Jump to content

kostaspap

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kostaspap

  1. Πάνω από τα 18 χαω λειτουργεί σαν φρένο ανάγκης και φρενάρει και τους 4 τροχούς.
  2. Ξέρετε κάποιο κατάστημα να πάρω τηλέφωνο?
  3. Παιδια ψαχνω την ΟΕΜ ποτηροθηκη του golf 4,γιατι η δικια μπυ εχει χαλασει.Υπαρχει καποια διαθεσιμη απο εδω ή εχετε καπου να μου προτεινετε για μεταχειρισμενη σε λογικη τιμη?Περιοχη Αθηνα.
  4. Παιδιά ο Τσακουλέρης έχει μεταφερθει σε αλλη διευθυνση?Τον συστηνεται? Το Quattro τι λεει?
  5. Δηλαδη χωρις DSG ετσι?Καλοριζικο!
  6. Το ειδα σημερα...Ειναι παρα πολυ ωραιο... Η τιμη ειναι καλη για τη βασικη εκδοση,στην οποια λειπει βασικα τα ξενον φωτα και η ενεργητικη αναρτηση.Οι επομενες που εχει εισαγει η Ελληνικη αντιπροσωπεια ειναι λιγο ακριβες. Εγω που θελω ξενον για παραδειγμα πρεπει οπωσδηποτε να το παρω πακετο με ηλιοροφη,ενεργητικη αναρτηση και 18αρες. Δηλαδη το 5πορτο με DSG συν ολα τα παραπανω παει 35000... Αλλιως παραγγελια και 3-4 μηνες αναμονη,οποτε χανεται και η εκπτωση...
  7. Παιδια ,ειλικρινα χαιρομαι διαβαζοντας τις αποψεις σας παραπανω...Στα αληθεια φαινεται οτι πολλοι απο εμας ειμαστε πλεον πολυ συνειδητοποιημενοι σε σχεση με το αυτοκινητο.Ευχομαι αυτο να βοηθησει να μειωθουν και οι νεκροι στους ελληνικους δρομους,κατι που ειναι και σημαντικοτερο. Συμφωνω απολυτα με το φιλο AlexKots, μιας και εγω διαβαζω 4Τ απο 12 χρονων.Αλλα ποτε δε μενω προσκολλημενος σε αυτα που διαβαζω.Αν δεν οδηγησεις το αυτοκινητο ,δε μπορεις να σχηματισεις ολοκληρωμενη αποψη. Παντως το θεμα με την αξιοπιστια των νεων μοντελων ειναι απογοητευτικο.Μιλαμε οτι πανακριβα αυτοκινητα παθαινου σοβαροτατες βλαβες και αφηνουν τους οδηγους τους στη μεση του πουθενα.Και μιλαω για σχεδον ολες τις εταιρειες...
  8. golf r32 Aυτο που βγηκε τωρα ειναι βενζινης και αντικαθιστα τον 1.4 με τα 101.
  9. Παιδια μια και το συζηταμε...για ριξτε μια ματια εδω.Τελικα βγηκε polo 1,6 http://www.worldcarfans.com/news.cfm/count...ew-engine-range
  10. Πρεπει απο οτι ξερω οπωσδηποτε να ειναι G12 δηλαδη το ροζ.Μαλλον πρεπει να τα αλλαξεις φιλε μου,ρωτα και κανενα εξουσιοδοτημενο.
  11. kostaspap

    Νέο Audi Tt.......

