8anasis Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Μήπως έχει βάλει κανείς κάτι τέτοιο; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=150104425293 Quote
subwrc Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Μπορείς να το παραγγείλεις κι εδώ από Ευρώπη γλυτώνοντας το τελωνείο. Quote
georges gt Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 και εγω το ηθελα αυτο το μηχανημα ευχαριστω subwrc Quote
8anasis Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 Μπορείς να το παραγγείλεις κι εδώ από Ευρώπη γλυτώνοντας το τελωνείο. Thank you. Το έχει εγκαταστήσει κανείς μόνος του; είναι εύκολο; Quote
8anasis Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 Τελικά η παραγγελία έγινε από εδώ 3 τεμάχια Audio-Link USB/SD/MP3 + μεταφορικά = 310 € και αναμένουμε να έρθουν. Quote
nick_1987 Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Και δεν βαζεις καλυτερα ανταπτορα για ipod? Quote
8anasis Posted June 29, 2007 Author Report Posted June 29, 2007 (edited) Και δεν βαζεις καλυτερα ανταπτορα για ipod? Ωραίος είσαι εσύ. Προτείνεις κάτι γενικά και αόριστα τη στιγμή που έχει γίνει ήδη παραγγελία. Το Audio-Link USB/SD/MP3 όμως έχει και line in για σύνδεση ipod ή άλλης συσκευής. Αν θες ανάφερε συγκεκριμένο αντάπτορα και πες μας τι πλεονεκτήματα έχει. Edited June 29, 2007 by 8anasis Quote
Guest Speedster Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Ωραίος είσαι εσύ. Προτείνεις κάτι γενικά και αόριστα τη στιγμή που έχει γίνει ήδη παραγγελία. Το Audio-Link USB/SD/MP3 όμως έχει και line in για σύνδεση ipod ή άλλης συσκευής. Αν θες ανάφερε συγκεκριμένο αντάπτορα και πες μας τι πλεονεκτήματα έχει. Θα μπορούσες να μας πεις τις εντυπώσεις σου από το προϊόν XCARLINK και από την τοποθέτηση? Είναι εύκολο να περάσει το καλώδιο στο ντουλαπάκι? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Quote
getsagal Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Παιδια αν τα βαλετε και λειτουργουν κανονικα,θα ηθελα κι εγω ενα τετοιο για να μην χαλασω την εργοστασιακη εμφανιση και να εχω και το usb που θελω Quote
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Παιδες πουλανε κ στην VW εδω ανταπτωρα USB για το RCD300 70¤ αλλα καλωδιο να βγαινει.. Θαναση ευτυχω εμενα ηταν Mp3 αλλιως το ιδιο site κοιταγα καλοριζικο Edited August 27, 2007 by ΔΗΜΗΤΡΗΣ Quote
Guest Speedster Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Παιδες πουλανε κ στην VW εδω ανταπτωρα USB για το RCD300 70¤ αλλα καλωδιο να βγαινει..Θαναση ευτυχω εμενα ηταν Mp3 αλλιως το ιδιο site κοιταγα καλοριζικο Φίλε μου, γνωρίζεις κωδικό προϊόντος και που μπαίνει? (π.χ. κεντρική κονσόλα?) Γνωρίζεις αν είναι εύκολη η εγκατάσταση? Quote
golfakias1983 Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Φίλε μου, γνωρίζεις κωδικό προϊόντος και που μπαίνει? (π.χ. κεντρική κονσόλα?)Γνωρίζεις αν είναι εύκολη η εγκατάσταση? τωρα που εμαθες οτι παιζει και επανεγγραψιμα cd τι να το κανεις?... Quote
Guest Speedster Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Εδώ θα βρείτε ένα howto για εγκατάσταση aftermarket MP3 adapter σε RCD300! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=17583&hl= Quote
Guest dubbeR_Stoilas Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Μη σπαμάρεις ρε! Quote
giorisp Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Paides kalhspera!Poios 8a m dwsei mia oloklhrwmenh apanthsh gia to ti prepei na kanw gia na apokthsei to kainoutio m golfaki eisodo usb? Exw to V 1.6 fsi me thn ergostasiakh phgh!!!Sas eyxaristw!!!! Quote
MadBrainiac Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις λύσεις για την ενσωμάτωση USB στο εργοστασιακό ηχοσύστημα της VW. 1. Xcarlink 2. Audiolink 3. VW factory USB 4. Dension Gateway 300 (iPod/USB/AUX με ID3 στο καντράν μέσω CAN BUS) Οι τρείς πρώτες είναι αρκετά οικονομικές με την δυντότητα να χειρίζεσαι λίγες λίστες χωρίς τίτλους αλλά είναι ΟΚ στον ήχο. Το μαμά κίτ κατά την άποψη μου είναι οικτρό αλλά είναι φτηνό και κάνει την δουλειά του. Της Dension είναι η πιο ολοκληρομένη λύση προσφέροντας πιστεύω απο τα πιο ανεπτυγμένα κίτ στην αγορά με την δυνατότητα να ελεγχεις όσες λίστες θέλεις και παράλληλα έχει πλήρη ένδειξη ID3 τώρα γιατί κουμπώνει με την μαμά φυσα και στέλνει πληροφορίες μέσω του CAN BUS στην οθόνη του καντράν. Εάν δείς και στο Youtube μπορείς να βρείς video απο την CAN BUS έκδοση και είναι αρκετά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Quote
stig Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Παιδιά, ισχύει ότι υπάρχει και η αντιπροσωπεία έχει USB λύση; Σε ποια αντιπροσωπεία υπάρχει και ποιο το κόστος; Quote
stelios_passat Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Καλησπέρα και από έμενα. Είμαι και εγώ νέο μέλος εδώ. Είμαι κάτοχος ενός VW passat b6 μοντέλο 2007 . Το αυτοκίνητο έχει ράδιο RCD 300 χωρίς mp3. Θέλω να βάλω usb και μικρόφωνο για να έχω ανοικτή ακρόαση όταν μιλάω απο το κινητό τηλέφωνο.Το αυτοκίνητο έχει MFD μεγάλη οθόνη και πολυλειτουργικο τιμόνι .Έχει κουμπί με τηλέφωνο στο τιμόνι άλλα μέχρι εκεί. Έχω ρωτήσει στην αντιπροσωπία όσο αφορά για μικρόφωνο και έχω πάρει διάφορες απαντήσεις με μεγάλο κόστος και αλλαγές εγκεφάλων και ξενέρωσα. Υπάρχει κάποια σωστή λύση που μπορώ να κάνω έτσι ώστε να έχω αυτά που ανέφερα και να δουλεύουν σωστά και απο το τιμόνι του αυτοκινήτου χωρίς επιπλοκές. Quote