kosaitis Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 (edited) τους ξερω τους κωδικους, αλλα τα μαρσπιε ειναι ιδια....ειναι λιγο πιο μικρα απο του GTI και ειναι αρκετα διακριτικα..... καλοφορετα ..... εγω παλι Κωστα απο την μερια εχω κανει κρατηση στα μαρσπιε του GTI.... εχω κανει κρατηση γιατι περιμενω να δω πως θα κατσουνε τα δικα σου.... για το λογο λοιπον αυτο βαλτα γρηγορααααααα Tου gti 2πορτο ή 4πορτο επειδή εχουν ψηλό και μεγάλο σε φάρδος γύρισμα προς τα πίσω δεν κάνουν στο jetta.Αυτά κάνουν σε βαφόμενα αλλά κάνουν 500 ευρώ 1KM 071 685 9AX (ανθρακί)και 1Κ0 071 685Κ 9ΑΧ (κόκκινο) τα εντελώς ίσια χωρίς μικρό φούσκωμα μπροστά και πίσω.Κοίτα στο post 12 το ασημί jetta σε άβαφα και σε βαμένα.Εμένα θα είναι σαν τα βαμένα ασημί.Είναι της Votex Edited February 16, 2009 by ski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosaitis Posted February 27, 2009 Author Report Share Posted February 27, 2009 Τα παρέλαβα ,βάψιμο 80 ευρώ.Από βδομάδα που θα τα τοποθετήσω θα ανεβάσω και φωτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosaitis Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 (edited) Τοποθετήθηκαν με εξτρά ταινία διπλής επικόλλησης 3Μ και κόλλα 3Μ Scotch-Grip 4799 Industiral Adhesive. Edited March 4, 2009 by ski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gazofonias Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Τοποθετήθηκαν με εξτρά ταινία 3Μ και κόλλα 3Μ Scotch-Grip 4799 Industiral Adhesive. πολυ ωραιο μπραβο. Θέλω και εγώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsmirlis Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Beauty!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...