Jump to content

kos_tas

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kos_tas

  1. τι είναι 900¤ για 30 άλογα, 30¤ το άλογο θα σου πάει. εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αν είχα την δυνατότητα.
  2. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά ? εγώ έχω το polo 6n (1996) καταρχήν έχει φίλτρο το δικό μου και αν ναι που το έχει και πως το αλλάζω, γιατί έχω την εντύπωση ότι 4 χρόνια που το έχω, αν και είμαι πολύ τυπικός με τα service του αυτοκινήτου, δεν άκουσα κανένα μηχανικό να μου πει ότι το έχει αλλάξει.
  3. δες εδώ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=21451 από τιμή τώρα δεν ξέρω πόσο θα πάει
  4. το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με το δικό μου και τελικά ήθελε καθάρισμα η πεταλούδα και μετά όλα ήταν μια χαρά
  5. Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε χθες, Είχε κολλήσει η ντιζα που γυρνά το ζεστό σε κρύο . Με λίγο αντισκουριακό και την βοήθεια του μηχανικού μου λύθηκε το πρόβλημα σε 5 λεπτά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά .
  6. Πρόβλημα με καλοριφέρ Καταρχήν καλημέρα ,έχω ένα polo 6n του 1996 8v 1400, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας με ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε με το καλοριφέρ. Προχθές το βράδυ λόγο του ότι είχε πέσει η θερμοκρασία και κρύωνα αποφάσισα να γυρίσω το καλοριφέρ στο ζεστό, βέβαια εγώ μπορεί να το αποφάσισα αλλά το αμάξι μου είχε διαφορετική άποψη επί του θέματος, τι και αν το είχα γυρίσει στο κόκκινο τίποτα κανονικός αέρας ερχόταν (εδώ θα ήθελα να πω ότι κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί και πέρσι αλλά και χρειαζόταν να γυρίσω το διακόπτη απότομα ώστε να κάνει την αλλαγή από κρύο σε ζεστό) όσο και να προσπαθούσα ζεστός αέρας δεν ερχόταν. Για πέστε καμία ιδέα ρε παιδία έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ?
  7. Ποιος ήταν τετάρτη απόγευμα 4/7/07 κατά τις 6 στην αερογέφυρα στην καβάλας πάνω από τον Κηφισό (με έκλεισε κιόλας, ήμουν με μηχανή αλλά δεν πειράζει ) με μολυβί golf 5 και με σηματάκι στο τζάμι πίσω.
  8. Καλημέρα ,θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο περίπου πήγε το πρόγραμμα και αν είδες διαφορά γιατί έχω και εγώ το ίδιο polo και του έχω βάλει φίλτρο και εξάτμιση αλλά δεν έχω βάλει πρόγραμμα ,αξίζει να το κάνω?
  9. το κανει και το polaki μου ειναι στραβος καποιος δισκος και συντονιζεται στην συγκεκριμενη ταχυτητα. κατω απο τα 100 φανταζομαι δεν το κανει
  10. καλημέρα με λένε Κώστα μένω στο Χαϊδάρι και είμαι κάτοχος ενός polo 96 το site το βρήκα μέσα από μια αναζητήσει που έκανα στο google για αμορτισέρ και έτσι μπήκα και εγώ στην παρέα σας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.