bezgeo85 Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 (edited) καλημέρα παίδες! σε λίγες μέρες έρχερται το αμάξι, που να το ασφαλίσω;;!! Υ.Γ. νέος οδηγός, θεσσαλονίκη Edited November 3, 2009 by bezgeo85 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_dIRE Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 καλημέρα παίδες! σε λίγες μέρες έρχερται το αμάξι, που να το ασφαλίσω;;!! Υ.Γ. νέος οδηγός, θεσσαλονίκη Ρίξε μιά ματιά στο internet απλά για να δείς που παίζουν οι τιμές. http://www.asfalistra.gr/main.asp Από κεί και πέρα, δεν θα σου πρότεινα να κάνεις την ασφάλιση απρόσωπα μέσω internet. Καλύτερα να γνωριστείς με τον ασφαλιστή σου. Προτίμησε κάποιο ασφαλιστικό γραφείο που συνεργάζεται με πολλές εταιρίες ώστε να σου βρεί την καλύτερη δυνατή στα μέτρα σου. Επίσης, εντελώς πληροφοριακά, αυτές τις μέρες που ανανέωσα το συμβόλαιό μου, έτυχε να μάθω ότι είχε καλή προσφορά η Allianz. Ψάξε το. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasj Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 καλημέρα παίδες! σε λίγες μέρες έρχερται το αμάξι, που να το ασφαλίσω;;!! Υ.Γ. νέος οδηγός, θεσσαλονίκη Allianz, Minetta, Grouporama, Εθνικη, Marfin. Θελεις και αλλες? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE2007 Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 καλημέρα παίδες! σε λίγες μέρες έρχερται το αμάξι, που να το ασφαλίσω;;!! Υ.Γ. νέος οδηγός, θεσσαλονίκη Καλημέρα φίλε & καλορίζικο όταν το παραλάβεις. Εγώ το δικό μου το έχω ασφαλισμένο στην INTERLIFE που είναι στα μέρη σου (έχει έδρα Θεσσαλονίκη). Έχω τσεκάρει τους ισολογισμούς της και στέκεται μια χαρά, έχει αρκετά ίδια κεφάλαια, αυξητικό ετήσιο τζίρο (+30% είχε ανάπτυξη το 1ο τρίμηνο του 2009 vs. 2008), είναι έτοιμη να εξαγοράσει Αθηναικές εταιρείες, να μπει στην Βουλγαρική αγορά & δεν έχουν ακουστεί φήμες. Γύρω στα 230€ αν θυμάμαι καλά βγαίνει το 6μηνο με κεφάλαιο για φωτιά, κλοπή κλπ 22.800 (όσα το τιμολόγιο αγοράς). http://www.interlife.gr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Ρίξε μιά ματιά στο internet απλά για να δείς που παίζουν οι τιμές.http://www.asfalistra.gr/main.asp Από κεί και πέρα, δεν θα σου πρότεινα να κάνεις την ασφάλιση απρόσωπα μέσω internet. Καλύτερα να γνωριστείς με τον ασφαλιστή σου. Προτίμησε κάποιο ασφαλιστικό γραφείο που συνεργάζεται με πολλές εταιρίες ώστε να σου βρεί την καλύτερη δυνατή στα μέτρα σου. Επίσης, εντελώς πληροφοριακά, αυτές τις μέρες που ανανέωσα το συμβόλαιό μου, έτυχε να μάθω ότι είχε καλή προσφορά η Allianz. Ψάξε το. Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια, έχεις δίκιο, θα το κοιτάξω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Allianz, Minetta, Grouporama, Εθνικη, Marfin. Θελεις και αλλες? Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια, προς το παρόν θα κοιτάξω αυτές και την εταιρεία φοίνικα που άκουσα απο γνωστό μου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Καλημέρα φίλε & καλορίζικο όταν το παραλάβεις.