archery Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 καμια φωτο απο το Sumatra υπάρχει? Αν πας στο λινκ που έχω δώσει, έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες, μαζί και του συγκεκριμένου! Quote
Dark Angel Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 το είδα... δεν με συγκινεί φιλέ... το άσπρο που είδα το κόκκινο που είδα και ένα μπλέ ιλεκτρίκ δεν ξέρω πως λέγετε μου άρεσαν ποιο πολύ... σε κάνα πορτοκαλί αν θα εβγένει όπως το S3 / Ford ST θα τά σπαγε... Quote
archery Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 (edited) το είδα... δεν με συγκινεί φιλέ... το άσπρο που είδα το κόκκινο που είδα και ένα μπλέ ιλεκτρίκ δεν ξέρω πως λέγετε μου άρεσαν ποιο πολύ... σε κάνα πορτοκαλί αν θα εβγένει όπως το S3 / Ford ST θα τά σπαγε... Σε στυλ Ντιουκς? Σαν κολοκύθα είναι! έχεις σκεφτεί αυτά τα χρώματα αν χρειαστούν κανένα μπαλοματάκι πως θα δείχνουν? Γιατί για να κάτσει ακριβώς το χρώμα δεν πιστεύω! Edited March 2, 2009 by archery Quote
donatos Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 (edited) Ολα τα χρώματα έχουν κωδικούς δεν τα ανακατεύουν στα κουτιά για να βγουν.Για να βγει διαφορετικό πρέπει ή να είναι ξεθωριασμένο ή να είναι μπούφος ο φανοποιός.Όσο για μπάλωμα δεν υπάρχει χειρότερο από το κόκκινο στην χώρα που είμαστε λόγω ήλιου.Για το πορτοκαλί Dark Angel συμφωνώ απολύτως.Μάλλον θα το δούμε αργότερα στο facelift σε πιο μεγάλη παλέτα γιατί πλην του viper green όλα τα υπόλοιπα χρώματα είναι τα του EOS. Edited March 2, 2009 by donatos Quote
archery Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 (edited) Ολα τα χρώματα έχουν κωδικούς δεν τα ανακατεύουν στα κουτιά για να βγουν.Για να βγει διαφορετικό πρέπει ή να είναι ξεθωριασμένο ή να είναι μπούφος ο φανοποιός.Όσο για μπάλωμα δεν υπάρχει χειρότερο από το κόκκινο στην χώρα που είμαστε λόγω ήλιου. Για το πορτοκαλί Dark Angel συμφωνώ απολύτως. Μάλλον θα το δούμε αργότερα στο facelift σε πιο μεγάλη παλέτα γιατί πλην του viper green όλα τα υπόλοιπα χρώματα είναι τα του EOS. Για αυτό το έλεγα περισσότερο! Και φυσικά και το κόκκινο είναι επιρρεπές και γενικά όλα τα χρώματα που αλλάζουν απόχρωση με τον καιρό και τον ήλιο, αν δεν το έχεις σε σκεπασμένο χώρο! Edited March 2, 2009 by archery Quote
Dark Angel Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 εάν βγάλει το R20T σε πορτοκαλή με κανένα μαύρο ζαντικό... ΟΚ... μετά θα πάμε για το ζουρλοκομείο η την φυλακή? Υ.Γ. το πορτοκαλί του S3 νομίζω θα του πήγενε πολύ... Quote
jntaras Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Και το πρασινο δεν εχετε ιδεα ποσο ομορφο ειναι και ποσο εντυπωσιακο!Εγω πλεον τα εχω δει ολα τα χρωματα και τα κατατασσω ετσι: viper green salsa red candy white τα ανοιχτοχρωμα ειναι το φορτε του.Για το πρασινο αναθεωρησε και η αντιπροσωπεια που το παρηγγειλα μιας και ειχαν ενδοιασμους και τελικα(αφου ειδαν το δικο μου) παρηγγειλαν 2 πρασινα με παραδοση Αυγουστο(!).Αν το δειτε απο κοντα θα καταλαβετε μιας και κανει παρα πολλες εναλλαγες εντασης και ειναι απιστευτο.Δειτε το και θα με θυμηθειτε.Το δικο μου αυτη τη στιγμη ειναι στην αντιπροσωπεια και περιμενει πινακιδες!Απο την αλλη ρε παιδια αν εχω δει 15 σιροκκο στο δρομο τα 10 ηταν ασπρα...be unique Quote
