Jump to content

Nikos_voun

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Nikos_voun last won the day on March 17 2023

Nikos_voun had the most liked content!

About Nikos_voun

  • Birthday 10/21/1984

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Κομοτηνής
  • Νομός
    Ροδόπης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    MarioGolfaki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nikos_voun's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Καλησπέρα , υπάρχει αλλά το έχετε κλείσει , δεν μπορούμε πλέον να παραγγέλνουμε πράγματα από το φόρουμ , δε θα βγει κάτι καινούργιο , κάτι για τη νέα χρόνια ;
  2. Καλημέρα από ένα golf 1.4 στα 140! Όταν το βάζω μπρος τα πρωινά μου ανάβει το λαμπάκι του νερού ! Μόλις χαμηλώσουν οι στροφές και το σβήσω και ξανά ανάψω το λαμπάκι σβήνει ! Αυτό γινόταν μέχρι να κάνει πολύ κρύο , από όταν έκανε -3 θέλει 2-3 φορές να ανοιγόκλεισω το διακόπτη , τι συμβαίνει , έχει τύχει σε κάποιον , είναι αισθητήρας νερού ; ! Έχω μέτρησει αντιψυκτικό-αντιθερμικό και είναι όλα μια χαρά , όπως και η στάθμη ! Όπως επίσης όταν το βάζω μπρος κάνει σαν τρακτέρ μέχρι να ζεσταθεί, γι’αυτο μου είπαν ότι φταίει η εξάτμιση !
  3. Αρκετά καλή ιδέα ! Μπορούμε να μαζέψουμε συμμετοχές και να δούμε τι θέλουν και οι άλλοι ! Κούπες έλεγα επειδή μπορούμε να κάνουμε ποιο πολλά stories για το κλαμπ
  4. Καλημέρα ! Θα υπάρξει κάτι καινούργιο για την καινούργια Χρόνια , ημερολόγια , κούπες , οτδπ. ;
  5. Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιο καπάκι μηχανής για golf 5 , 1,4 ! Ευχαριστώ !
  6. Κάντε το Καβάλα να έρθουμε και από Θράκη !
  7. Τπτ καινούργιο, κανένα μπρελόκ, καμία κούπα , κανένα ημερολόγιο, δε μπορούμε να προσθέσουμε ;;
  8. Καλησπέρα απο Κομοτηνή , έχω και εγω ένα golf 5 1,4 με τα 140 και έχω το εξής πρόβλημα , τώρα το χειμώνα όταν το βάζω μπρος μετά απο 2 περίπου μέρες ακινησίας μου ανάβει το κόκκινο λαμπάκι θερμοκρασίας , σβήνω το αυτοκίνητο , το ξανά βάζω και όλα κομπλέ ! Απο νερά είμαστε οκ στα όρια του max , «παρατήρηση» , το αμάξι ειναι σε ελαφρός κλήση προς τα πάνω στο πάρκινγκ ! (Εάν παίζει ρόλο)
  9. Παιδιά έχω τις απλές λάμπες , έβαλα τώρα τις philips με το λευκό φως , αλλά , αλλου φέγγει η μεγάλη σκάλα , αλλου η μικρή ! Και απο ότι είδα οι ρυθμιστές του φαναριού , και οι δυο λάμπες ανεβαίνουν , κατεβαίνουν , πάνε δεξιά , αριστερά ! !!!
  10. Πρόβλημα με ρύθμιση μικρής - μεγάλης σκάλας φώτων σε golf 5 χωρίς προτζέκτορα !!
  11. Πολύ καλή διαχείρηση και πολύ καλά αποτελέσματα σε σχέση με ποιότητα , υλικά .... Συγχαρητήρια στον οργανωτή του θέματος και ένα Ευχαριστώ για την αξιοπιστία και την ανταπόκριση !!! Του χρόνου με ημερολόγια , κούπες και ότι άλλο μπορούμε !!!
  12. Μπορείς να δώσεις στοιχεία για το λινκ η απο που το πήρες?
  13. Καλησπέρα και απο βόρεια , δεν έχω ακούσει ακόμα για matador και hankook , γιατί έτσι , έπεισες πολύ καλές αποδόσεις έχουν και τα nexen.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.