Jump to content
vwdoc

Κεντρικος Αξονας Touareg

Recommended Posts

παιδια οποιος χρειαστει κεντρικο αξονα για το touareg του καλο ειναι να γνωρισει και μια πιο οικονομικη λυση απο το 1300 που κοστιζει η αντικατασταση του..... http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/?offertype=&ca=77&ca=126&ca=175&ca=1839&ca=1840&makes=Volkswagen&q=&ag=&bre=&tre=2012&region=&condition=

Link to comment
Share on other sites

Καλά, σίγουρα τα 1300 στην αντιπροσωπεία δεν είναι λύση... Ενας φιλος πηγε στην Hellas Cardan (www.hellas-cardan.gr) εδω Θεσσαλονικη και του άλλαξαν απ οτι μου ειπε μεσαία τριβη-ρουλεμάν,το έκαναν και ζυγοστάθμιση,έβαλαν και γραφίτη για τη λίπανση των μπιλιαδόρων,και 2 χρόνια εγγύηση με 300 ευρώ.Είχαν και καινούρια γνήσια GKN-LOBRO σαν της αντιπροσωπείας με 600-650ευρώ απ'ότι θυμάμαι και του εχαν πεί οτι είναι ο ίδιος κεντρικός άξονας Touareg-Cayenne-Q7. Απο τότε έχει κάνει 30000χλμ περίπου και κανένα προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και απο εμενα!!!!δεν ξερω εαν θα χρειαστω αντικατασταση αξονα,εχω ενα προβλημα εδω και λιγο καιρο στο touareg στις αλλαγες απο 1η σε 2η στην επιλογη d μου κανει ενα χτυπημα πισω.παρακαλω εαν εχει τυχει σε καποιον ας μου δωσει τα φωτα του τι μπορει να ειναι!!!ευχαριστω πολυυυυυυ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά και στο δικό μου τουαρέγκ προχθές παρουσιάστηκε ένας έντονος θόρυβος - χτύπημα κάτω και λίγο πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων.

 

Κάτω από 40χλμ/ώρα σταματάει. Μετά γίνεται χαμός!

 

Τί θα μπορούσε να είναι;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.