Jump to content

koval

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About koval

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

1,206 profile views

koval's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Φιλε μου εχεις δικιο επειδη ομως γινονται διαφορα περιεργα και η ψυχολογιας μας δεν ειναι η καλυτερη δεν θα θελα να διμοσιευσω πινακιδες ,αλλωστε εχει καποια χτυπητα χαρακτηριστικα που νομιζω οτι αν το δει καποιος θα το καταλαβει.
  2. Μακαρι φιλε μου αυτο λεω κι εγω!!Ναι τον εχω το αριθμο πλαισιου . Τι πινακιδες νομιζω ειναι προτιμοτερο να μην τις διμοσιευσω .
  3. Δημοσιευω φωτο απ το αυτοκινητο μου . Οι μονες διαφορες ειναι οτι τωρα εχει μασπιεδες (τυπου r) και καθρεπτες μαυρους με αυτοκολητο βυνιλιο αλλα δυστηχως δεν προλαβα ουτε φωτο να το τραβηξω .
  4. Kαλησπερα νικο , σ ευχαριστω πολυ μακαρι να βρεθει !! Στην περιοχη του καματερου ειναι tsi , πενταθυρο ,ασημι με ηλιοροφη ,ελαφρως χαμηλωμενο με διακοσμητικο τελικο,εχει καποια χαρακτηριστικα το αυτοκινητο οπως προφυλακτηρα και μασκα απο gti (χωρις το λογοτυπο gti) , πισω smoke φαναρια ,φιμε τζαμια , ζαντες 17 borbet με ταπες vw και λογοτυπο πισω mtm . Ειναι αρκετα χαρακτηριστικο οποιος εχει καποια πληροφορια μπορει να μου στειλει πμ η να καλεσει στην ασφαλεια αγ. αναργυρων. Να βαλω και φωτο?
  5. Καλημερα στο team, πριν απο δυο μερες (ξημερωματα πεμπτης) ημουν ο επιλαχων ! Ενα ασημι golf 6 του ΄10 το οποιο προσεχα σαν τα ματια μου , παρολο που ημουν ξυπνιος εκεινη την νυχτα επειδη λυσομανουσε ο αερας δεν καταλαβα τιποτα . Πριν απο περιπου 10 μερες το αμαξι βγηκε απο φαναρτζη στην κυριολεξεια σαν καινουργιο με καινουργιους μασπιεδες και αλλα βαψιματα .... με τον ανθρωπο (φαναρτζη) εχω συνεργαστει αρκετες φορες στο παρελθον,ωστσοσο και να μην θελω να συνδεσω καταστασεις με ολα αυτα που ακουω θεωρω πολυ πιθανων να εχει να κανει με αντιγραφη κλειδιου απ το φαναρτζιδικο. Στο πεζοδρομιο βρηκα ολο το τζαμι (προφανως της πορτας του οδηγου) . Η ερωτηση μου ειναι η εξης , γνωριζετε αν με την αντιγραφη του κλειδιου και του immobilaizer μπορουν να ανοιχτουν και οι πορτες ηλεκτρονικα οπως γινετε και με το εργοστασιακο κλειδι? Γιατι αν ισχυει κατι τετοιο προφανως η κλοπη δεν εγινε με αντιγραφη κλειδιου . Το μονο που με παρηγορει (ψευτοπαρηγορια αλλα τελος παντων) ειναι οτι υπαρχει ασφαλεια απο ολικη . Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι σχετικα με τα κρητητρια των ασφαλειων για την αποζημειωση ... πανε με την αντικειμενικη αξια μεταπωλησης του αυτοκινητου , με το ποσο για το οποιο ειναι ασφαλισμενο το αυτοκινητο η καπως αλλιως?
  6. Το ξερω χιλιοσυζητημενο το θεμα ομως θα ηθελα την βοηθεια σας καθοτι μαλλον ειμαι βραδυκαυστος και τα εχω μπερδεψει . Προσανατολιζομαι για καποιο συνεγερμο του ομιλου viper-clifford-vital Εχω μπερδευτει οσον αφορα καποια μοντελα και τις λειτουργιες τους καθως και την συνεργασια τους με τις εργοστασιακες λειτουργιες του κλειδιου (ανοιγμα παραθυρων-οροφης-πορτ παγκαζ κλπ) Καταρχας να πω οτι με ενδειαφερει να τοποθετησv ενα συναγερμο μe τηλεειδοποιηση (δεν με ενδειαφερει να εχει remote start και τurbo timer) επεισης θελω να εχει ογκομετρικο,αντικραδασμικο,αιθητηρες θραυσης κρυσταλλων και ανυψωσης . Μαζι μ αυτα δεν θα ηθελα να χαθουν οι λειτουργιες του εργοστασιακου κλειδιου ...