Jump to content
kouliss

Συνάντηση Γενεθλίων 7 Χρόνων Vwclub - Αττική

Recommended Posts

Posted

Μέσα και εγώ, +1 όπως πάντα!!!

Posted

μεσα κ εγω

οποιος εχει το βαλιτσακι του σπορ-μπιλυ να το φερει μαζι του για παρκινγκ! χαχα

Posted

ENNOEITAI μέσα! :tongue:

Απλά....δεν θα αργήσω λιγάκι! :baby:

Posted (edited)

υπαρχει περιπτωση να ερθω εγω +2 ακομα... για πρωτη φορα :baby: αν ερθω να δω ποιον θα πρωτογνωρισω τοσοι που μαζευτηκατε :p .. αυριο θα πω με σιγουρια

ps το 1 εκ των δυο ατομων θα ειναι η κοπελα μου... δε με αφηνει μονο μου.. γιατι αλλιως οταν γυρισω θα ειναι καπως ετσι :tongue: η ετσι :baby:

Θα υπαρχουν και αυτοκολλητα ???

Edited by Detuner
Posted

Αν πεσει ο πυρετος και εγω μεσα +1 και με αυτοκολητα

Guest PanosVR6
Posted

μέσα κι εγω!!! +1

αρκετα σας ελειψα ε??? :whistling:

που χαθηκες εσυ?ετσι ειπαμε?αντε να σε δουμε την πεμπτη...χιχιχιχι

μεσα κ εγω

οποιος εχει το βαλιτσακι του σπορ-μπιλυ να το φερει μαζι του για παρκινγκ! χαχα

μη φοβασαι γιωργο εχουμε κανονισει τα παντα...και παρκινγκ!και χωρο στο cafe για οσους ερθουν..!θα γινει χαμος!!!VWCLUB POWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!! :goodjob:

Posted

χαμος θα γινει!!!!!! :goodjob::whistling:

Posted

χαμος θα γινει!!!!!! :goodjob::whistling:

να γινει να γινει!!!!

γιορτη εχουμε

Posted

υπαρχει περιπτωση να ερθω εγω +2 ακομα... για πρωτη φορα :yahoo: αν ερθω να δω ποιον θα πρωτογνωρισω τοσοι που μαζευτηκατε :p .. αυριο θα πω με σιγουρια

ps το 1 εκ των δυο ατομων θα ειναι η κοπελα μου... δε με αφηνει μονο μου.. γιατι αλλιως οταν γυρισω θα ειναι καπως ετσι :yahoo: η ετσι :goodjob:

Θα υπαρχουν και αυτοκολλητα ???

υπαρχει περιπτωση να ερθουν ακομα δυο ατομα μαζι μου ειμαι εγω +2 σιγουρα αλλα υπαρχει περιπτωση εγω +4.. αυριο με σιγουρια..

επειδη δεν εχω ξαναερθει η συναντηση ειναι εκει που ξεκινανε τα πολλα σκαλια για να ανεβεις στη καφετερια???

Posted

Πλησιάζει η πέμπτη, ειναι έτοιμη η τούρτα!!!!

Posted

υπαρχει περιπτωση να ερθουν ακομα δυο ατομα μαζι μου ειμαι εγω +2 σιγουρα αλλα υπαρχει περιπτωση εγω +4.. αυριο με σιγουρια..

επειδη δεν εχω ξαναερθει η συναντηση ειναι εκει που ξεκινανε τα πολλα σκαλια για να ανεβεις στη καφετερια???

Nαι εκει ειναι.

Posted

Ελπιζω να εχει προλαβει το γκολφακι μου με τη νεα του <<εμφανιση>> :startle::yahoo: αλλιως μια απο τα ιδια :yahoo:

Posted

Τελικα θα ειμαι εκει.....

Posted

VW Scirocco...ssss + 1

Posted

VW Scirocco...ssss + 1

TΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

τί το θελες και το πες....ΠΑΝΙΚΟΣ....

α! κοσμά υπολόγισέ με +2 ακόμα...και μπορεί +3... θα μαστε 2 αμάξια...

Posted

εχουμε κανει κρατηση ολο το μαγαζι?????

Posted

Είναι μεγάλο το Olympico και μας......έχουν μάθει! :clapping:

Με τόσα λεφτά που έχει πάρει από το club τόσο καιρό, θα έπρεπε να έχουμε αποκλειστικό VIP χώρο στο όνομά μας! Κάτι μου λέει ότι θα είναι κορυφαία αυτή η συνάντηση παρά την βροχή και το κρύο.

Δεν πιστέυω να μασήσει κανέις;;;;; :thumbsup:

Posted (edited)

απο οτι ακουσα δε θα βρεξει αυριο.. το ελπιζω.. γιατι κριμα ειναι το αμαξακι μου που θα ειναι πλυμμενο.. :thumbsup:

Edited by Detuner
Posted

Simos-Digital, +1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.