gixxer Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα .Νέος στο forum, όχι και στο vw group μιας και είχα στην κατοχή μου για 10 χρόνια leon 4 20vt BT. Tώρα τρίτεκνος και στα 43 αποφάσισα να πάρω ένα σύγχρονο αμάξι να καίει λίγο. Κατέληξα στο golf 7 tgi το οποίο και αγόρασα απο Γερμανία , πλήν όμως το αμάξι είναι Σουηδικό. Το πρόβλημα είναι οτι δέν καταλαβαίνω ντίπ απο το βιβλίο οδηγιών . Αν έχει παρακαλώ κάποιος σκαναρισμένο στα Ελληνικά και είναι διαθέσιμο άν θελει άς βοηθήσει . Με ένα πρώτο ψάξιμο (αρκετό θα έλεγα) βρήκα μόνο στα Αγγλικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
topmar Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 Καλημέρα, καλώς ήρθες στην παρέα και καλορίζικο - καλοτάξιδο να είναι το νέο σου αυτοκίνητο! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer Posted March 13, 2021 Author Report Share Posted March 13, 2021 Σε ευχαριστώ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petross404 Posted January 1 Report Share Posted January 1 Καλορίζικο να είναι. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ απλά η γλώσσα είναι ολλανδικά. Βρήκες άκρη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...