    Απλα φανταστικο.Το θελω τωρα!!!
  12. Και εγω μαλλον αυτο θα κανω,αλλα φοβαμαι μηπως ειναι πολυ σκληρα...
  13. Ασχετο με αυτο που ρωτας,αλλα θα τα βαλεις με τα μαμα ελατηρια?
  14. Οταν μιλαμε για στρωματοποιημενη καυση,εννουμε οτι ο κινητηρας εχει ουσιαστικα δυο "MODES" λειτουργειας ,μιας που δουλευει με κανονικο μειγμα και μιας με φτωχο.Οταν ο κινητηρας δουλευε με φτωχο μειγμα τοτε ηταν απαραιτητη η βενζινη υψηλων οκτανιων.Στους TFSI εξ'αρχης (μιας και ειχαν πρωτη προτεραιοτητα την αποδοση) ο κινητηρας δε δουλευε με φτωχο μειγμα.Αυτη η αλλαγη περασε και στους fsi μαζι με καποιες αλλες μικροαλλαγες.
  15. Ειναι αμεσου ψεκασμου αλλα δεν κανει στρωματοποιημενη καυση(stratified).Απο οτι εχει ακουστει ομως τον τελευταιο καιρο και οι fsi δεν χρησιμοποιουν στρωματοποιημενη καυση.
  16. Και τα αμορτισερ που δεν εχουν λαδι και ειναι μονο αεριου πως δουλευουν???
  17. ok καταλαβα λαθος ,με συγχωρεις.Φιλικα.
  18. Δε το καταλαβα το οτι να'ναι... Αυτο καταλαβες απο οσα εγραψα?
  19. Λοιπον αυτα που ξερω εγω ειναι τα παρακατω.ΤΟ αντισπιν (ASR) ενεργοποιειται οταν ενας απο τους κινητηριους τροχους του αυτοκινητου σπιναρει.Τοτε κοβει την ισχυ του κινητηρα απο την τροφοδοσια.Αν το συστημα αντισπιν ενσωματωνει ηλεκτρονικο μπλοκε διαφορικο ,οπως σε μερικα seat τοτε λεγεται TCS (για τα σεατ παντα).Τοτε λοιπον σε δευτερη φαση ενεργοποιουνται και τα φρενα του τροχου που σπιναρει ,ωστε να μεταδωθει ροπη στον κινητηριο τροχο που εχει προσφυση.Ετσι αντιμετωπιζεται η υποστροφη ( υπερστροφη σε πισοκινητο) ΙΣΧΥΟΣ.Ηυποστοφη ομως δεν ειναι μονο λογω της αυξημενης ισχυος .Αν μπουμε με πολλα σε μια στροφη τοτε το αυτοκινητο θα υποστρεψει οχι γιατι θα σπιναρουν οι τροχοι αλλα λογω της αυξημενης ταχυτητας.Εδω παιζει πολο το ESP, το οποιο ενεργει σε ολους τους τροχους και οχι μονο στους κινητηριους οπως το αντισπιν. Εστω λοιπον οτι ενα προσθιοκινητο αυτοκινητο με ESP μπαινει με πολλα σεμια στροφη και υποστρεφει ,οχι γιατι σπιναρουν οι τροχοι ,αλλα λογω της μεγαλης ταχυτητας.Σε αυτη τη περιπτωση το αντισπιν δεν μορει να κανει και πολλα πραγματα.ΤΟ ESP ομως θα φρεναρει καποιον ή και τους δυο πισω τροχους(οι οποιοι στην περιπτωση μας δεν ειναι κινητηριοι)Ωστε να αντιροπησει την υποστροφη δημιουργοντας ουσιαστικα υπερστροφη.Εδω πρεπει να πουμε οτι ενα esp ενσωματωνει και αντισπιν.Το αντιθετο ομως δεν ισχυει.Για το αντισπιν του golf θα πρεπει να δειτε στο manual αν ενεργοποει και τα φρενα ,Αν ειναι δηλαδη "ηλεκτρονικο μπλοκε"(ΤCS)ΤΟ αντισπιν βεβαιως και εχει σχεση με το ABS,γιατι μεσω τον αισθητηρων του ABS καταλαβαινει ποις τροχος σπιναρει(απο τη διαφορα ταχυτητας).ΣΕ μερικες εταιρειες το αντισπιν ενεργοποιει και τα φρενα των κινητηριων τροχων χωρις να γινεται ιδιαιτερη μνεια σε αυτο,αντιθετα με τη vw που μεχρι πρωτινος εκανε διαχωρισμο.
  20. αιδια εχει κανεις εμπειρεια απο bilstein sport (κιτρινα αλλα οχι χαμηλωματος) με τα μαμα ελατηρια?Σκευτομαι τη λυση αυτη γιατι δε θελω να χασω σε ανεση
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.