donatos Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 (edited) H κατάταξη μου με βαση αυτά που έχω δει μπροστά μου: 1.viper green (αυτό έχω κιόλας) 2.sumatra (όμορφο και κυριλέ) 3.candy white (αν και απλό είναι ωραίο.Είναι όμως ακρυλικό σαν αυτό που βάφουν και τα βανάκια) 4.rising blue (το περίμενα καλύτερο.¶σε που είχα μπλε rallye..) 5.opal silver (ένα ωραίο απαλό χρωματάκι.Του πάει πάντως) 6.deep pearl black(γαμάτο χρώμα το οποίο όμως στο scirocco εξαφανίζει καμπύλες και λεπτομέρειες ειδικά στην μούρη και φυσικά το δείχνει μικρότερο) 7.???? red (δεν ξέρω πιο απ τα δύο είδα αλλά είναι εντελώς άκυρο για scirocco) 8.reflex silver (ε όχι και scirocco με χρώμα για ταξί.Μακράν το πιο μάπα χρώμα). Edited March 3, 2009 by donatos Quote
ted33 Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 H κατάταξη μου με βαση αυτά που έχω δει μπροστά μου:1.viper green (αυτό έχω κιόλας) 2.sumatra (όμορφο και κυριλέ) 3.candy white (αν και απλό είναι ωραίο.Είναι όμως ακρυλικό σαν αυτό που βάφουν και τα βανάκια) 4.rising blue (το περίμενα καλύτερο.¶σε που είχα μπλε rallye..) 5.opal silver (ένα ωραίο απαλό χρωματάκι.Του πάει πάντως) 6.deep pearl black(γαμάτο χρώμα το οποίο όμως στο scirocco εξαφανίζει καμπύλες και λεπτομέρειες ειδικά στην μούρη και φυσικά το δείχνει μικρότερο) 7.???? red (δεν ξέρω πιο απ τα δύο είδα αλλά είναι εντελώς άκυρο για scirocco) 8.reflex silver (ε όχι και scirocco με χρώμα για ταξί.Μακράν το πιο μάπα χρώμα). Η πραγματικη καταταξη ειναι στο επανω μερος της σελιδας(στην ψηφοφορια). Quote
donatos Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Δεν διαφωνώ ούτε θέλω να επιβάλλω την άποψη μου αλλά οι ψηφοφόροι έχουν δει τα παραπάνω χρώματα στο αυτοκίνητο;Οι φωτογραφίες δεν είναι απεικόνιση της πραγματικότητας. Quote
archery Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Και το πρασινο δεν εχετε ιδεα ποσο ομορφο ειναι και ποσο εντυπωσιακο!Εγω πλεον τα εχω δει ολα τα χρωματα και τα κατατασσω ετσι:viper green salsa red candy white τα ανοιχτοχρωμα ειναι το φορτε του.Για το πρασινο αναθεωρησε και η αντιπροσωπεια που το παρηγγειλα μιας και ειχαν ενδοιασμους και τελικα(αφου ειδαν το δικο μου) παρηγγειλαν 2 πρασινα με παραδοση Αυγουστο(!).Αν το δειτε απο κοντα θα καταλαβετε μιας και κανει παρα πολλες εναλλαγες εντασης και ειναι απιστευτο.Δειτε το και θα με θυμηθειτε.Το δικο μου αυτη τη στιγμη ειναι στην αντιπροσωπεια και περιμενει πινακιδες!Απο την αλλη ρε παιδια αν εχω δει 15 σιροκκο στο δρομο τα 10 ηταν ασπρα...be unique Είναι όντως ωραίο χρώμα και γενικά στο Scirocco του πάνε τα πάντα! Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, να το λιώσεις στα χιλιόμετρα! Η πραγματικη καταταξη ειναι στο επανω μερος της σελιδας(στην ψηφοφορια). Συμφωνώ απόλυτα! Quote