Εγώ το δικό μου το έχω ασφαλισμένο στην INTERLIFE που είναι στα μέρη σου (έχει έδρα Θεσσαλονίκη). Έχω τσεκάρει τους ισολογισμούς της και στέκεται μια χαρά, έχει αρκετά ίδια κεφάλαια, αυξητικό ετήσιο τζίρο (+30% είχε ανάπτυξη το 1ο τρίμηνο του 2009 vs. 2008), είναι έτοιμη να εξαγοράσει Αθηναικές εταιρείες, να μπει στην Βουλγαρική αγορά & δεν έχουν ακουστεί φήμες. Γύρω στα 230¤ αν θυμάμαι καλά βγαίνει το 6μηνο με κεφάλαιο για φωτιά, κλοπή κλπ 22.800 (όσα το τιμολόγιο αγοράς). http://www.interlife.gr/ Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια, πολύ κατατοπιστικός θα την ψάξω κι αυτη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Παντως έχω ακούσει οτι η εθνική αν και ακριβότερη έχει τη σιγουριά του κρατικού (άσχετα που το κράτος είναι μπουρδέλο!) γιατί τελευταία ακούω για ασφαλιστικές που κλείνουν και με ανησυχει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE2007 Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Παντως έχω ακούσει οτι η εθνική αν και ακριβότερη έχει τη σιγουριά του κρατικού (άσχετα που το κράτος είναι μπουρδέλο!) γιατί τελευταία ακούω για ασφαλιστικές που κλείνουν και με ανησυχει! Ο καλύτερος σύμβουλος σε αυτό φίλε είναι ο ασφαλιστής, εκείνοι ξένουν καλύτερα τι παίζει στην πιάτσα. Δεν είναι τυχαίο ότι ασφαλιστής που ξέρω είχε γυρίσει από τον Γενάρη όσους είχε σε General Union σε άλλες εταιρείες. Η Εθνική είναι η μόνη σίγουρη να μην κλείσει, όπως και η Αγροτική, εκτός αν ιδιωτικοποιηθούν ή φουντάρει το κράτος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasj Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την βοήθεια, προς το παρόν θα κοιτάξω αυτές και την εταιρεία φοίνικα που άκουσα απο γνωστό μου Ο φοινικας ειναι το Grouporama Καλη ειναι, ειχα ασφαλισμενο το Golf εκει, αλλα μην τρακαρεις αν εχεις πιει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Ο καλύτερος σύμβουλος σε αυτό φίλε είναι ο ασφαλιστής, εκείνοι ξένουν καλύτερα τι παίζει στην πιάτσα. Δεν είναι τυχαίο ότι ασφαλιστής που ξέρω είχε γυρίσει από τον Γενάρη όσους είχε σε General Union σε άλλες εταιρείες.Η Εθνική είναι η μόνη σίγουρη να μην κλείσει, όπως και η Αγροτική, εκτός αν ιδιωτικοποιηθούν ή φουντάρει το κράτος Σωστός και πάλι ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Ο φοινικας ειναι το Grouporama Καλη ειναι, ειχα ασφαλισμενο το Golf εκει, αλλα μην τρακαρεις αν εχεις πιει. χε χε όντως αν πιείς τον ήπιες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 πάντως θέλει πολύ ψάξιμο !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_dIRE Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Είπες ότι είσαι νέος οδηγός? Σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία τύπου "Εθνική" θα ξεκινήσεις στάνταρ από bonus-malus 10. Σε κάποια μικρότερη εταιρία ίσως ξεκινήσεις από χαμηλότερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Είπες ότι είσαι νέος οδηγός? Σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία τύπου "Εθνική" θα ξεκινήσεις στάνταρ από bonus-malus 10. Σε κάποια μικρότερη εταιρία ίσως ξεκινήσεις από χαμηλότερο. Ναι, σωστά φίλε μου. Όπου ρώτησα για ασφάλεια (και στην εθνική) το ''νέος οδηγός'' αυξάνει τα ασφάλιστρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACE2007 Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Υπάρχουν και παραθυράκια, το είπα και σε άλλο post αρκεί ο ασφαλιστής να είναι "γάτος". Π.