Jump to content
galatis

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ

Recommended Posts

παιδια χτες προεκυψε ενα προβλημα στους υαλοκαθαριστηρες .Την ωρα που εριχνα λιγο νερο στο τζαμι ταυτοχρονα λειτουργουσε και το συστημα που καθαριζε το μπαρμπριζ .. και ξαφνικα σταματαει ο μηχανισμος και νεκρωνει ... προσπαθησα να σβησω τη μηχανη και ξανα μπας και ειχε μπλοκαρει αλλα τιποτα.. και τωρα εχω το νου μου μηπως βρεξει και δεν μπορω να μετακινηθω αφου δεν θα βλεπω.. εχει ιδεα κανεις τι ζημια μπορει να εχει παθει ? .. περιμενω τωρα μεχρι τη δευτερα να το τσεκαρω..

Link to comment
Share on other sites

κοίταξες την ασφαλειοθίκη για τυχόν καμία καμένη ασφάλεια? εάν έχεις καμένη ασφάλεια τότε αλάζεις και no problem εάν πάλυ δεν είναι καμένη ασφάλεια... τότε πάς για μοτεράκι (και κόστος δεν ξέρω πόσο πάει το μάλι)

Link to comment
Share on other sites

Aπο Φραντζη το ειχα βρει 40 ευρω μεταχειρο.....πριν δυο χρονια.Εμενα καθαριζε διακοπτομενα ηταν φανερο δηλ οτι εφαιγε το μοτερακι.Ειναι ευκολη η αλλαγή αφού μαζί με το μοτερ οι μαντράδες δίνουν και τα μπράτσα (μέσα απο τον νεροχύτη)..Το γρασσάρεις λίγο στις αρθρώσεις και είναι οκ. Α αν πας για μεταχείρο πες του να το συνδέσει πρώτα σε μια μπαταρία να δεις ότι δουλεύει ομαλά...συνήθως το κάνουν...

Link to comment
Share on other sites

Παιδία μολισ αλλαξα μοτερακι απο τους υαλοκαθαριστηρες. εβαλα καινουργιο και σας στελνω για να σας ενημερωσω ποσο μου στοιχισε. 80 ευρουλακια μαζι με τισ ντιζες.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.