ZAGORAKIS1 Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) τις τελευταιες 2 μερες ενω ειναι στο μισο το ρεζερβουαζ ο δειχτης μεσα στο καντραν αργει να ξυπνησει οταν βαζω μπροστα τον κινητηρα και εκτος αυτου μου δειχνει οτι ειναι φουλ απο βενζινη.ειχε κανεις αναλογο προβλημα? το φλοτερ φταιει η ο δεικτης στο καντραν?το φλοτερ που βρισκεται στο 6n2? Edited September 13, 2007 by EL MAGO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis6Ν Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 μαλλον το φλοτερ ειναι και θελει καποια εργασια βαρβατη για να φτιαχτει απο οτι μου ειχε πει ο πατερας μου μου εκανε και μενα το παλιο κατι κουλα αλλα οχι τοσο εντονα μετα βεβαια σαν να εφτιαξε η το εκανε σε μικροτερο βαθμο και δεν το καταλαβαινα, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polo_6566 Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει και αισθητηρα που τον διαχειριζεται ο εγκεφαλος. κανε ενα επαναπρογραμματισμο σε ενα διαγνωστικο μηνπως εχει απορυθμιστει. το αφηνεις εντελως αδειο πριν φουλαρεις;ή και το αντιθετο,δηλαδη το ξεχειληζεις στο φουλαρισμα; παιζουν ρολο και αυτα γιατι μπορει να την δει στραβα (απορυθμιστει)ο αισθητηρας που διαβασει φλοτερ και δινει ενδειξη σε οργανο. για τσεκαρετο........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atrias Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ναι για πες βασικά αν το αφήνεις να αδιάσει μέχρι λαμπάκι και αν το γεμίζεις φουλ (εξαέρωση κλπ) όχι ότι είναι δίγουρα αυτό αλλά ετσι από περιέργεια.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAGORAKIS1 Posted September 17, 2007 Author Report Share Posted September 17, 2007 ποτε δεν το αφηνω κατω απο το μισο και ποτε δεν το φουλαρω κυμαινεται παντα σε πληροτητα 75-85% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosworth Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Αστο να αδειάσει και κάνε ένα full γεμισματάκι....Φλοτέρ μάλλον αλλά αν όχι τότε πας για μτχ καντράν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest G.POL Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Γεια χαρα και απο μενα. Εχω κ γω ενα προβληματακι με το δεικτη βενζινηs. Μου δειχνει συνεχεια φουλ!δοκιμασα κ εβγαλα τελειωs τη φισσα απο το φλοτερ,κ παλι τα ιδια εδειχνε.δεν συγκινειται καθολου! Ακομα κ με κλειστο διακοπτη,τα ιδια.Τι λετε,παω για καινουργιο,η μεταχειρο? Ξερετε καμια διευθυνση-τηλ. για να βρω εστω κ μεταχειρισμενο? Α! Ξεχασα κ το πιο βασικο.το μοντελο: polo 1.4/16v/101ps/mod.98 Euxαριστώ θερμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtse Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 το φλοτερ φταιει η ο δεικτης στο καντραν?το φλοτερ που βρισκεται στο 6n2? το φλοτερ βρισκεται μεσα στο τεποζιτο και ειναι μαζι με την αντλια βενζινης. δεν ειναι και το ποιο φτηνο ανταλλακτικο υπολογιζε 150 - 200 ευρουλακια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itseto Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 το φλοτερ φταιει η ο δεικτης στο καντραν?το φλοτερ που βρισκεται στο 6n2?το φλοτερ βρισκεται μεσα στο τεποζιτο και ειναι μαζι με την αντλια βενζινης. δεν ειναι και το ποιο φτηνο ανταλλακτικο υπολογιζε 150 - 200 ευρουλακια καλησπέρα το δικό μου πολάκι πάντως κάνειτο εξής κουφό...όταν το φουλάρω μέχρι να πέσει στα μισά ο δείκτης αργεί πολύ..κάνω περίπου 200 χιλιόμετρα...μόλις ξεπεάσει το μισό πέφτει σχεδόν κατακόρυφα σε 100 χιλιόμετρα..φταίει και σε μένα το φλοτέρ για αυτό? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΣ Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 μεσα στην ταπα υπαρχει 1 βαλβιδα κανετε καμια εξαερωση απο εκει που και που η οχι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itseto Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 μεσα στην ταπα υπαρχει 1 βαλβιδα κανετε καμια εξαερωση απο εκει που και που η οχι? το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν...μιά απότα ίδια? τι απο τα δύο να φταίει τελικά δείκτης στο καντράν ή φλοτέρ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itseto Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει και αισθητηρα που τον διαχειριζεται ο εγκεφαλος.κανε ενα επαναπρογραμματισμο σε ενα διαγνωστικο μηνπως εχει απορυθμιστει. το αφηνεις εντελως αδειο πριν φουλαρεις;ή και το αντιθετο,δηλαδη το ξεχειληζεις στο φουλαρισμα; παιζουν ρολο και αυτα γιατι μπορει να την δει στραβα (απορυθμιστει)ο αισθητηρας που διαβασει φλοτερ και δινει ενδειξη σε οργανο. για τσεκαρετο........ Καλημέρα..θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση καθώς έχω το ίδιο πρόβλημα...Επαναπρογραμματισμό που μπορώ να κάνω στην Θεσσαλονίκη?Που να πάω και τι ακριβώς να ζητήσω?Κόστος? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itseto Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν...μιά απότα ίδια? τι απο τα δύο να φταίει τελικά δείκτης στο καντράν ή φλοτέρ? Συγγνώμη για τα συνεχόμενα πόστς..ήθελα να ρωτήσω αν ο επαπρογραμματισμός θα λύσει το προβλημά που περιγράφω.. ευχαριστώ προκαταβολικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NOS Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Συγγνώμη για τα συνεχόμενα πόστς..ήθελα να ρωτήσω αν ο επαπρογραμματισμός θα λύσει το προβλημά που περιγράφω..ευχαριστώ προκαταβολικά... πριν αρχίσεις να τρέχεις δεν βγάζεις μια τον πόλο της μπαταρίας και να το ξαναβάλεις και μετά να δεις τι θα κανείς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itseto Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 πριν αρχίσεις να τρέχεις δεν βγάζεις μια τον πόλο της μπαταρίας και να το ξαναβάλεις και μετά να δεις τι θα κανείς θα το δοκιμάσω και αυτό αν και με βλέπω να επανέρχομαι δρυμίτερος στο ίδιο πρόβλημα... ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...