Jump to content
Black Widow

Weekly Night Out @ Θεσσαλονίκη - Αρχείο

Recommended Posts

Posted

Larus argentatus...Κοινη ονομασια Ασημόγλαρος

Παμφαγο πουλι , συχναζει σε λιμανια και σε σκουπιδοτοπους ακομη και μακρυα απο τη θαλασσα.

Ακολουθει τα πλοια πιανοντας ψαρια που τιναζονται εξω με τον αφρο

φωλιαζει σε αποικιες σε αποτομες ακτες αλλα και σε λιμνες

Ειναι ο πιο συνηθισμενος Γλαρος της Χωρας μας

εσυ οταν σου μιλανε να μη κανεις την Bergeend220206.JPG

Tadorna tadorna...κοινη ονομασια Βαρβαρα (μπορεις να την πεις και Αρης Λατουσακης)

πολυ συχνο ειδος παπιας που συχναζει σε αλμυρο νερο, φωλιαζει σε τρυπες στο εδαφος, σε κουφαλες ή κατω απο βραχια...

συναντιεται σε λιγες περιοχες της Ελλαδος!!!

Guest Speedster
Posted
Larus argentatus...Κοινη ονομασια Ασημόγλαρος

Παμφαγο πουλι , συχναζει σε λιμανια και σε σκουπιδοτοπους ακομη και μακρυα απο τη θαλασσα.

Ακολουθει τα πλοια πιανοντας ψαρια που τιναζονται εξω με τον αφρο

φωλιαζει σε αποικιες σε αποτομες ακτες αλλα και σε λιμνες

Ειναι ο πιο συνηθισμενος Γλαρος της Χωρας μας

εσυ οταν σου μιλανε να μη κανεις την Bergeend220206.JPG

Tadorna tadorna...κοινη ονομασια Βαρβαρα (μπορεις να την πεις και Αρης Λατουσακης)

πολυ συχνο ειδος παπιας που συχναζει σε αλμυρο νερο, φωλιαζει σε τρυπες στο εδαφος, σε κουφαλες ή κατω απο βραχια...

συναντιεται σε λιγες περιοχες της Ελλαδος!!!

LOL x 10 !!!

Posted (edited)

δε πέζεστε εσεις οι τουρμπατοι ρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον απο τα πολλά bar ο εγκεφαλος σας δεν λειτουργεί σωστά!!!

Edited by boulis
Posted (edited)

θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηρθαν στην συναντηση...ελπιζω να περασατε υπεροχα και το κλιμα να ηταν ευχαριστο!

ειδικα ευχαριστουμε τον Τρελο Ζαχαροπλαστη που μας εφερε τα γλυκακια,τον Δημητρη με το eos που ηρθε για λιγο απο Λαγκαδα για να δουμε την αμαξαρα του με το ομορφο Ice...

ευχαριστω τον Dub Latou χωριστα... :)

συμμετεχοντες: VeeDub Latou, Gonzor18, Speedster, Kaltsas, Nionios, Panos777, macklin, trelos Zaxaroplasths, golfakias1983, Kωστας BMW,

ξαχασα κανεναν?! tongue.giftongue.gif

Visit My Album

Edited by golfakias1983
Posted
θα παει κανενας σημερα βραδυ?

αμε...θελω να κανω παραπονα για τον τρομπα τον Σεκιουριτα που ηταν εκει στο παρκινγκ και ηρθε και εδιωξε την καντινα και ειπε θα φερει την αστυνομια...

και τοσος κοσμος απο που θα φαει?...ενα μεροκαματο πηγε να βγαλει το παιδι (μπορει και 2 δε θα το κανουμε θεμα) tongue.gif

σημασια εχει οτι μειναμε νυστικοι... ^_^B)<_<

Posted
Για Ωραιόκαστρο λέμε!

και εγω που να ξερω οτι μιλας για ωραιοκαστρο να μυρισω την εξατμιση????????????

συνηθως εκει στην ανηφορα παρκαρω οποτε εγω θα ημουν και καλα ανεβηκες ωραιοκαστρο χωρις να πεις τιποτα ? δεν ντρεπεσαι λιγο?

τριτη και παρασκευη εχω ρεπο.τριτη βραδυ θα ειμαι ωραιοκαστρο οποιος θελει και μπορει χτυπαει τηλεφωνο.

ασχετο : ο γιαννης σου εδωσε την παραγγελια και τα λεφτα για την μπουζα μου ή πηρε τα 15¤ και τα αβαλε βενζινη για να παει να τρεξει σινδο?

Posted
ασχετο : ο γιαννης σου εδωσε την παραγγελια και τα λεφτα για την μπουζα μου ή πηρε τα 15¤ και τα αβαλε βενζινη για να παει να τρεξει σινδο?

upyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gif;)-_-:lol: :lol: :lol::thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:withstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gif

Posted
upyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gifupyours.gif;)-_-:lol: :lol: :lol::thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:withstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gifwithstupid.gif

καλα μωρε πως κανεις ετσι ενα αστειο εκανα αμεσως να στραβωσεις> new_iloveyou.gifnew_iloveyou.gifnew_iloveyou.gifnew_iloveyou.gifnew_iloveyou.gifnew_iloveyou.gif

Posted (edited)

καλα θα δεις στην επομενη ανεπισημη τι εχει να γινει...αν δεν ερθεις παλι τοτε θα στραβωσω Δημητρακη...εσυ εχασες που δεν ηρθες μετα, ολοκληρο σεηκερ κερασα tongue.giftongue.gif ...την αεροτομη την εβαλες?!!! tongue.gif

την επομενη φορα θα εχει κατι διαφορετικο...αρχιστε διαιτα απο τωρα!!!...ερχονται μασαμπουκες!!! knife.gif

Edited by golfakias1983
Posted

Το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα έχουμε τίποτΑ ?

