Jump to content
Passatoukos

Κλήση για χαμηλή ταχύτητα σε Ferrari

Recommended Posts

ferrari.jpg

Έχω ακούσει κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα και γενικότερα για πολλές περιπτώσεις, αλλά κλήση για χαμηλή ταχύτητα πρώτη φορά ακούω. Και όμως συνέβη και αυτό στον 58χρονο επιχειρηματία Ντένις Έβανς, ο οποίος οδηγούσε αμέριμνος την Ferrari του, όταν ξαφνικά είδε έναν αστυνομικό να του κάνει σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Σαν καλός πολίτης ο 58χρονος έκανε στην άκρη, αλλά δεν περίμενε αυτό που του έτυχε: δέχθηκε κλήση για χαμηλή ταχύτητα.

Ο υπαστυνόμος Νικ Κροφτ, αφού σταμάτησε τον οδηγό, ξεκίνησε να κάνει τους τυπικούς του ελέγχους και στην συνέχεια του έκοψε κλήση, γιατί οδηγούσε με 40χλμ/ώρα σε δρόμο που το όριο είναι 60χλμ/ώρα, επισημαίνοντας πως ο κύριος Έβανς οδηγούσε πολύ αργά.

Η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή και έλαβε χώρα στο Σαουθερντάουν της νότιας Ουαλίας, σε ένα δρόμο με ελλιπή φωτισμό και τον οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής πολλές φορές διασχίζουν ακόμα και πρόβατα. Οι κάτοικοι μάλιστα της περιοχής έχουν επανειλημμένως ζητήσει να μειωθεί το ανώτατο όριο ταχύτητας.

Τέλος, το αποκορύφωμα στην όλη υπόθεση είναι πως μια εκπρόσωπος της Αστυνομίας, θέλοντας να δικαιολογήσει τον υπαστυνόμο, δήλωσε πως είδε την Ferrari να πηγαίνει τόσο αργά και νόμιζε πως ήταν κλεμμένη.

(πηγη:http://www.otherside.gr/2009/05/klisi-gia-...ita-se-ferrari/)

Link to comment
Share on other sites

Εχει συμβει σε συναδελφο μου στην Αττικη οδο πριν μηνες.

Πηγαινε σιγα στην δεξια λωριδα και του εκοψαν κληση.

Σιγουρα υπαρχει ενα κατωτατο οριο για καθε ειδους δρομο ετσι ωστε να διευκολυνεται η κυκλοφορια.

Τωρα βεβαια η εφαρμογη του νομου εξαρταται απο τον εκαστοτε αστυνομικο και το πως κρινει τα δεδομενα της περιπτωσης και φυσικα αν πρεπει να συμπληρωσει το μηνιαιο πλαφον του.

Link to comment
Share on other sites

Μα καλα και αυτος ferrari και πηγαινε σαν χελωνα :lol: Δεν μου την εδινε σε μενα :whistling::whistling:

Υ.Γ.Παιδια μη μας φαινεται περιεργο. Αυτο υπαρχει στο εξωτερικο, δεν γνωριζω, για να ειμαι ειλικρινης, (λυπαμαι που το λεω :( ) κατα ποσο υφισταται στον ελληνικο Κ.Ο.Κ.

Edited by svouras
Link to comment
Share on other sites

Και στον ελληνικό Κ.Ο.Κ. υπάρχει θεσπισμένο το κατώτερο όριο ταχύτητας και η μειωμένη ταχύτητα ήταν παλαιότερα πολύ συνήθης αιτία θανατηφόρων ατυχημάτων (αργά & αριστερά).

Link to comment
Share on other sites

Και στον ελληνικό Κ.Ο.Κ. υπάρχει θεσπισμένο το κατώτερο όριο ταχύτητας και η μειωμένη ταχύτητα ήταν παλαιότερα πολύ συνήθης αιτία θανατηφόρων ατυχημάτων (αργά & αριστερά).

σωστα!δεν τηρειται ομως ... B)

Link to comment
Share on other sites

Έχουν κόψει και έξω από την Λαμία κλήση για επικίνδυνα χαμηλή ταχύτητα.

Την είχαν στήσει Κυριακάτικα δίπλα από το γήπεδο όπου διεξάγονταν αγώνας τοπικού πρωταθλήματος και κάποιος "γκαζοφονιάς" που είχε ειδοποιηθεί για το μπλόκο της τροχαίας πήγαινε υποψιασμένος και ενώ το όριο είναι 50χλμ/ώρα αυτός πήγαινε με λιγότερο από 20, είχε αφήσει νεκρά και απλά τσούλαγε από την γέφυρα μέχρι το γήπεδο.

Το αστείο είναι πως ο συγκεκριμένος οδηγός δεν κινείται ποτέ με λιγότερο από το διπλάσιο του εκάστοτε ορίου ταχύτητας!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.