Jump to content
kpol

Golf V Gti Vs Seat Altea Freetrack

Recommended Posts

Ετσι κουβέντα να γίνεται, καποια στιγμή που χαζευα τις επιλογές γύρω στα 20 - 22 χιλιαρικα,σκεφτόμουν gti πεντάρι μέχρι που μπήκε σφήνα το ALTEA FREETRACK...Μιλάμε για χρήση κυρίως ταξιδιάρικη, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και περισσότερους απο 2 επιβάτες...Καθομαι λοιπόν και σκέφτομαι...Ιδιος κινητήρας, ιδιες επιδόσεις(θεωρητικα????),τετρακίνηση...Μηπως το Freetrack είναι η χρησή τομη????Εντάξει λογικά δεν θα κατεβαίνεις στα λιμανάκια με το seat...Και απο ποιότητα? Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά????Ποια η γνώμη σας????

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου γενικά η διαφορά ποιότητας στα VW με τα Seat είναι μεγάλη. Εγώ πριν έναμισι χρόνο που έψαχνα για αμάξι ήμουν ανάμεσα σε Golf V tsi 1.4 140hp και Leon Tsi 1.8 160hp, οποτε είχα γλυκαθεί με το λιοντάρι και έλεγα καλύτερος κινητήρας (αποσπάσματα από περιοδικά λένε και για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά του Leon) και στα ίδια λεφτά (και το seat είχε πλουσιότερο εξοπλισμό). Αλλά όταν μπήκα μέσα να δω και τα δυο ήταν η μέρα με τη νύχτα σε πλαστικά και σε κάποιες λεπτομέρειες που πήγε το μάτι μου. Τη συνέχεια την καταλαβαινεις -είμαι ένας ευτυχής Golfakias!!!!

Link to comment
Share on other sites

κοιτα σαν κατοχος ενος leon fr II dsg μπορω να πω οτι το golf ειναι μακραν ποιοτικοτερο απο ενα leon η αν το 8ετεις ετσι ενα οποιοδηποτε seat το freetrack ειναι ενα αμαξι που καλως η κακως δεν εχει κατι παρομοιο η vw και ειναι καθαρα το value for money αυτοκινητο....2λιτρο 200 αλογα με τετρακινηση σε λιγοτερο απο 30000 ευρω με παρα πολλους χωρους και ακομα πιο πολλους αποθηκευτικους χωρους...το θεμα ειναι οτι το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο αν ηθελα ποιοτητα θα ειχα golf επειδη ομως ηθελα πιο σπορ συμπεριφορα αυτοκινητου και ας ειναι πιο "σπαρτιατικο" απο ενα golf πηρα ενα leon με λιγοτερα -κατα πολυ- λεφτα με αρκετα παραπανω εξτρα απο ενα golf αλλα με πολλα μειον απο ενα vw οπως πχ τιμη μεταπωλησης......απο εκει και περα πας βλεπεις δοκιμαζεις και κρινεις κανενας δεν μπορει να βγαλει ενα seat υποδεεστερο απο ενα golf μονο και μονο απο τα καθισματα τους....ιδια αυτοκινητα διαφορετικη φιλοσοφια!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.