Jump to content

giannis525

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giannis525

  1. Καλησπέρα παιδιά μόλις άλλαξα την Ν75 το αμάξι δουλεύει καλυτερα και απο πριν μπορω να πω, αλλά καθώς εβγαζα την παλιά N75 είδα φορούσε την 06F 906 283 F που απο οτι είδα είναι για GTI. Εμένα είναι το TSI με τα 140 του '07 ξέρουμε τι παιζει? Υπάρχει πιθανότητα να την αλλάξανε μαζι με το πρόγραμμα;
  2. Καλησπέρα παιδιά μόλις άλλαξα την Ν75 το αμάξι δουλεύει καλυτερα και απο πριν μπορω να πω, αλλά καθώς εβγαζα την παλιά N75 είδα φορούσε την 06F 906 283 F που απο οτι είδα είναι για GTI. Εμένα είναι το TSI με τα 140 του '07 ξέρουμε τι παιζει? Υπάρχει πιθανότητα να την αλλάξανε μαζι με το πρόγραμμα;
  3. θα το ξανατσεκαρω μηπως και βγαλει τιποτα. Αν μπουνε n75 και n249 θελει τιποτα προγραμματισμό? Η n75 ξερω που βρισκεται και πως τοποθετειτε αλλα για την n249 δεν ξερω τι παιζει. Υπαρχει καποιος οδηγος αλλαγής? * Μολις βρηκα τον οδηγο για τη αλλαγη των 2 βαλβιδων.
  4. Το συνδεσα με vag com και δεν βρισκει τιποτα. Γι αυτο σκεφτηκα μηπως ειναι n75
  5. Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα εδω και λιγο καιρο μαλλον με την n75. Το αμαξι δουλευει κανονικα και μολις παει στις 3.100-3200 στροφες κανει ενα σκαλωμα σαν να αφησα το γκαζι και απο κει κ περα ανοιγει σαν ατμοσφαιρικο. Η πιεση ειναι στο 0.6 με 0.7.Καποιες φορες ανοιγει κανονικα αλλα σπανια. Δεν εχω καμια ενδειξη για σφαλμα και επισης ακουγεται πολύ εντονα ο θορυβος απο την εξατμιση. Το αμαξι ειναι Golf 5 Tsi 140 με προγραμμα στα 205 αλογα.
  6. Αυτα είναι βλακείες δεν υπάρχει καμια διαφορα στα μεταλα είναι ακριβως τα ίδια...Εχω TSI και αν μπορουσα θα επερνα το GT αλλα με αυτα τα 5 χιλιαρικα που θα έδινα για το GT μπορω τωρα να πάρω οτι ζαντολάστιχα θέλω μεγεθος προφιλ (Προσωπικα δεν μ αρεσουν οι ζαντες του GT ουτε και του TSI) κτλ., να πάρω κανα οργανάκι turbo timer, να βάλω φιμε και ενα σωρο πράγματα μεσα που να μην ξεπερναν τα 5 χιλιαρικα και να γινει καλυτερο απο το GT τουλάιστον εμφανισιακα.Πηρα το GT Sport και είναι ακριβως ίδιο με το GT.Το GT έχει +30 αλογα,17ζαντολαστιχα 215 η 225 φαρδος (δεν θυμαμαι) ενω το TSI εχει 215,το GT εχει πλέον φιμε και ισως έχει καλυτερα φρένα (δεν το γνωριζω αυτο).Οι αναρτησεις ειναι ακριβως ίδιες με του GT(Sto GT Sport).Το απλο TSI έχει άλλες αναρτήσεις.
  7. Αντε να παίρνω σειρα και γω σιγα σιγά!!Θα πάρω το κομματι του gti και σκεφτομαι να αλλάξω ολη την εξάτμιση σε οβάλ και όχι διπλή.Συμφωνω οτι και γω έχω βαρεθεί τις διπλές μπουκες και ειδικα σε golf.Καθε μερα τα βλέπω!!Βέβαια γούστα ειναι αυτα και εμεις όλοι λεμε απλα την γνώμη μας...Αλλα επειδη με καλεί η μαμα πατρίδα δεν γνωριζω πότε θα καταφέρω να το κάνω!!!!Κατι ασχετο τα πλαινα του gti πόσο κάνουν;Τα spoiler κατω απο τις πόρτες δεξια και αριστερά...
  8. Καλα γι αυτα τα φιμε πηγαν να σε γράψουν?Καλα ειναι οτι να ναι τελικα καποιοι ανθρωποι.Ειναι που θα πεσεις..Τα φιμε σου φιλε μου είναι μια χαρα και οι ανθρωποι απλα ψαχνουν διαφορες αφορμες για γραψιματα...Τοσο μυαλο εχουν.. kospasTSI12345:Ανεβασε καμια photo να το δουμε!Το βραδυ δυσκολευεσαι καθόλου;
  9. Μπα φιλε δεν νομίζω..Εξαλου τα GT τωρα έτσι βγαίνουν δηλαδη τα πισω τζαμια πιο σκουρα και τα μπροστα πιο ανοιχτα.Καλο θα φενεται.Κ γω ψηνομαι αλλα θέλω να βάλω σε όλα τα τζάμια εκτος το μπροστα!!Να βλέπουμε και τιποτα το βράδυ!!Μην πατήσουμε και κανέναν!!!
  10. Κατα την γνώμη μου όλα είναι πιθανά..Και αυτό που λες φίλε μου μπορεί να είναι σωστο.Δεν μπορούμε εμείς να γνωρίζουμε πως σκεφτετε η καθε εταιρία.Το μονο που ξέρουμε είναι πως κοιτάνε σίγουρα το συμφέρον το δικό τους και πιστεύω πως σε αυτό συμωνούμε όλοι. Θα φανεί στην πορεία αν καταργηθουν η όχι...
  11. giannis525

