Jump to content
galatis

Ηλιοροφη σε Gti '01

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM. ΕΧΩ ΕΝΑ POLO ΜΑΥΡΟ GTI ΤΟΥ '01 ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΙΑ ΗΛΙΟΡΟΦΗ .. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και καλως ηρθες.Υπαρχει μια εταιρια που βαζει aftermarket ηλιοροφες,Webasto λεγεται.Δεν ξερω να σου πω που ειναι ο αντιπροσωπος,αν ψαξεις στο google θα το βρεις.Οταν ειχα παρει το polo μου ηθελα και εγω ηλιοροφη αφου ρωτησα γνωμες η απαντηση που επαιρνα απο αρκετους ηταν η εξης "Οτι μετατροπη και να κανεις,2 πραγματα να μην προσπαθησεις να βαλεις εκτος αντιπροσωποιας,ABS και ηλιοροφη.Τα συμπερασματα δικα σου... B):D :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Grouper_8L

Σου πάει η καρδιά να σου "σφάξουν" το αμαξάκι σου;;; B)tongue.gif

Πάντως κι εγώ τις ίδιες γνώμες με τον stelios έχω ακούσει για aftermarket ηλιοροφή.

Link to comment
Share on other sites

φιλαρακι καλησπερα!εχω κ εγω το πολακι gti ενα golfaki που εκανα μετατροπη σε s3!στο θεμα μας,εβαλα στο γκολφακι κ τωρα παω για το πολο!στην webasto κ εγω την εργοστασιακη απο s3 ηλεκτρικη κανει οτι κ το μαμα s3 h golf gti σε λειτουργιες.εγγυηση 3 μηνες στα ηλεκτρικα κ 5 στεγανοποιηση!μπηκανε οι νεροδιοκτες,ενισχυση ουρανου συν αλλαγη ταπετσαριας ουρανου.απλα τελεια η δουλει κ την εχω εδω κ 4 χρονια κ δεν εχω κανενα προβλημα βροχης,θορυβου η κατι αλλο!!!!δεν το λεω για να πεισω καποιους απλα ειναι η αληθεια αλλωστε κ 1.800 δεν ειναι κανα μικρο ποσο!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου και γω ψοφαω να βαλω ηλιοροφή στο polo αλλα αφου δεν μπηκε απο το εργοστασιο οπου και να εψαξα οπου και να ρωτησα μου ειπαν να μην το σκεφτομαι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.