Jump to content

Giannis Ds

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Giannis Ds

  • Birthday 10/04/1993

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αργολίδας

Other Info

  • Car Type
    Polo 6AW

Recent Profile Visitors

544 profile views

Giannis Ds's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Έχω το ίδιο θεματάκι εδώ και 2 χρόνια περίπου. Με 2 επισκέψεις αντιπροσωπεία δεν κατάφεραν να βρουν τι ήταν. Αν μάθεις τι το προκαλεί ή σου αλλάξουν κάτι, ενημέρωσε και εδώ για να ξέρουμε τι ήταν τελικά.
  2. Brake cleaner αμερικανικο πασιγνωστο (δεν παραθετω μαρκα για να μη θεωρηθει promotion) και επειτα iron remover (για επικαθισεις σιδηρου), σε 2 αυτοκινητα ενα 3ετιας και ενα 10ετιας που δεν ειχε γινει ποτε αντιστοιχο καθαρισμα. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως worth it αν το κάνεις μόνος σου και προφανως ευχαριστιεσαι να το κάνεις. Πέραν αυτών που θα ακούσεις στα βιντεο, εγώ αυτό που είδα είναι ότι οι ζάντες έλαμψαν/φώτισαν. σαν να είχα βάλει κάποιο γυαλιστικό προιόν πάνω φάση. με απλό σαπούνι που τις ετριβα στο παρελθόν δεν γίνονταν έτσι. Επίσης το μόνο σίγουρο είναι οτι αν είναι βρώμικες, θα χρειαστεί να μην τσιγκουνευτείς στο brake cleaner, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα γτ στο 10ετιας που έριξα παραπάνω βγήκε πολύ περισσότερη κολλημένη βρώμα.
  3. Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά γιατί έχω το μοντέλο του 18, αλλά για software update μου ειχαν πεί απο αντιπροσωπεία ότι χρειάζεται μια ειδική sd card που περιέχει το update. Πιο πολύ τρολιά της vw είναι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει από τον ιδιακτήτη.
  4. Νομίζω είσαι καλυμμένος από το website/marketplace αν δε συμμορφωθεί. Πολύ περίεργα αυτά που σου λέει γιατί είναι τουλάχιστον μήνας που δεν έχει στοκ σε αυτά με το ασημί φιλέτο, οπότε είναι κουλό να θέλει να πουλήσει και να μην το δείχνει στο store. anyway ελπίζω να πάει καλά η υπόθεση
  5. Απο πολωνία με dpd έδειχνε οτι δεν δινει tracking.. εσένα σου έδωσαν @balander ?
  6. Τρίπολη που αφήνουν να είσαι μέσα θυμαμαι στο πρώτο σέρβις είχα τσεκάρει το μπουκάλι ήταν ένα τετράλιτρο σαν αυτό του link αλλά είχε πάνω το brand της VW. Ηταν όπως αυτό. Δεν έχω κρατήσει τη φωτό δυστυχώς. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση και στα επόμενα σέρβις είναι ότι στην απόδειξη στις χρεώσεις χρεώνουν 4 φορές το μονόλιτρο μπουκάλι και ακόμα απορώ αν είναι για τιμολογιακούς λόγους μόνο ή απλά μόνο οι αντιπροσωπείες έχουν πρόσβαση..
  7. Τιποτα σκεψου τελευταια στιγμη μου ειπαν οτι γινεται με sd και δεν την εχουν. Μονες πληροφοριες ειναι οτι εχω το μοντελο infotainment I8F και ζηταω αναβαθμιση firmware/bluetooth οπου το παω. Κοστος αν εισαι εντος εγγυησης υποτιθεται ειναι free, αλλα μιας κ δεν το εκανα δεν μπορω να σου πω σιγουρα. Μου τα μασαγαν.. Το bluetooth σαν λειτουργια μια χαρα στο δικο μ, απλα καποιες φορες ειναι απροθυμο να συνδεθει. Η πχ αμα αποσυνδεσω το κινητο manually δε συνδεεται με τιποτα ξανα. Πρεπει να σβησω κινητητα φαση. Τις προαλλες ανακαλυψα οτι απλα.κλεινοντας κ ανοιγοντας το bluetooth του αμαξιου το φτιαχνει.. Τι να πω..
  8. Τον Ιούλιο που ημουν αντιπροσωπεία για σερβις και ζήτησα απο μόνος μου αναβάθμιση firmware στο infotainment μου ειπαν οτι υπηρχε αναβαθμιση (τ polo αγορασμενο αυγουστο 18'). Αυτη γινεται μεσω μιας sd card. Δυστυχως επρεπε να την παραγγειλουν κ δεν προχωρησε τ θεμα για να πω και αν αλλαξε κατι ή λυθηκε το θεμα με το bluetooth..
  9. Πήγα 2 διαφορετικές φορές αντιπροσωπεία. Μαζί βόλτα με το μηχανικό. Δεν κατάφερε να εντοπίσει τι είναι. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι πρόβλημα στην κρεμαγιέρα. Είπαν ίσως οφείλεται σε επικαθίσεις πάνω στη δισκόπλακα. Προσωπικά μου φαινεται λίγο άτοπο γτ θα το έκανε συνέχεια..ίσως μαθουμε στο μελλον τι ηταν
  10. Polo sound.m4a Ακούγεται ακριβώς έτσι. Σε 2 μήνες λήγει η εγγύηση. Δεν γνωρίζω πολλά σε περίπτωση που όντως είναι αυτό π αναφέρεις αλλά διαβάζω οτι συνηθως ακουγεται κρακ κρακ στο τριψιμο, κατι π δεν εχω. βεβαια ξαναλεω δεν ειμαι ειδικος. Σιγουρα θα πρεπει να παω αντιπροσωπεια οπως ειπες εφοσον το κοστος ειναι μεγαλο, δεν αξιζει ρισκο..
  11. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω εδώ και δύο χρόνια ένα Polo του '18 95 PS. Εχω παρατηρήσει το εξής αφύσικο. Όταν είμαι σταματημένος και ο δρόμος έχει μια μικρή (ελάχιστη) κλίση προς τα κάτω, τέτοια δηλαδή ώστε το αυτοκίνητο αν αφησεις το φρένο να αρχίσει δειλά δειλά να έρπει προς τα μπροστά, κάνει έναν έντονο θόρυβο (τσίριγμα σαν να στριγγλίζει κάτι) και νιώθω δονήσεις στο τιμόνι όσο συμβαίνει αυτό. Μόλις αποκτήσει λίγη φόρα σταματάει, καθώς και αν πατήσω γκάζι ή αφήσω συμπλέκτη. Στην αντιπροσωπεία πριν κανα χρόνο π τους ειχα πει να το κοιτάξουν δεν είχαν βρει κάτι αλλά δεν ήμουν τότε σε θέση να ορίσω τις συνθήκες π αυτό συμβαίνει. Είναι φυσιολογικό ? όσοι φίλοι έχουν ακύσει τον ήχο λενε οτι μονο νορμαλ δεν είναι..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.