Σπύρος Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 λοιπον βγηκε ο προκαταλυτης σημερα κ βαλαμε αλλο χταποδακι 4-2-1300 ευρω κοστος το αμαξι παει πολυ καλα οσο το εχω δοκιμασει(πολυ λιγο)κ θα σας πω εντυπωσεις πληρεις αυριο πρεπει να κανω καμια 60 χιλ να στρωσουν οι τιμες που περνει ο λ Καλορίζικο.Αντε να δούμε πόσα άλογα θα βγάλεις αύριο Quote
milix Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Ρε σεις, μηπως υπαρχει διαφορά στο να κατεβεί το χταπόδι από polo και golf? Εγώ που ρώτησα για αφαιρεση προκαταλύτη σε 'μενα μου ζητήσε 100 ευρώ κ'αιυτό γιατί μου είπε ότι είναι δύσκολο να βγεί το χταπόδι λογω υδραβλικού τιμονιου,δυναμό και κλιμα. Αυτός που μου το είπε είναι γνωστός και εχει αφαιρεσει προκαταλύτη σε πολλά ibiza. Εγω εχω golf 1.6 16v, pacific. Quote
Guest super savvato!!! Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 milix δε ξερω περιεργα σου τα λεει αυτος εγω εχω ακουσει οτι ειναι φθηνα να τον αφαιρεσεις εδω εχει αλλαγη χταποδιου 300 αυτος ζηταει 100 για το προκαταλυτη μονο? Quote
kostas-galaxidi Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ RALLY ΣΚΟΥΠΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΤΗ Quote
GolfRS Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ RALLY ΣΚΟΥΠΑ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΤΗ Ε;;; Quote
Guest super sayian Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 ναι ακουγεται λιγο τραγικο αν σκεφτεις οτι εγω με φουλ εξατμιση προγραμμα κ σκουπα με αφηνει πισω παρα πολυ! Quote
ounkas Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 εκτος αν εχει το gti..αλλα και παλι δε νομιζω Quote