    Car Pc

    Ένα φιλαρακι μου πηρε το kenwood 7200 και πήρε εναν σκληρό 160GB και δεν του τον αναγνωρίζει.Τον έχει χωρίσει σε πιο μικρά μέρη αλλα πάλι τιποτα.Φλασάκι USB το αναγνωρίζει κανονικα.Ξέρει κανείς τι γινεται?Και τα δύο είναι το ίδιο διαμορφωμένα σε FAT32 που υποστηρίζει η πηγή.
  12. giannis525

    Car Pc

    Γιατί ρε φίλε θες να το συνεχίζεις;Ξέρω πολλά απο Η/Υ αλλα το θέμα μας δεν είναι αυτο.Εγω είπα τι ΕΙΔΑ μονο και τιποτα παραπάνω.Τωρα τι έχει το σύστημα μεσα δεν ξέρω εγω απλά λεω τι ΕΙΔΑ.
  13. Σ ευχαριστώ φίλε! Αυτο με την προσπέραση που λέτε όντως επιταχύνουν πολύ καλα.Και εγω με του πατέρα μου μέχρι να κάνω προσπέραση βαριόμουνα ενω με το Golf εχω κάνει κανα 2-3 προσπεράσεις και είναι φοβερό!
  14. Καλορίζικα και καλοτάξιδα σε όσους πήραν αμάξια.Και εγω ένας απο σας ειμαι ....Εγώ το πήρα σε κόκκινο GTSport με την μασκούλα (που δείχνει όλα τα λεφτα) και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τα πάντα σχεδον.Το αμάξι στον δρομο πέταει (κατα την γνώμη μου) και γενικά είναι κορυφή.Αυτο με την όπισθεν που λέτε δεν το έχω ακουσει (μπορει να μην το έδωσα και σημασια) αλλα την επομενη φορά θα το ακούσω!!Όταν στρίβει το τιμόνι ακούγεται κάτι αλλα είναι φυσιολογικό...Αντε να τα χαρουμε όλοι!!!
  15. giannis525

