Jump to content
stelios1.6fsi

Osio 9800

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.ενας φιλος μου μου εδωσε ενα multimedia osio 9800.το εχω ηδη εγκαταστησει στο αμαξι και εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλο!!!

σχετικο λινκ:http://www.soundstar.gr/site.php?&PHPSESSID=44125ec6cd146dac2ef90f29a4edc753&file=products-view.xml&id=1353&cid=16

οστοσω εχω αποριες.ο φιλος μου το εβγαλε απο το αμαξι του που τρακαρε και τωρα το εδωσε για ανακυκλωση.αυτος ειχε βγαλει μονο το συστημα και αφησε πανω στο αμαξι τα περιφερειακα του (κεραιες κλπ)

Αρα.θελω να βρω κεραια GPS.αυτο το μηχανημα δεν εχει την κλασικη εισοδο κεραιας gps βιδωτου τυπου αλλα ενα τετραπινο βυσμα σαν τα παλια ποντικια(PS2) η σαν εισοδος S-video.ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θελει την δικια του κεραια αλλα εγω δεν τους πιστευω.που θα βρω τετοια κεραια gps?ψαχνω στο internet και δε βρισκω.υπαρχει καποιος ανταπτορας για να βαλω κλασικη κεραια gps σε αυτο το βυσμα?

Επισης εχετε να προτεινετε καποια καλη κεραια τηλεορασης?το μηχανημα εχει ενσωματωμενο το tuner αλλα μου ειπε ο ηλεκτρολογος οτι τα ενσωματωμενα η δεν πιανουν καλα η θελουν πολυ καλη κεραια.καμια προταση?

Επισης αν καποιος εχει ενα manual για αυτο το μηχανημα θα του ειμαι απιστευτα ευγνομων.το ψαχνω και δε μπορω να το βρω πουθενα.ελεος.....

παρακαλω τη βοηθεια σας παιδια!

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω αν πας σε εναν καλο εγκαταστατη στερεοφωνικων αυτοκινητου θα σου λυθουν οι αποριες σου.

Κεραια χρειαζεται οπωσδηποτε η τηλεοραση. Το tuner δεν εχει κεραια ενσωματωμενη.Ειναι συνηθως κατι σαν φιλμακια με καλωδιακια που κολλανε στο παρμπριζ.

Το ιδιο ισχυει και για την κεραια του gps μονο που ειναι διαφορετικη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.