Jump to content
yositosi

Επιδιόρθωση Προφυλακτήρων

Recommended Posts

Με αφορμή ένα μικροατύχημα που είχε ένα μέλος μας όταν ήρθε η μούρη του CC σε επαφή με μια αλεπου (ακόμα εγώ πιστεύω ότι ήταν κοφτερό κουνούπι :) ) καταλήξαμε να μάθουμε ότι με το καλημέρα, το επίσημο δίκτυο λέει "νέος προφυλακτήρας" με ένα κόστος το οποίο συμπεριλαμβανομένου του κόστους ανταλλακτικού, βαφής και εργασίας τοποθέτησης, αγγίζει τα 800ευρώ.

Σε περιπτώσεις που ο προφυλακτήρας έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά, κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο! Παρόλα αυτά το θεωρώ υπερβολικό για περιπτώσεις μικροχτυπημάτων να προωθούν απευθείας την αντικατάσταση, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ έχουν οδηγίες επιδιόρθωσης από την VW, αλλά βαριούνται να τις εφαρμόσουν (και δεν τους συμφέρει και οικονομικά).

Το αρχείο με τις οδηγίες επιδιόρθωσης από μικρο-γδαρσίματα, μικρές τρύπες, και μικρά σπασίματα/ραγίσματα:

Repairing bumpers.pdf

Θεωρώ ότι είναι άξιο αναφοράς, πως αν τα διαβάσει κανείς, και εφόσον έχει χώρο και μεράκι, μπορεί ένας μέσος άνθρωπος να κάνει τις σχετικές επιδιορθώσεις μόνος του και να γλιτώσει κάποια λεφτά! Το λύσε δέσε του προφυλακτήρα δεν είναι και πυρηνική φυσική (αν χρειαστεί ανεβάζουμε τα σχετικά αρχεία με τις οδηγίες). Παράλληλα φυσικά, με κόστος ΠΟΛΥ χαμηλότερο αυτού της αντιπροσωπείας (όπως το ανέφερα παραπάνω), υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρείες οι οποίες κάνουν αυτές τις επιδιορθώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Link to comment
Share on other sites

Αντώνη να υποθέσω ότι λόγω επαγγέλματος κατέβηκες κάτω και έδωσες τις πρώτες βοήθειες στην αλεπού και επέζησε; Αν ναι, όποιος δει αλεπού με γύψο και πατερίτσες θα ξέρει ότι ήταν αποτέλεσμα CC.

Αν πάλι η αλεπού δεν γλύτωσε, μήπως να ανανεώσουμε τη συζήτηση που είχε ξεκινήσει ο Θανάσης σχετικά με την απουσία crash test για Passat CC (προστασία πεζών κλπ.) ;

Link to comment
Share on other sites

Ουτε καν να την κάνει γούνα για την γυναίκα του δεν την πήρε! Πέρα από την πλακα όμως, ήταν πολύ τυχερός! Ενα ραγισματάκι ο προφυλακτήρας μόνο, λόγω του V σχήματος του! Αντί να την περάσει από κάτω, πολύ απλα την εκσφενδόνισε

Link to comment
Share on other sites

τα ραδικια αναποδα βλεπει η αλεπου!!!!!!!!!την εθαψαν οι "μπατσοι" με φτυαρι που ειχαν μαζι τους!?!?!?!?!

:blink: :blink: :help: :help: :help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.