Jump to content
emperor

Η Vw σχεδιάζει νέο μοντέλο Station Wagon

Recommended Posts

Όπως έγινε γνωστό, η VW σχεδιάζει να παρουσιάσει μία έκδοση estate του νέου Bora. Αν και αρχικά η γερμανική εταιρία ανέφερε πως δεν θα υπήρχε άμεσος αντικαταστάτης του Golf Estate και πως το Golf Plus (μία μακρύτερη εκδοχή της 5θυρης έκδοσης με παρουσιαστικό MPV) θα έπαιρνε τη θέση του, τελικά αποφάσισε να εξελίξει ένα συμβατικό estate, προκειμένου να τονώσει τις πωλήσεις της στην αγορά των ΗΠΑ.

Ο αντικαταστάτης του Bora (στις ΗΠΑ θα ονομάζεται Jetta) θα βρίσκεται στην αγορά στις αρχές του 2006, ενώ η VW δήλωσε πως η παραγωγή της έκδοσης estate δεν θα ξεκινήσει πριν από τα μέσα του επόμενου χρόνου. Αυτό σημαίνει πως η εν λόγω έκδοση δεν θα πρέπει να αναμένεται νωρίτερα από το 2007 στην αγορά.

image14127.jpg

Τέλος, να σημειωθεί πως η φωτογραφία που βλέπετε, προέρχεται από επεξεργασία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δίνει μια εικόνα του πως μπορεί να μοιάζει η έκδοση αυτή.

Link to comment
Share on other sites

Το Bora στην Αμερικη παντα λεγοταν Jetta και οπως εχει ειπωθει πλεον Jetta θα λεγεται και στην Ευρωπη. Τωρα , να πω την αληθεια,πιο πολυ σε Passat θα περιμενα μια τετοια εκδοση.

Παντως στην φωτο του meltemie ειναι σαν να βλεπω ενα αυτοκινητο που αρχιζει σαν Golf και τελιωνει σαν Audi All road quattro...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.