    Car Pc

    Ρε παλικάρι μου εγω σου λέω τι είδα.Είδα αυτο το πράγμα που σου είπα και το pc δεν εχει παθει τιποτα.Απο εκει και πέρα δεν ξέρω τιποτα εγω, λεω αυτο που είδα! Τωρα δεν θα χαλάσουμε το τοπικ.Μια πάρεα είμαστε και σε συζητησεις υπάρχουν και εντάσεις αλλα μέχρι εκεί!!!
  16. giannis525

    Car Pc

    Έχει κανείς την KENWOOD DNX-7200 που έχει ενσωματωμένο GPS;Εντυπώσεις;Καλή ειναι τι λέτε;
  17. giannis525

    Car Pc

    Ρε φιλαράκι το έχω δει γι αυτό σου λεω και αν δεν καταλαβένεις πως το εννοεί ο άλλος αυτό που λέει μην πετάγεσαι.Όσο γι αυτό με τον αέρα ενας γνωστος έχει pc και το έχει στο ταμπλώ κοντα στο ντουλαπάκι και δεν έχει πάθει απολύτος τιποτα με θερμοκρασιες και άλλες τέτοιες κοτσάνες που λέτε.Αρκει βέβαια να γινει και σωστή δουλειά ετσι;Αν πάρει κάποιος ενα pc και το χώσει όπως να ναι ποτε δεν ξέρεις τι θα συμβει.Γι αυτό ο καθένας να προσέχει που θα το βάλει αφου έχει δει σε τι θερμοκρασία μπαίνει. ΥΓ:Όλα αυτά δεν τα λέμε για να μαλώσουμε έτσι;Απλα να προσέχει ο καθένας τι γραφει για να ξερουμε και που πατάμε!!!
  18. giannis525

    Car Pc

    Ενω αν το έχει πισω ας πουμε η οπουδηποτε αλλου,θα ερχεται κρύος αέρας ε;Και στην περίπτωση που λες αν είναι παίρνω ένα ετοιμο car pc και τέλειωσε η υποθεση.Αν ψάξεις σίγουρα θα υπάρχουν έτοιμα pc σε πιο χαμηλές τιμες αλλα θέλει ψάξιμο
  19. giannis525

    Car Pc

    Το ξέρω οτι einai 220V γι αυτό σου λεω οτι θέλει αντάπτορες για να μετατρέψεις 220V σε 12V
  20. giannis525

    Car Pc

    Γίνεται αλλα θελει να τραβήξεις ρεύμα απο την μπαταρία να πηγαίνει στο UPS και απο εκεί να συνδέεται κανονικά το pc.Αλλα πρέπει να βρείς τους κατάλληλους αντάπτορες για να ταιριάζει η σύνδεση στο UPS απο την μπαταρία. Τα UPS είναι λίγο μεγαλούτσικα.Δεν ξέρω αν υπάρχουν UPS σε πιο μικρές διαστάσεις.Αλλιώς αν οπως λες θες να φτιάξεις δικό σου κύκλωμα είναι δυσκολο και δεν θα το έκανα εγω γιατι είδη θα είναι φορτωμένο και το αμάξι απο ρεύματα και άλλα τετοια.
  21. giannis525

    Car Pc

    Σωστός ο lefteris
  22. giannis525

    Car Pc

    lefteris_TSI σκέφτομαι για all in one πλέον..Ειναι ακριβώς το ίδιο με λιγοτερα λεφτα..
  23. giannis525

    Car Pc

    Αυτή η οθονη που σου λέω εγω είναι υπολογιστής δηλαδη:dvd,mp3,tv-tuner,radio,internet(αν θες),κανα παιχνιδάκι και ότι άλλο θες.Φορτωμένα τα xp και 40αρι σκληρο.Εχει διαφορά απο μία οθόνη που παίζει dvd και η διαφορα είναι μολις 300ευρω απο την δικιά σου!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.