Jump to content
alex_peir

Αποψεις Για Καλυτερο Φανοποιειο Εξουσ. Εμπορου Vw-Need Help!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ. ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΤΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ , ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΝΤΑ!! Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ , ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΟ VW ΠΟΥ Ο ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ , ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ! ( ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GOLF VI ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ)

Edited by alex_peir
Link to comment
Share on other sites

φιλε και σε εξουσιοδοτημενο και καλη δουλεια δεν γνωριζω να υπαρχει στην ελλαδα!!αν εισαιαπο τις παρακατω περιοχες η καπου κοντα σου πρωτεινω τα εξης! απο αθηνα πηγαινε στον κ δημο που λενε και πενευουν τα παιδια!αν εισαι βολο Χατζηευφραιμιδης Αποστολος για λαμαρινα και Τριανταφυλλος για βαφη.αν εισαι Φλωρινα Μασιωτης Λογης η στον Ζερβα.αν εισαι Ροδο στον Κακλιο.ελπιζω να βοηθησα λιγακι!!καλα ξεμπερδεματα φιλε!

Edited by Ane-fastrabbit
Link to comment
Share on other sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ!! ΔΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΟ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Ο κος ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ?

Link to comment
Share on other sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΛΙΓΟ!! ΔΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΟ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Ο κος ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ?

Δεν είναι service η φανοποιϊα ούτε χάνεις καμία εγγύηση, οπουδήποτε θες μπορείς να πας. Αρκετές εταιρείες με leasing έξω φτιάχνουν την φανοποιία για παράδειγμα, είτε είναι μηνών ένα αμάξι είτε είναι 3 ετών.

Π.Χ. η ALD που είχα αυτοκίνητο συνεργάζεται με γνωστό φανοποιό εκτός αντιπροσωπείας στα Άνω Λιόσια και εκεί επισκεύαζονται σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της.

Πόσο μάλλον το δικό σου που είναι και ιδιωτικό! Μπορείς να το πας σε όποιον φανοποιό θες. :thumbsup:

Edited by ACE2007
Link to comment
Share on other sites

Αυτός είναι, αν είσαι όμως στην άλλη άκρη της Αθήνας υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι, ρώτα και κανέναν γνωστό στην περιοχή σου.

Link to comment
Share on other sites

Απο πρόσφατη δουλειά σε ένα Audi A4 φίλου που είδα η δουλειά του Δήμου δεν είναι προσεγμένη. Χαρακτηριστικά το αυτοκίνητο είχε χτυπήσει πίσω αριστερά στο φτερό και την πόρτα πίσω. Η πόρτα αλαξε αλλά επειδή δεν είχε ρεγουλαριστει σωστά γρατσουνισε την μέσα πλευρά του φτερού. Η βαφη είναι καλή χωρίς χρωματικες διάφορες αλλά η φανοποιια στα νεύρα του φτερού είναι ψιλοχαλια.

Αν ψάχνεις ντε και καλά για εξουσιοδοτημένο δες την autoclub στην μεταμόρφωση . Σε μικρή δουλειά που είδα ήταν προσεγμένη.

Μην θεοποιειτε κανέναν Δήμο η Μήτσο ή Βαγγέλη. ¶λλο πράγμα η καλή δουλειά και άλλο τα ωραία site και οι δημόσιες σχέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.