jntaras Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Η πραγματικη καταταξη ειναι στο επανω μερος της σελιδας(στην ψηφοφορια). Αυτη ειναι καταταξη(του donatos) της προσωπικης κρισης του καθενος...η καταταξη(τou τοπικ) εδω δειχνει το προφανες,το λευκο ειναι νο1 σε προτιμηση αλλα πιστεψτε με ουτε εμενα με το πρασινο ουτε τον φιλο παραπανω,ουτε τον archery ,ουτε οποιονδηποτε τον ενδιαφερει η καταταξη του χρωματος της επιλογης του.Το χρωμα το διαλεγεις επειδη αρεσει σε εσενα,οχι στο poll ή στην διαφημιση...τελοσπαντων με τι ασχολουμαστε το αμαξι εχει πολλα περισσοτερα να δειξει απο το χρωμα του και αυτη ειναι η ουσια,εχουμε τετοιο στησιμο και στριψιμο και ασχολουμαστε με χρωματα Quote
archery Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Αυτη ειναι καταταξη(του donatos) της προσωπικης κρισης του καθενος...η καταταξη(τou τοπικ) εδω δειχνει το προφανες,το λευκο ειναι νο1 σε προτιμηση αλλα πιστεψτε με ουτε εμενα με το πρασινο ουτε τον φιλο παραπανω,ουτε τον archery ,ουτε οποιονδηποτε τον ενδιαφερει η καταταξη του χρωματος της επιλογης του.Το χρωμα το διαλεγεις επειδη αρεσει σε εσενα,οχι στο poll ή στην διαφημιση...τελοσπαντων με τι ασχολουμαστε το αμαξι εχει πολλα περισσοτερα να δειξει απο το χρωμα του και αυτη ειναι η ουσια,εχουμε τετοιο στησιμο και στριψιμο και ασχολουμαστε με χρωματα Να πω και τις δικές μου επιλογές χρώματος??? Λοιπόν έχουμε και λέμε σαν πρώτη επιλογή έχω το κόκκινο! δεύτερη επιλογή το κόκκινο! τρίτη επιλογή το κόκκινο! μήπως ξέχασα κανένα ρε παιδιά για βοηθήστε με!!! Quote
donatos Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Για το στρίψιμο αργότερα γιατί ακόμη στρώνω το μοτέρι.Και μην ακούσω κανέναν ότι δεν θέλει στρώσιμο...... Quote
golf_v Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Καλησπέρα και από μένα, 2 είναι τα αγαπημένα μου χρώματα, όχι βέβαια ότι τα άλλα δεν του πάνε το ξαναείπαμε είναι πανέμορφο ότι χρώμα το πάρεις! λοιπόν τα αγαπημένα μου είναι το πράσινο και το λευκό. Οταν ακύρωσα το tiguan, ναι tiguan είχα παραγγείλει μαύρο sport, για να πάρω το scirocco τελικά κατέληξα στο λευκό χρώμα. Quote
solaris2k7 Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) Πάρτε λίγη επεξεργασία που έκανα στο Photoshop με όλα τα χρώματα. Το ξεκίνησα να φτιάξω Wallpaper με το δικό μου χρώμα... και τελικά κατέλιξα να τα κάνω όλα... όποιος θέλει το δικό του χρώμα σε 1280x1024 μπορεί να το ζητήσει με PΜ γράφοντας το mail. Edited March 6, 2009 by solaris Quote
DIMIK Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 όμορφο... έχετε καεί έτσι :lol: :lol: Μα τελείως όμως..... Quote
Zouperman Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 αλλο η φωτογραφια ομως και αλλο να το δεις ζωντανο.... Quote
archery Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 αλλο η φωτογραφια ομως και αλλο να το δεις ζωντανο.... Τι να κάνουμε μέχρι να το πάρουμε και να το βλέπουμε ζωντανό και σπαρταριστό θα την βολέψουμε με τις φώτο και τα βίντεο! Quote
Zouperman Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 αλλο λεω ρε! οτι αλλιως δειχνουν τα χρωματα στις φωτο και αλλιω γραφουν ζωντανα Quote