Jump to content
FSI V

τρέμουλο του αυτοκινήτου 2-3 λεπτά μετα την εκκίνηση

Recommended Posts

βάζω μπρος το πρωί και στο πρώτο φανάρι που σταματάω αρχίζει να τρέμει αρκετά το αυτοκίνητο και μου άναψε το λαμπάκι κινητήρα.Μαρσάρισα εσβηνε το λαμπάκι και μόλις ξαναπάταγα γκάζι έσβηνε ώσπου έτρεξα μετά ξέστανε και το αμάξι κανονικά και σταμάτησε.Πήγα από το συνεργείο και μου είπε ότι παίζει να ήταν κανένα σκουπιδάκι και με το μαρσάρισμα να το έδιωξε και πως αν το κάνει και αύριο να το πάω να μπει στο διαγνωστικό. Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρεία??? Πάει κανενός το μυαλό από που μπορεί να προέρχεται το τρέμουλο αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Ισως κακη ποιοτητα βενζινης.Επεσαν και οι στροφες εκεινη τη στιγμη;Προσεξες;

δεν νομίζω να φταίει η βενζίνη γιατί βάζω μόνο από ένα βενζινάδικο και βάζω και 100άρα της BP.Βάζω 2 χρόνια από εκεί και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι στιγμής....ελπίζω να μην πέτυχα την περίπτωση... οι στρόφες δεν έπεσαν όχι.πάντως θα δείξει τις επομένες μέρες.σήμερα δεν έκανε κάτι πάντως

Link to comment
Share on other sites

κι εμενα μου το χε κανει στο ιδιο αμαξι αλλα επεφταν οι στροφες και εσβηνε ενω εγω του εδινα και καμια φορα γκαζι(με το λαμπακι κινητηρα ανοιχτο)..αυτο συνεχιστηκε για κανα 10λεπτο ενω ετσι οπως το ακουγα νομιζα οτι θα πεταχτουν τα μπιστονια εξω..τλκ το αφησα για λιγο μετα καπως πηρε,πηγα το γεμισα 100αρα και ολα οκ..δε πηγα πουθενα να το κοιταξω αλλα μαλλον η βενζινη ηταν οπως και στο δικο σου μαλλον και μετα πιστευω σα 2η δικαιολογια κανα σκουπιδακι οπως σου πε ο μηχανικος....

Link to comment
Share on other sites

βρωμικη πεταλουδα,ετοιμοθανατος πολλαπλασιαστης

από που το βγάζεις το συμπέρασμα;γιατί αν είναι κατι τέτοιο να πάω να δω όσο παίζει και η εγγύηση.μην το αφήσω και περάσει και τρέχω μεθαύριο...έχεις αντίστοιχο παράδειγμα?

Link to comment
Share on other sites

ναι εχω.... στο δικο μου!εκανε τα ιδια και τελικα ηταν απο την πεταλουδα!καθαρισμα,βασικη ρυθμιση και τελος το τρεμουλο

:whistling: κι εμενα το κανει το τρεμουλο αλλα το αμαξι το εχω 3 μηνες ...980χλμ...δε μπωρει να φταιει η πεταλουδα η ο πολαπλασιαστης!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.