Χ. περίπτωση νέου οδηγού που καταχωρήθηκε σαν δημόσιος υπάλληλος (στρατιωτικός νομίζω) στην ¶ρτα και μπήκε με bonus malus 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Υπάρχουν και παραθυράκια, το είπα και σε άλλο post αρκεί ο ασφαλιστής να είναι "γάτος". Π.Χ. περίπτωση νέου οδηγού που καταχωρήθηκε σαν δημόσιος υπάλληλος (στρατιωτικός νομίζω) στην ¶ρτα και μπήκε με bonus malus 5. χμμ σωστός.... Φίλε μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την όλη βοήθεια σου, είσαι κορυφή. Προς το παρόν πάω να πάρω προσφορές απο ασφαλιστές κ σήμερα βράδυ ή αύριο πρωί αποφασίζω.. Πάντως άκουσα πώς και να κλείσει μια ασφαλιστική δέν χάνεις τα λεφτά σου ( αλλά δεν το πιστεύω και πολύ , είμαι καχύποπτος! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Παίδες τελικά κλείνω στην εθνική. Είναι ίσως η ακριβότερη( δυστυχως είμαι κ νέος οδηγός κι αυτό επιβαρύνει τα ασφάλιστρα σε όλες τις ασφαλιστικές), αλλά με καλύπτει ικανοποιητικά , έχει την μεγαλύτερη αξιοπιστία κ πολύ καλή εξυπηρέτηση. Αφηστε που ακούω για ασφαλιστικές που κλείσαν η που οδεύουν προς κλείσιμο... Καμία γνώμη;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_dIRE Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Για την αξιοπιστία της δεν γίνεται λόγος. Το θέμα είναι μπορείς να βρείς κάτι εξίσου αξιόπιστο σε καλύτερη τιμή. Και για να μην μιλάμε μόνο θεωρητικά, πόσα σου ζητάει η Εθνική? Θα κάνεις συμβόλαιο με τις βασικές καλύψεις ή θέλεις μικτή ασφάλιση? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasj Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Το Scirocco το ασφαλισα στην Εθνικη μικτη, ¤670 το εξαμηνο. Σχεδον τα ιδια ¤620 πληρωνα στον Φοινικα για το Golf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Για την αξιοπιστία της δεν γίνεται λόγος. Το θέμα είναι μπορείς να βρείς κάτι εξίσου αξιόπιστο σε καλύτερη τιμή.Και για να μην μιλάμε μόνο θεωρητικά, πόσα σου ζητάει η Εθνική? Θα κάνεις συμβόλαιο με τις βασικές καλύψεις ή θέλεις μικτή ασφάλιση? φίλε Christos4mot 550 μικτή ( εξάμηνο), 200 απαλαγη 1200 κυβικα, 13000 αξια νέος οδηγος (3 μήνες) Μολις μου πρότεινε ενας γνωστός καποιον, βλέπω και εκεί και αποφασίζω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 Το Scirocco το ασφαλισα στην Εθνικη μικτη, ¤670 το εξαμηνο. Σχεδον τα ιδια ¤620 πληρωνα στον Φοινικα για το Golf χμμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XIONOULIS Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 χμμ +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasj Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 χμμ Το περιεργο που το βρισκεις? +1 Εσυ συμφωνεις που ακριβως? Τοσα πληρωνω. Το περιεργο που ειναι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezgeo85 Posted November 5, 2009 Author Report Share Posted November 5, 2009 Το περιεργο που το βρισκεις?Εσυ συμφωνεις που ακριβως? Τοσα πληρωνω. Το περιεργο που ειναι? Με συγχωρείς φίλε, δεν το βρίσκω περίεργο. Την κράτησα την πληροφορία να την έχω στα υπόψιν. Ίσως το χμμ να μη ταίριαζε, μια ερώτηση επειδή κλείνω πρός εθνική, είσαι ικανοποιημένος με την ασφάλεια της εθνικής ή τσάμπα θα τους χρυσοπληρώσω; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...