Posted
καλα θα δεις στην επομενη ανεπισημη τι εχει να γινει...αν δεν ερθεις παλι τοτε θα στραβωσω Δημητρακη...εσυ εχασες που δεν ηρθες μετα, ολοκληρο σεηκερ κερασα tongue.giftongue.gif ...την αεροτομη την εβαλες?!!! tongue.gif

την επομενη φορα θα εχει κατι διαφορετικο...αρχιστε διαιτα απο τωρα!!!...ερχονται μασαμπουκες!!! knife.gif

ετσι ρε να κερνας οταν δεν ειμαι εγω. μπραβο. πες μου ποσα κομματια θες να γινω?????? αυτο το κορμι εχει να δωσει χαρα σε πολυ κοσμο.

μολις εβαλα την αεροτομη τωρα παταει πιο καλα το αμαξι μετα τα 230Km/h.

για αυτη την πεμπτη στην απισημη δεν ξερω αν θα ερθω ελπιζω να μπορεσω αλλα στην ανεπισημη θα ειμαι αν γινει παλι πεμπτη αρκει να το ξερω μεχρι τη κυριακη για να κανονισω να παρω ρεπο

Posted

ρε μη παραπληροφορεις το κοσμο...αυτη τη βδομαδα εχουμε επισημη συναντηση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 21.30 και ΟΧΙ ΠΕΜΠΤΗ

Posted

Παιδιά θα είμαι Σαλόνικα, αν μπορέσω θα έρθω παρασκευή να γνωριστούμε... <_<

Guest nionios
Posted

ρε υποχθομια ατομα ολο για κοντρες το μυαλο σας

αν θελετε να κοντραριστουμε να κοντραριστουμε στο φαγητο tongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

εγω και ο kaltsas σας κανουμε σκονη

Posted

παιδες μιας και η εν λογω καφετερια δε θα μας φιλοξενησει ξανα...τι θα λεγατε για ενα βραδυ στον Κεδρινο λοφο?...

Posted

Ωραία ιδέα!

Ρίξε την στις προτάσεις για συναντήσεις, για να την προσθέσω στις επερχόμενες του νέου έτους! Αλλά κέδρινο λόφο πού; Φιλίππειο;

Guest nionios
Posted
Ωραία ιδέα!

Ρίξε την στις προτάσεις για συναντήσεις, για να την προσθέσω στις επερχόμενες του νέου έτους! Αλλά κέδρινο λόφο πού; Φιλίππειο;

κεδρινος λοφος,ετσι λεγεται το μαγαζι

πολυ ωραιο μαγαζι

Posted
Ωραία ιδέα!

Στο Σειχ Σου ειναι. Λιγο πιο πανω απο την εκκλησια του Αγιου Παυλου, ειναι μεγαλος χωρος , μεσα στο δασος και εχει παρκινγκ κατω να βλεπουμε και τα αυτοκινητα μας...Ποιο νεο ετος ρε ψαρακα?...μεχρι τις 8 Νοεμβρη θα σας εχω μαζεψει για αποχαιρετηστηριο...δε καταλαβαινω τπτ!!! tongue.giftongue.gif

Posted (edited)

Κανόνισέ το αν θες τότε για τις 1 Νοέμβρη! Πέμπτη βράδυ. Η επίσημη συνάντηση θα είναι την Κυριακή 4 Νοέμβρη, οπότε δε συμπίπτουν!

Edited by VeeDub Latou
Posted

αυριο βραδακι ειπαμε με Νιονιο για Κρηνη...κατα τις 20.00 με 21.00...οποιος θελει και μπορει ας πει να τον ενημερωσω ;) ;)

Posted

Όσο για πάρκιν στον Κέδρινο λόφο μην το ψάχνετε και πολύ... χαμός γίνεται κάθε βράδυ... θα δυσκολευτούν όσοι πάνε...

Posted
Όσο για πάρκιν στον Κέδρινο λόφο μην το ψάχνετε και πολύ... χαμός γίνεται κάθε βράδυ... θα δυσκολευτούν όσοι πάνε...

ρε συ Κωνστανταν θα κλεισουμε the road στο down down!!!! tongue.gif

Posted

Στο End End εννοείς....

Για πότε λες να πάμε εκεί; Πέμπτη;

Posted
Στο End End εννοείς....

Για πότε λες να πάμε εκεί; Πέμπτη;

οχι ρε συ στο κατω κατω εννοω...πως θα το ελεγα?...ναι για Πεμπτη λεω...αλλα ακομα ειμαι σε σταδιο σκεψης

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.