανείς; Θέλω να βάλω στα χερούλια.. ιδικά του συνοδηγού μου σπάει τα νεύρα.. είχα τη γιαγιά μου προχθές μέσα.. σφιξε σφιξε σε κάθε στροφή... συρταροτά είναι κ λέω να βάλω απο μέσα..
  23. Απο μία γωνία τράβηξέ το λίγο, μετα τράβα το όλο σιγά σιγά.. μετά βρέξε με οινόπνευμα λίγο χαρτί κουζίνας για να βγάλεις τα υπολοίματα, μετά βρέξε λίγο χαρτί ακόμα με νερό για να το καθαρίσεις κ μετα με ένα στεγνό πανί σκούπισέ το.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.