ferrariakos88 Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα 9Ν3 του 2006 80άρι έχει τα συμπαγή σινεμπλόκ όπως του cupra? Αν όχι κόβονται και αυτά τσακ μπαμ να υποθέσω? Quote
nikolakis Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα 9Ν3 του 2006 80άρι έχει τα συμπαγή σινεμπλόκ όπως του cupra? Αν όχι κόβονται και αυτά τσακ μπαμ να υποθέσω? Χλωμό το κόβω να έχει συμπαγή..Εγώ πάντως στο 9Ν όταν τα είχα αλλάξει και έβαλα του cupra ήταν σκισμένα τα μαμά.. Quote
zanos21 Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα 9Ν3 του 2006 80άρι έχει τα συμπαγή σινεμπλόκ όπως του cupra? Αν όχι κόβονται και αυτά τσακ μπαμ να υποθέσω? Λοιπόν φίλε μου τα 9Ν3 γενικά δεν έχουν ενισχυμένα σινεμπλόκ...παρά μόνο το GTI...Τώρα τσακ μπαμ δεν μπορείς να πεις ότι κόβονται...εγώ που έχω το αμάξι 2 χρόνια περίπου δεν έχουν κοπεί ακόμα...και δεν είναι ότι αποφεύγω και πολλές λακκούβες στην Αθήνα... Βέβαια όταν αποφασίσεις να τα αλλάξεις μια καλή λύση είναι και τα POWERFLEX τα οποία δεν είναι καινούρια σινεμπλόκ αλλά προσθήκη στα ήδη υπάρχοντα... Τσέκαρε εδώ να δεις για τι μιλάω... http://www.powerflex.co.uk/product-details/Front+Wishbone+Rear+Bush+Insert/1156.html Αν βέβαια κοπούν τα προηγούμενα πρέπει να τα αλλάξεις έτσι κι αλλιώς...απλά πρέπει να αποφασίσεις αν θα βάλεις τα ενισχυμένα του CUPRA ή τα απλά μαζί με τα POWERFLEX...τα οποία δεν μπαίνουν στα ενισχυμένα... :good: Edited January 28, 2010 by zanos21 Quote
ferrariakos88 Posted January 30, 2010 Author Report Posted January 30, 2010 Λοιπόν φίλε μου τα 9Ν3 γενικά δεν έχουν ενισχυμένα σινεμπλόκ...παρά μόνο το GTI...Τώρα τσακ μπαμ δεν μπορείς να πεις ότι κόβονται...εγώ που έχω το αμάξι 2 χρόνια περίπου δεν έχουν κοπεί ακόμα...και δεν είναι ότι αποφεύγω και πολλές λακκούβες στην Αθήνα... Βέβαια όταν αποφασίσεις να τα αλλάξεις μια καλή λύση είναι και τα POWERFLEX τα οποία δεν είναι καινούρια σινεμπλόκ αλλά προσθήκη στα ήδη υπάρχοντα... Τσέκαρε εδώ να δεις για τι μιλάω... http://www.powerflex.co.uk/product-details/Front+Wishbone+Rear+Bush+Insert/1156.html Αν βέβαια κοπούν τα προηγούμενα πρέπει να τα αλλάξεις έτσι κι αλλιώς...απλά πρέπει να αποφασίσεις αν θα βάλεις τα ενισχυμένα του CUPRA ή τα απλά μαζί με τα POWERFLEX...τα οποία δεν μπαίνουν στα ενισχυμένα... Αυτά τι κόστος έχουν στην Ελλάδα και που μπορώ να τα βρω Θεσσαλονίκη?? Quote
polo GTi Cup Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 (edited) Παιδες μόλις πάω για αλλάγη σινεμπλόκ,50.000 χλμ,ανακάλυψα λοιπόν ότι:ΔΕΝ φοράει το αμάξι μας (9n3gti)σαν του CUPRA...!Και το δεξί σινεμπλόκ είχε κοπεί και κρεμόταν... Γενικά τις προσέχω τις λακούβες στους δρόμους της Αθήνας αλλά με τις βροχές είχα περάσει από 40-50 πόντους "λίμνη" και μου έκανε κάτι περίεργους θορύβους μετά....Από Δευτέρα λοιπόν με σινεμπόκ CUPRA!!! Edited December 11, 2010 by polo GTi Cup Quote
johnf Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Εγω εχω το 80αρι και την Δευτερα θα παω να μου περασουν τα του Cupra...Εγω δεν καταλαβα οτι το χρειαζεται εως οτου το οδηγησε ο μηχανικος κ μου εδειξε το τρεμουλο στην ροδα..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:παιζει λογο των σινεμπλοκ να ακουγεται περισσοτερος θορυβος στο αποτομο φρεναρισμα (πιανει το abs) και να δινει την αισθηση οτι δν λειτουργει καλα? Σε ενα corsa δν κανει τοσο θορυβο το αβσ. Quote
insigner Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:παιζει λογο των σινεμπλοκ να ακουγεται περισσοτερος θορυβος στο αποτομο φρεναρισμα (πιανει το abs) και να δινει την αισθηση οτι δν λειτουργει καλα? Σε ενα corsa δν κανει τοσο θορυβο το αβσ. Ναι Quote
Tatis Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Γεια σας! Εχω και εγω ενα Polo 1.8 gti.Προχθες στο συνεργειο μου ειπανε οτι δεν φοραει τα ενισχυμενα του cupra...επομενως μυθος ειναι οτι ειναι ενισχυμενα της μαμας! Και αυτος παντως μου προτεινε τα σινεμπλοκ του cupra. Καμια σχεση σε αισθηση μου ειπε. Το σκεφτομαι για αλλαγη! Quote
vagd Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 εχω κ εγω πολο του 2006 κ τριζει απο καπου απο πισω ειναι λετε τα σινεμπλοκ?πως το καταλαβαινετε οτι ειναι αυτα Quote
lakiskir Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 εχω κ εγω πολο του 2006 κ τριζει απο καπου απο πισω ειναι λετε τα σινεμπλοκ?πως το καταλαβαινετε οτι ειναι αυτα τα σινεμπλοκ ειναι μπροστα φιλε μου και οχι πισω, και εγω τα αλλαξα με ενισχυμενα αυτα του s3, μαλλον κατι αλλο φταιει στην περιπτωση σου... Quote