γινετε κατι τετροιο? Αν βαλω τον 3305x της clifford που εχει control με τηλεηδοποιηση https://www.directed.gr/product_det.asp?prid=735 θα πρεπει να βαλω και πλακετα can bus?...σ αυτην την περιπτωση θα δουλευει το εργαστασιακο κλειδι συνεργαζωμενο με το συναγερμο ? Δηλαδη να ανοιγω-κλεινω το αμαξι απ το εργοστασιακο κλειδι και να οπλισει -αφοπλιζει ο συναγερμος παραλληλα ? Η θα πρεπει να παω στον 330x3f https://www.directed.gr/product_det.asp?prid=1974 που συνεργαζετε με εργοστασιακα κλειδια ? Για να καταλαβω γιατι τα χω κανει αχταρμα αν μπει πλακετα can bus τοτε μονον ο συναγερμος συνεργαζετε με της εργοαστασιακες λειτουργιες και το κλειδι του αυτοκινητου ? Και αφου σας τα εκανα τσουρεκια αν θελετε προτεινετε μου ενα συναγερμο βαση των παραπανω προτιμησεων μου. Ευχαριστω πολυ !!!
  7. Εχει βαλεις κανεις μηπως τους μασπιεδες της φωτογραφιας για να μου πει αν ειναι καλοι στο fitting??
  8. Kαλησπερα παιδια, θελω να βαλω side skirts στο γκολφακι μου . Πουλαει ενα μαγαζι ονοματι ζεφκας στην καλιθεα (υπαρχει και στο car αγγελια) μασπιεδες look r στα 119 ευρω . Διαβαζω ομως διαφορα που εχουν να κανουν με θεματα εφαρμογης οσον αφορα τα μη γνησια! Αληθεια οι γνησιοι μασπιεδες τυπου "R" για το 6αρι ποσο κοστιζουν και με πιο κωδικο τους ζηταω? Την τοποθετηση θα την κανω εγω , να ανοιξω τρυπες , σπειρωματα και τετοια δεν εχω προβλημα αν χρειαστη.
  9. Εγω ξερω οτι ο καθενας λεει τα δικα του και ζηταει επεισης τα δικα του ...οποτε κανεις δε μπορει να πει οτι ...τοσο παει η τοσο κοστιζει ! Εμενα ο μαστορας που το πηγα μου ειπε οτι 500 ευρω εχει μονο το γραναζι και μαζι με ολα τα υπολοιπα + εργασια θα παει πανω απο 700.... γιαυτο θα με ξαναδει! Γνωμη μου ειναι και απ την στιγμη που ξερουμε τι ανταλλακτικα χρειαζονατι ...τα παιρνεις ειτε απο ελλαδα ειτε απ εξω οπου ειναι πιο φθηνα ! Τωρα απ οτι ειχα διαβασει σε παλαιοτερα post και αν δε με απατα η μνημη μου η αντιπρωσωπεια κανει καλυτερες τιμες για αλλαγη καδενας-γραναζι χρονισμου (αν λεω κατι λαθος διωρθωστε με)
  10. Γνωριζετε μηπως τον κωδικο για το ενυσχυμενο (νεο) γραναζι χρονισμου (tsi 160hp)
  11. Εγω ειναι πρωτη φορα που του αλλαζω λαδια καθοτι 2ος ιδιοκτητης απ τον περασμενο οκτωμβρη. 10 μερες μετα την αλλαγη λαδιων και δεν εχω ξαναακουσει τον θορυβο της εκκινησης . Η μοναδικες εργασιες που εγιναν στο σερβις ηταν αλλαγη λαδιων-φιλτρο και αλλαγη σωληνα αναθυμιασεων , οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο αλλο σεναριο ,κατι πεζοταν με τα λαδια.
  12. Μου φαινετε περιεργο αλλα ισως καποιος μηχανικος δωσει εξηγηση αν δεν ειναι θεμα τυχης . Οπως ανεφερα αλλαξα λαδια απ την περασμενη πεμπτη . Εκτοτε απ τα περα δωθε του σαβατοκυριακου παιζει να εχω βαλει μπροστα καμια 20αρια φορες.... θορυβος γιοκ ...ουτε κιχ ! Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μαλλον δεν ειναι κατι αξιο ανυσηχιας .
  13. Ρε τι εχουμε παθει ολοι με τα tsi... Με ενα στηθοσκοπιο θα πρεπει να κυκλοφορουμε να περνουμε καθε μερα ακροαστικα στον tsi. Κι εμενα περιπου ετσι ακουγετε παντως (1.4 tsi 160)
  14. Eαν οντως δεν εχει προβλημα ομως γιατι να στο αλλαξουν, εκτος κι αν εχει γινει recall ομως ποτε δεν εγινε. Πηγαινε σε 2,3 να παρεις γνωμες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.