GEORGE_GR8 Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 (edited) Εχω το golf v 2008 λευκό με ηλιοροφή αγορασμένο με εργοστασιακό rcd-300 και σκέφτομαι να το αλλάξω με ενα πλήρες σύστημα με touch screen (navi, DVD, TV, bluetooth). το rcd 510 σκέφτομαι απο eBay γερμανίας και τοποθέτηση ενας φίλος μου. γνωρίζεται αν χρειάζονται περιφερειακά για την εγκατάσταση? Και πείτε μου την αποψή σας για το τι αλλο οικονομικό (μέχρι γυρω στα 600) μπορεί να με βολέψει. ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited February 9, 2010 by GEORGE_GR8 Quote
TasosGti25 Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Εχω το golf v 2008 λευκό με ηλιοροφή αγορασμένο με εργοστασιακό rcd-300 και σκέφτομαι να το αλλάξω με ενα πλήρες σύστημα με touch screen (navi, DVD, TV, bluetooth). το rcd 510 σκέφτομαι απο eBay γερμανίας και τοποθέτηση ενας φίλος μου. γνωρίζεται αν χρειάζονται περιφερειακά για την εγκατάσταση? Και πείτε μου την αποψή σας για το τι αλλο οικονομικό (μέχρι γυρω στα 600) μπορεί να με βολέψει. ευχαριστώ προκαταβολικά. Απ οσο γνωριζω δεν χρειαζεται κατι αλλο απο περιφερειακα... Φροντισε ο τυπος που το πουκαει να εχει μεσα και την κεραια του...και να σου στειλει και το κωδικο εναρξης! Quote
mkaragiannis Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Εχω το golf v 2008 λευκό με ηλιοροφή αγορασμένο με εργοστασιακό rcd-300 και σκέφτομαι να το αλλάξω με ενα πλήρες σύστημα με touch screen (navi, DVD, TV, bluetooth). το rcd 510 σκέφτομαι απο eBay γερμανίας και τοποθέτηση ενας φίλος μου. γνωρίζεται αν χρειάζονται περιφερειακά για την εγκατάσταση? Και πείτε μου την αποψή σας για το τι αλλο οικονομικό (μέχρι γυρω στα 600) μπορεί να με βολέψει. ευχαριστώ προκαταβολικά. να ξερεις απλα οτι το rcd 510 δεν εχει πλοηγο!!!! να γνωριζεις απο πριν το τελευταιο γραμμα του can-gateway απο Κ και πανω εισαι οκ! Quote
nikoskallithea Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Μαλλον μπερδεύεις το το Rcd 510 με το Rns510, το Rns510 έχει πλοηγο RCD510 Χωρις πλοηγο RNS510 Mε πλοηγο Quote
GEORGE_GR8 Posted February 10, 2010 Author Report Posted February 10, 2010 Ναι, όντως Νίκο. Τα είχα ψιλομπερδέψει. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο να έβαζα κάτι άλλο, εχετε τίποτα υπόψιν σας? Quote
christakos_tsi Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Ναι, όντως Νίκο. Τα είχα ψιλομπερδέψει. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο να έβαζα κάτι άλλο, εχετε τίποτα υπόψιν σας? http://www.witson.com/view_pro.php?id=1424 Quote
nikoskallithea Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 (edited) Ναι, όντως Νίκο. Τα είχα ψιλομπερδέψει. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο να έβαζα κάτι άλλο, εχετε τίποτα υπόψιν σας? Dιαβασε την υπογραφη μου για τις πηγες ηχου Edited February 10, 2010 by nikoskallithea Quote
djmarvin Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο το Rcd500 αν και το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν αλλαζει χρωμα η οθονη τωρα για navi δεν εχω αποψη εσυ ξερεις καλυτερα το τι θελεις. Quote
YORK1991 Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Αν σε ενδιαφερει ο καλος ηχος τοτε μονο σε επωνυμη μαρκα (Alpine/Kenwood/Pioneer κλπ). Τα εργοστασιακα ειναι μονο για τα βασικα γουστα αν και το rcd 510 ειναι αρκετα καλο, χωρις ομως δυναμη αν αυτο σε ενδιαφερει.. Αρκετα της Kenwwood/Alpine συνεργαζονται με navibox και μπορεις να εχεις και πλοηγηση ελληνικη (destinator/i go). Το κοστος συνολικα 900-100 ευρω αλλα θα εχεις πληρες συστημα. Βεβαια με 400-500 παιρνεις και τα κινεζικα που εχουν σχεδον τα παντα (και πλοηγηση) αλλα δεν ειναι μαρκας ουτε μπορεις να εχεις ηχητικες απαιτησεις αν και εχουν πιο πολυ δυναμη απο τα εργοστασιακα και ρυθμισεις. Υπηρχαν και καποια θεματα με δυσλειτουργιες και καταναλωσης ρευματος στα κινεζικα αλλα δεν ξερω αν ακομα ισχυουν. Quote