Jump to content

ilias16v

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About ilias16v

  • Birthday 01/06/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

ilias16v's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. για αυτό ρώτησα αν προσφέρεται κανείς για καμιά δοκιμή..anyway sorry gia to off
  2. άνοιξα με α3 1,6 με εισαγώγη και απο 1ες μεχρι 130 ήμουν 3 αμάξια μπροστά και με forester 2.0 πάλι απο 1ες μέχρι 130 ακριβώς ίσια..κάτι που στα χαρτιά μου φαίνεται αδύνατο..εσένα που πρέπει να ξέρεις σου φαίνεται φυσιολογικό?γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο
  3. το 6Ν ήταν άλλο αμάξι κατ εμέ, το είχαμε στην οικογένεια παλιά και δεν ήταν τόσο ήμερο σαν το 9Ν..παιδιά sorry για το off topic αλλά μιαςκαι είμαι καινούριος μήπως υπάρχει κανείς εδώ με ελαφρώς φτιαγμένο ή απείραχτο 100αρακι να κάνουμε μια δοκιμή γιατι τον τ΄λεύταιο καιρο εχω δεί περίεργα αποτελέσματα με το αυτοκίνητο...για την πλάκα μας εννοείτε δεν είμαι κοντράκιας απλά με έχει παραξενέψει..
  4. ok thanx φίλε απλά το είχα απορία αν συμβαίνει μόνο σε μένα γιατί στο δικό μου είναι λίγο έντονο..παρόλα αυτά πιστεύω πως είναι πολύ καλη σαν κίνηση καθώς το polo δεν έχει και την καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι
  5. παιδιά και εγώ εχω τα σινεμπλοκ του cupra εδω και 2,5 χρόνια και παρατηρώ πως το τιμόνι έχει βαρύνει ελαφρώς είναι όντως λίγο πιο άμεσο αλλά θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι..στις χαμηλές στροφές ρελαντί με 2ρα κυρίως τρέμει το τιμόνι το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ή ωφείλετε σε άλλο παράγοντα?
  6. ilias16v

    my polo

  7. φιλε στεργιε βαλε bilstein sport και χωρις ελατηρια θα σου το μεταμορφωσει!!!γυρω στα 400 με 450 ευρα....εγω αφτα εχω και ακομα με 14αρες ζαντες ειμαι και το αμξι ειναι μερα με νυχτα..!!
  8. εγω εχω οδηγησει απο γρηγορα golf gti v subaru legacy outback bmw z4 3.0 και απο αργα suzuki alto...
  9. φιλε γραφω αργα αλλα ενδιαφερομαι τρελα για αφτη την ζαντα..!πες μου οτι δεν την εχεις πουλησει ακομα!!!!!!!!!!!!
  10. χαιρετω και εγω παιδια ηλιας 21 απο χαλανδρι! εχω ενα polo 9n με 101 αλογακια που φοραει bilstein αναρτηση σινεμπλοκ ibiza cupra και ακομα ενα φιλτρακι και ενα sprint booster!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.