Jump to content
Black Widow

2o Hellenic Vw Festival 2009! The Underground Show

Recommended Posts

afisa.jpg

Η Βόρεια Ελλάδα, δείχνει και πάλι το παρόν της ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας, επανέρχεται δυνατά, με τη συνάντηση που έγινε για 2η χρονιά θεσμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Στις 9 και 10 Μαΐου η Vag Comment διοργανώνει το "2nd Greek VW Festival 2009", σε έναν ιδιαίτερο χώρο 15.300 τ.μ. (City Gate Carrefour), με στόχο να αποτελέσει το πιο ιδιαίτερο Tuning Show που έγινε ποτέ στην χώρα μας.

Πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμοί και ξεχωριστά events είναι μερικά από αυτά που θα απολαύσουν οι επισκέπτες της.

Ενδεικτικά, θα υπάρξουν Διαγωνισμοί Ηχου, Βελτιώσεις στο έπακρο, Παρουσιάσεις Λεσχών (μεταξύ των οποίων και της δικιάς μας!), DJ Sets, Hot Girls Dancers, αλλά και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, σε ένα καυτό διήμερο που θα φέρει την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα!!

Ο επίσημος Διοργανωτής, και άνθρωπος πίσω από τη σκηνή, είναι ο Σωκράτης Παντελίδης, ιδρυτής του Tuning Radio (http://www.tuningradio.gr) του περιοδικού Tuning VW Edition, και της VAG Comment, που είναι και η εταιρία διοργάνωσης.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπο την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης (μη φοβάστε αν θα σας πάρουν τις πινακίδες... Είναι καθ' όλα ΝΟΜΙΜΑ το show!), με τη χορηγία του ΟΤΕ, της VW-AUDI Παζαρόπουλος, της KW και της XTreme Loud, και με τη χορηγία των Goody's αλλά και μιας πλειάδας έντυπων και ηλεκτρονικο-ραδιοτηλεοπτικών χορηγών!

Για πληροφορίες, δείτε στη σελίδα http://www.vwfestival.gr ή επικοινωνήστε με το συντονιστικό της Β. Ελλάδας, στο 6943 106111!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Οσα μέλη παρευρεθούν, θα καταθέσουν τα ονόματά τους, και θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με προσφορά ΜΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ αξίας 50 ευρώ! Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ΚΑΙ όσα μέλη γραφτούν εκείνη την ώρα (από Σάββατο πρωί μέχρι και Κυριακή βράδυ στο κλείσιμο).

ΥΓ> Τα μελη απο τα Γιαννενα θα ξεκινησουν την Κυριακη το πρωι και ωρα 8.30 απο το Γιαννιωτικο Σαλονι

ΥΓ> Τα μέλη από Λάρισα, Βόλο και Στερεά Ελλάδα/Θεσσαλία, επικοινωνήστε με τους gravedigger και activious, καθώς συμπίπτει και το σαλόνι αυτοκινήτου στη Λάρισα, 6 με 10 Μαϊου, προκειμένου να οργανωθείτε για την άνοδό σας :D

Πορεία...

Οσοι βγείτε από Ιωάννινα-Βέροια, θα βγείτε από το 1ο pinpoint κάτω αριστερά. Αν έρθετε μέσω Κατάρας, τότε θα είσαστε ήδη στην Εθνική.

Αντίστοιχα, οι από Καβάλα, Εβρο, Σέρρες κλπ, θα βγείτε από την 2η έξοδο, στο τέλος της μωβ γραμμής, αφού πάρετε πορεία προς ΕΔΕΣΣΑ-ΑΘΗΝΑ στο ΤΙΤΑΝ (ΔΕ θα μπείτε προς Θεσσαλονίκη.. Θα στρίψετε ΔΕΞΙΑ, και όλο κάτω προς Αθήνα.. Στην ένωση με την Ε.Ο ΠΑΘΕ, θα βγείτε δεξιά προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ και θα μπείτε στο ρεύμα κίνησης εισόδου προς Θεσσαλονίκη). ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ: 1. Μετά τα διόδια και κοντά στην έξοδο για Ευζώνους, και άλλη μια στην έξοδο της Σίνδου, 300 μέτρα μετά την έξοδο (και στις 2, το όριο είναι 130).

001.jpg

Στη συνέχεια....

Η μωβ πορεία είναι η σωστή. ΑΝ κάποιος κάνει λάθος και μπει προς το ΛΙΜΑΝΙ, και δεν κρατήσει το αριστερό ρεύμα προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΕΝΤΡΟ, θα ακολουθήσει την ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ, και θα στρίψει στο Εμπορικό κέντρο ΛΙΜΑΝΙ (ξεχωρίζει. Είναι απέναντι από τη ΒΙΛΚΑ, και έχει πινακίδες από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και JUMBO).

