Jump to content
Passat_3b

Ερώτηση (Επείγον)

Recommended Posts

Αφηστε τις ασφαλιστικες να βρουν την ακρη. Και νομικα να κινηθει το θεμα, δεν υπαρχει προβλημα, για αυτο πληρωνουμε ολοι τις νομικες προστασιες. Η υποθεση ειναι περιεργη και δεν μπορουμε να ξερουμε απο τωρα ποιος φταιει σιγουρα.

Ο ξαδελφος σου που ειχε "εμποδιο" μπροστα του και δεν σταματησε εγκαιρα, ή η οδηγος του σταθμευμενου που αφησε την πορτα ορθανοικτη πανω στο δρομο εστω και για μισο δευτερολεπτο.

Αν φωναξε ανθρωπο της ασφαλιστικης του εταιριας ο ξαδελφος σου, θα του ζητηθηκε να γραψει ποιος κατα τη γνωμη του ευθυνεται. Ελπιζω να δηλωσε οτι φταιει αυτη. Αλλο ενα καλο ειναι οτι το passat ειναι χτυπημενο ολο δεξια, αρα επειδη ξερω και το συγκεκριμενο δρομο, ο ξαδελφος σου εκανε ελιγμο να αποφυγει την πορτα και δεν επεσε με τη μουρη πανω της επειδη δεν την ειδε εγκαιρα.

Περαστικα και καλα ξεμπερδεματα.

Ναι έκανε ελιγμό γι'αυτο του πήρε μόνο τη δεξιά πλεύρα...Αν δεν έκανε ελιγμό δεν ξερω τι θα γινόταν...Το θέμα είναι οτι μάλλον τελικά θα πληρώσει ο καθένας τα δικά του .Του ξαδελφου μου θα του πάρουν κάπου στα 450 ευρώ σύνολο.Πάλι καλά! :huh:

Link to comment
Share on other sites

Ξανανοίγω το θέμα μιας και ηταν σειρά μου αυτήν την φορά να τρακάρω :) ...το θέμα είναι οτι και πάλι δεν ξερω ποιος φταίει τελικά.Καθως εφυγα απο το στοπ και διέσχιζα κάθετα τον δρόμο ενας παππούς έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει και δεν με είδε και έπεσε πάνω στην πόρτα μου (αριστερή,πίσω).Ο τύπος που έστειλε η ασφαλιστική με τον γερανό μου είπε οτι μάλλον φταίει ο παππούς.Κι εγω πιστεύω οτι φταίει ο παππούς και εννοείται έκανα αρνητική δήλωση.Τωρα...περιμένω γνώμες παρακαλώ (για ζημιά,ποιός φταίει,πόσο το μαλλί κλπ)

Ρίχτε μια ματιά

*Ανοίξτε και το bmp να δείτε μια πρόχειρη αναπαράσταση.

post-8885-1232712918_thumb.jpg

post-8885-1232712972_thumb.jpg

post-8885-1232713002_thumb.jpg

___________.bmp

Edited by Passat_3b
Link to comment
Share on other sites

Ο παππους φταιει φυσικα.Δεν εχεις υπαιτιοτητα εσυ.Υπαιτιοτητα εχει ο παππους....για να μη σου πω οτι υπαιτιοτητα εχουν αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα και βλεπεις 80ρηδες που οδηγουν ακομα. :)

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς..και ο παππούς αυτός μάλλον ήταν πάνω απο 80!Φυσικά δεν απάντησα τα σχόλια που έκανε όπως πχ: ''πάς τώρα να την βγάλεις λάδι,θα εχεις να κάνεις μαζί μου '' και άλλα που έλεγε.¶μα δεν ηταν παππούς και έλεγε τέτοιες μην πώ ,θα τον βάραγα σίγουρα.Anyway ήταν η πρώτη μου στούκα αυτή και ελπίζω η τελευταία!¶ντε να δούμε τώρα πότε θα το φτιάξω (και πού θα το πάω) :)

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς..και ο παππούς αυτός μάλλον ήταν πάνω απο 80!Φυσικά δεν απάντησα τα σχόλια που έκανε όπως πχ: ''πάς τώρα να την βγάλεις λάδι,θα εχεις να κάνεις μαζί μου '' και άλλα που έλεγε.¶μα δεν ηταν παππούς και έλεγε τέτοιες μην πώ ,θα τον βάραγα σίγουρα.Anyway ήταν η πρώτη μου στούκα αυτή και ελπίζω η τελευταία!¶ντε να δούμε τώρα πότε θα το φτιάξω (και πού θα το πάω) :wacko:

Οπως ηδη εχουν πει και οι αλλοι το ιδιο θα σου πω και εγω!!! Ο παππους φταιει και μην εχεις καθολου αμφιβολιες. Καλα θα κανει να σου υποβαλλει δηλωση γιατι θα τα βρει πολυυυυυυυυυυυυυυυ σκουρα, ποσο μαλιστα που ειναι 80 :) Να ξερεις οτι η οπισθεν ειναι ο θανατος του καθε οδηγου. Το λεει εξαλλου και ο κ.ο.κ, η οπισθεν απαγορευεται ( δια ροπαλου tongue.gif ) εκτος εαν συντρεχουν ειδικες πειριπτωσεις, αλλα και'κει ξερεις τα ματια οχι μονο 14 100000000000000000000000000000000000000014 :wacko:

Edited by svouras
Link to comment
Share on other sites

Ο παππους φταιει φυσικα.Δεν εχεις υπαιτιοτητα εσυ.Υπαιτιοτητα εχει ο παππους....για να μη σου πω οτι υπαιτιοτητα εχουν αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα και βλεπεις 80ρηδες που οδηγουν ακομα. :D

Αρέ κάτι μπαρμπάδια μας πάνε ποιό κοντα στους προγόνους μας...

