Jump to content

kyrmin

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kyrmin last won the day on April 1 2020

kyrmin had the most liked content!

About kyrmin

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Κορυδαλλού
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kyrmin's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

15

Reputation

  1. Δυστυχώς η προσφορά ήταν ως το τέλος του καλοκαιριού για τα michelin. Επειδή ήμουν μεταξύ του conti eco 6, Goodyear efficient grip 2 και Michelin primacy 4+ θα σου πω ότι τα κατέβασε όλα από το ράφι και τα έβαλε δίπλα δίπλα για να τα δω και να τα συγκρίνω.... αυτό που με "τρόμαξε" πιο πολύ στο Goodyear ήταν τα πάρα πολύ μαλακά μάγουλα, ένα λάθος να κάνεις και να τα ακουμπήσεις σε πεζοδρόμιο..... αντίο. Τα conti τα φορούσα ήδη (το 5) ok λάστιχο αντοχής αλλά ήδη στα 2.5 χρόνια είχαν ξυλιασει και αποφάσισα να αλλάξω εντελώς και να βάλω τα Michelin, δεν το μετάνιωσα καθόλου και από κρατήματα και από θόρυβο το λάστιχο είναι φανταστικό
  2. Εάν δεν κλειδώνει η κλειδαριά είναι η πλακέτα των ηλεκτρικών παραθύρων, πρέπει να σου βγάζει σφάλμα και στην διάγνωση ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ σε golf 5. Βγάλε επίσης την φύσα που κουμπώνει στην πόρτα και ψεκασε την με w40.
  3. Χθές προχώρησα και εγώ σε αντικατάσταση λόγω μεγάλου καλοκαιρινού ταξιδιού και έβαλα τα primacy 4+. Πριν φορούσα τα conti eco 5 και πλέον στα 4 και κάτι χρόνια τα λάστιχα είχαν γίνει ξύλο και καταλάβαινες το παραμικρό στον δρόμο. Με το που το έβγαλα στον δρόμο με τα Michelin, πραγματικά είναι η μέρα με την νυχτα. Εντελώς αθόρυβα που αναρωτιέμαι αν το αυτοκίνητο πατάει στο δρόμο η είναι πάνω σε χαλί! Εξαιρετική επιλογή και με το προωθητικό κουπόνι βγήκαν 335€ τοποθετημένα, με ζυγοστάθμιση εννοείται.
  4. Για του λόγου το αληθές να και η ετικέτα δίπλα από την ρεζέρβα...
  5. Το αυτοκόλλητο στο book service γράφει comfort line. Τι προτείνετε από μάρκα και απόσταση?
  6. Παιδιά μια ερώτηση.... έχω το 5αρι 140 bmy σε έκδοση comfort line και θέλω να βάλω τα ελατήρια του GT η της έκδοσης Sport line, σημειωτέον ότι έχω αλλάξει αμορτισέρ και έχω βάλει τα Sachs. Θέλω να έχω μεγαλύτερη σταθερότητα σε στροφές και εθνική, αποτι έχω δει τα ελατήρια τα μαμά του GT είναι 1.5 πόντο χαμηλότερα από τα απλά, τι επιλογές έχω σε μάρκα?
  7. Έχω ποσταρει παλιά..... καλά το θυμόμουν.... #3335 post
  8. Ευχαριστώ, είναι όντως 1k0199555ac για την βάση του χειροκίνητου σασμαν. Έχω επισκεφθεί το forum νέων μελών αλλά δεν βρίσκω το link..... Έχει πέσει εκκαθάριση?
  9. Υπάρχει και το part number τής αριστερής βάσης χειροκίνητο σασμαν bmy?
  10. Το 5αρι έχεις? Αν ναι τότε βγαίνει μόνο ντουλαπάκι, οχτώ βίδες αν θύμαμαι καλά. Κόστος για το valeo στα 40€+30€ εργασία.
  11. Ρε φίλε...... εντάξει τι να πω..... έγραψες..... πραγματικά κλαίω!!!
  12. Πώς αναγνωρίζουμε τα μαϊμού λάδια? Ρωτάω γιατί και εγώ Castrol βάζω και τα παίρνω από μαγαζί με λάδια στον Πειραιά.
  13. Έτυχε στον κουνιάδο μου σε eos tsi 122hp, βέβαια ο μηχανικός έκανε πατάτα και δεν άλλαξε γρανάζια για να του δείξει ότι είναι γνώστης και οικονομικός, έκανε περίπου 30000χλμ και τώρα χτυπάει περισσότερο και από πριν, εγώ αν θα χρειαστεί να αλλάξω θα πάρω όλο το σετ της inna που πιστεύω ότι είναι ανώτερη ποιοτικά (και ακριβότερη) και από τα εργοστασιακά αλλά την έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και από παλαιότερα αυτοκίνητα που είχα σε ιμάντες χρονισμού και δυναμό.
  14. Το πρόβλημα όπως προανέφερα εντοπίστηκε στην ποιότητα των εξαρτημάτων (ελατήρια-πιστονια) και σε λάθος διαστάσεις πιστονιων (σφάλμα προμηθευτών), αν κάνεις μια αναζήτηση στο youtube θα δεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, όλα ξεκινάνε Άπτον ποιοτικό έλεγχο της γραμμής παραγωγής. Ευτυχώς όμως αποτι φάνηκε και σε συζητήσεις που έχω κάνει με μηχανικούς, τα πολλά προβλήματα παρουσιάστηκαν στα μοντέλα από το 09 και μετά με το facelift που έγινε στο μοντέλο, για κινητήρες τούρμποκομπρεσορες. Προσοχή στης δικής μας χρονολογίας θέλει μόνο στις αλλαγές λαδιών λόγω της καδένας και σε περίπτωση που ακουστεί χτύπημα καδένας, αλλαγή άμεσα πριν προκαλέσει αποχρονισμο στον κινητήρα και κάρφωμα βαλβίδες.
  15. Εμένα έχει σκληρύνει πολύ ο συμπλέκτης και έχουν "βαρύνει" οι ταχύτητες στις αλλαγές, από ότι μου είπε ο μηχανικός, έχει σκληρύνει το πλατό και παρότι δεν πατιναρει το αμάξι πρέπει να τον αλλάξω όσο πιο σύντομα γίνεται, δεν ξέρω αν παίρνει να βάλω τον μεγαλύτερο που υπάρχει κατά 2mm για μεγαλύτερη μακροζωία και αποδοση πάντα sachs φυσικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.