002.jpg

Και 2 κοντινές στη ΣΩΣΤΗ (πράσινη) πορεία, μετά το φανάρι της Λαχαναγοράς, και στο ύψος της διχάλας. Εχει πινακίδα πάντως, και δεν πιστεύω να χαθεί κανένας!

03-1.jpg

03-3.jpg

Αυτά! Καλή πλοήγηση!

Για όσους έχουν πλοηγό, μπορούν να βάλουν διεύθυνση Γιαννιτσών γωνία με Κωλέτη, ή αλλιώς Κωλέτη 32, ή τις συντεταγμένες 40ο38'43.00" Ν, 22ο55'11.30" Ε.

Ολα στο ίδιο σας βγάζουν! ;)

Edited by White V GTI
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσω να ανέβω, λόγω εκπαιδεύσεων!!! Το κεράτό μου.

Link to comment
Share on other sites

Τωωωωρα βρηκαν να το κανουν, το κερ@το μου???? fire.giffire.gif Εχωνα παω σε εναν γαμο ( οχι τον δικο μου tongue.gif ) στον Πυργο το αλλο Σκ.

Link to comment
Share on other sites

παιδες μια ερωτηση! θα υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μερος για τα αυτοκινητα του club????? αν υπαρχει μπορω να διαθεσω το αυτοκινητο μου αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα φυσικα! εχω ενα GOLF GTI MK4. με πολυ βελτιωση οχι fast and furious, μηχανολογικα μιλαμε παντα δεν εκανα ακομη παρουσιαση γιατι δεν εχω τελιωσει ακομη με το προγραμα. μπορω να κατευασω κ καποιες φωτογραφιες αν θελετε!!!!!!!!!!!! iconcool5lw.gif

Link to comment
Share on other sites

Τωωωωρα βρηκαν να το κανουν, το κερ@το μου???? fire.giffire.gif Εχωνα παω σε εναν γαμο ( οχι τον δικο μου tongue.gif ) στον Πυργο το αλλο Σκ.

Κανόνισε να μην περάσεις από Καλαμάτα. tongue.giftongue.giftongue.gif

Link to comment
Share on other sites

αν θελετε βαζω και εγω το δικο μου που ειναι το μοναδικο 5αρι gti ελλαδα με πανω απο 600ps!!!!!! tongue.giftongue.giftongue.giftongue.gif

να ο latou το ξερει!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα......εκτος απροοπτων εγω θα ερθω παντος.

Link to comment
Share on other sites

αν θελετε βαζω και εγω το δικο μου που ειναι το μοναδικο 5αρι gti ελλαδα με πανω απο 600ps!!!!!!

φιδεμπορα...

Link to comment
Share on other sites

δεν θα ειναι το ιδιο αυτη την φορα θα γινει στο υπογειο παρκιν(City gate carrefour) οποτε δεν θα μπαινοβγαινουν αυτοκινητα!!!απλα η μουσικη απο το διαγωνισμο ηχοσυστηματων θα ειναι πολυ δυνατη λογο του χορου που ειναι κλειστος. το καλο ειναι οτι σε περιπτωση που βρεξει δεν θα βραχουμε!!!!!!!!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ new_sugkrotima.gifnew_sugkrotima.gifnew_sugkrotima.gif

Link to comment
Share on other sites

Εννοείτε ότι θα είμαστε εκεί!!!

ποσοι ειστε?οτι εισαι διχασμενη προσωπικοτητα αυτο δε το ηξερα

Link to comment
Share on other sites

Από τη μέση και πάνω, ή από τη μέση και κάτω; Αν είναι από τη μέση και κάτω να βάλουμε τα τσίγκινα βρακάκια!! :Dtongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι κατά την διάρκεια του VWFestival μέλη του Δ.Σ. θα είναι παρόντα για επικοινωνία με τα μέλη Β. Ελλάδος.

Link to comment
Share on other sites

Κατόπιν συνάντησης μου στο Μανδύλα σήμερα με τον Professor, ενημερώθηκα πως θα τεθεί θέμα στη συνάντηση των passatόβιων, και θα μας τιμήσουν κατά πάσα πιθανότητα με την παρουσία τους ;)

Link to comment
Share on other sites

θα προσπαθησω να ανεβω και εγω.

Εγω κανονισα ηδη να παω μην τυχον και δεν ερθεις θα σε κυνηγησω... B)

Link to comment
Share on other sites

θα ειμαι και εγω εκει επιτελους να τα πουμε και απο κοντα. ελπιζω να ερθει και η

[παλιοπαρεα] αν θελετε μπορω να λαβω και μερος στον διαγωνισμο ηχοσυστηματος.

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....

Γεια σου ρε ηλία με το τούμπανο σου......

¶ντε να σε δώ μετά από χρόνια....

Απ' ότι καταλάβατε θα είμαι και γω εκεί όπως και άλλοι πολλοί....Ετοιμάζεται τρελό team για άνοδο....

Το βράδυ του σαββάτου θα πω στον χρόνη να με πάει στην ζήνα.....μαζί με τον ξάδερφο ε!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.