Link to comment
Share on other sites

περαστικα για το αμαξι σου!!!και ας ειναι και το δικο σου το τελευταιο τρακαρισμα!

ετσι οπως ειδα το bmp σιγουρα φταιει ο μπαρμπας!μαρεσει που οδηγουν ακομα κατι τετοιοι παππουδες που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο!μηπως θελουν να παρουν κιαλλους μαζι τους???? :ninja:tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απόψεις σας.Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για το πασσατ μου φαίνεται...μία η χαραγματιά απο κλειδί machinegun.gif ,τώρα αυτό!¶ντε να δούμε!Μακρυά απο μας παίδες!!!

Link to comment
Share on other sites

Οπως ηδη εχουν πει και οι αλλοι το ιδιο θα σου πω και εγω!!! Ο παππους φταιει και μην εχεις καθολου αμφιβολιες. Καλα θα κανει να σου υποβαλλει δηλωση γιατι θα τα βρει πολυυυυυυυυυυυυυυυ σκουρα, ποσο μαλιστα που ειναι 80 ;) Να ξερεις οτι η οπισθεν ειναι ο θανατος του καθε οδηγου. Το λεει εξαλλου και ο κ.ο.κ, η οπισθεν απαγορευεται ( δια ροπαλου tongue.gif ) εκτος εαν συντρεχουν ειδικες πειριπτωσεις, αλλα και'κει ξερεις τα ματια οχι μονο 14 100000000000000000000000000000000000000014 :lol:

Θες να κανουμε ενα πειραμα... να βαλεις το αμαξι σου πισω απο το δικο μου να βαλω οπισθεν και να σου καρφωσω μια καλη και μετα να αποδειξεις οτι φταιω εγω, ενω εγω θα λεω οτι ηρθες απο πισω και μου την φορεσες. Αν δεν υπαρχει κοσμος να πει τι εγινε ειναι σχεδον απιθανο να βρεις δικιο. Οι στουκες με την οπισθεν ειναι πολυ περιεργη κατασταση, ασχετα που στην συγκεκριμενη περιπτωση ο παππους δεν μπορει να κανει κατι γιατι κοπανησε τον φιλο μας στην πορτα. Ο παππους θα πληρωσει το θεμα ειναι να σου εκανε μια δηλωση να μην παιδευεσαι. Οσο για την ζημια σε βλεπω να πηγαινεις για πορτα γιατι η δικια σου θελει πολυ δουλεια για να ξαναερθει.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε και εγω έτσι πιστεύω...με τον τρόπο που την επαναφέρουνε μπορεί να σκουριάσει και απο μέσα αυτο σκέφτομαι.Τώρα όσο αφορα το τρακάρισμα δεν μπορεί να πεί οτι έπεσα πάνω του.Ο μόνος τρόπος θα ηταν αν έπεφτα πάνω του με χειρόφρενο ;) .Anyway ειμαι σιγουρος οτι θα δικαιωθώ ,δεν υπάρχει πρόβλημα!Αύριο θα το πάω σε φανοποιό και θα φωνάξω τον εκτιμητη απο την ασφαλιστική.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πήγα στον Ρωρρη στην Πλαπούτα ,ήρθε ο πραγματογνώμονας απο την ασφαλιστική αλλά δεν ξέρουμε αν θα καλύψουν όλα τα έξοδα (λόγω παλαιότητας του Passat).Όπως και να έχει πάμε για αντικατάσταση πόρτας και μου είπαν κάπου στα 450-500 ευρώ έχει η πόρτα και χώρια τα εργαστικά.Καλά είναι ή θα μου πιάσουν τον κ#λο?Επίσης πώς θα ξέρω οτι η πόρτα που θα μπεί θα είναι καινούργια και ατρακάριστη? ;)

Υ.Γ Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!Ρωτάω πολλά αλλά τί να κάνω tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το πήγα στον Ρωρρη στην Πλαπούτα ,ήρθε ο πραγματογνώμονας απο την ασφαλιστική αλλά δεν ξέρουμε αν θα καλύψουν όλα τα έξοδα (λόγω παλαιότητας του Passat).Όπως και να έχει πάμε για αντικατάσταση πόρτας και μου είπαν κάπου στα 450-500 ευρώ έχει η πόρτα και χώρια τα εργαστικά.Καλά είναι ή θα μου πιάσουν τον κ#λο?Επίσης πώς θα ξέρω οτι η πόρτα που θα μπεί θα είναι καινούργια και ατρακάριστη? :(

Υ.Γ Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!Ρωτάω πολλά αλλά τί να κάνω tongue.gif

Ψαξε να βρεις εναν φανοποιο της εμπιστοσυνης σου να την ελεγξει

Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά .Τελικά έγινε πολύ καλή δουλειά στον Ρώρρη και μέσα ίχνος σκόνης :D (κράτησα την παλιά πόρτα για ενθύμιο tongue.gif) Μόνο που έσκασα 880 γιούρια :D .Σχεδόν τα μισά λεφτά ήταν τα εργατικά ,μην τους χέσω .Αλλά χαλάλι για την πασσαταρα ! ;)

Edited by Passat_3b
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.