sodimitris Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 ρεπαιδια μου ειπε καπιος οτι απο απλο fsi 1.4 δεν κανουν στο τσι?ξερει καπιος?αν μου απαντησετε αμεσα αν γινεται Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestis the boss Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 δεν κανουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 στανταρ?τι αλλαζει?αφου ειναι ιδιο αμαξι.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professor Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 στανταρ?τι αλλαζει?αφου ειναι ιδιο αμαξι.. Γιατί πολύ απλά το tsi είναι πιο βαρύ από το απλό 14άρι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 αν ταιριαζουν στις βασεις ρωταω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Στα ελατηρια οχι δεν υπαρχει θεμα μη συμβατοτητας. Ασχετα που οπως ειπωθηκε πιο πανω δεν κανουν λογω διαφορετικου βαρου Εκει που υπαρχει θεμα συμβατοτητας ειναι στα αμορτισερ καθως καποια fsi εβγαιναν με 50αρι καλαμι εναντι 55 των tsi. Μηπως αυτο ηθελε να σου πει; Edited September 27, 2011 by Billgr4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 (edited) δεν ξερω απλως εχω βρει ευκαιρια καπια ελλατηρια και το καταστημα μου λεει ειναι γι φσι,ενω στην αντιπροσοπια και ο μηχανοκος μου λειι και αυτοσ οτι ταιριαζουν,και επησεις στο μαγαζι λεει elatiria golf v (1K) και το πλαισιο μου και εμενα ξεκιναει απο 1Κ..τι κανω τα παιρνω?ταιριαζουν?η θατα φαω στη μουρη!? Μιλαμε για eibach sportline 30 χιλιοστα λεει Edited September 27, 2011 by dimitris s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ολα τα 5αρια 1Κ ειναι ρε συ. Κωδικο ελατηριων δες και συμφωνα με αυτον θα ψαχτεις στον καταλογο της eibach αν αναφερει το μοτερ σου ωστε να τα παρεις. Προσεξε γιατι υπαρχει διαφορα ακομη κι απο χειροκινητο σασμαν με αυτοματο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 που θα βρω τον κωδικο ομως? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) που θα βρω τον κωδικο ομως? Αριστερά στο site βάζεις το αυτοκίνητο σου και σου βγάζει τον σωστό κωδικό για εσένα : http://performance-suspension.eibach.de/cms/en Edited September 28, 2011 by STELIOS_GOLF 6 TSI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestis the boss Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 δεν κανουν γιατι οπως πολυ σωστα ειπε ο καθηγητης ειναι θεμα βαρους..τα ελατηρια για φσι εχουν προφορτωση στην σπιρα αλλες λιβρες βαρους.ενω το tsi που ειναι πιο βαρια η μηχανη εχουν αλλες λιβρες.πολυ απλα το αμαξι θα γινει επικυνδυνο αν βαλεις απο φσι σε τσι αφου η ελαστικοτητα και το κρατημα των ελατηριων πανε περιπατο.μπορω να το εμβαθυνω και να σου εξηγησω και πιο περα και με παραδειγματα αλλα πιστευω να το καταλαβες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 πραγματικα εχω μπερδευτει..τελικακανουν αυτα η οχι? http://www.saveltrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=465&category_id=253&option=com_virtuemart&Itemid=1 HELP ME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) πραγματικα εχω μπερδευτει..τελικακανουν αυτα η οχι? http://www.saveltrad...uemart&Itemid=1 HELP ME Κανουν αλλα δεν ειναι τριποντα οπως αναφερθηκες πιο πανω αλλα 4,5 ποντους μπροστα και 3 πισω... Μηπως πρεπει να κοιταξεις τα pro kit; υ.γ. Επισης δεν μας ειπες τι αυτοκινητο εχεις (μοτερ,σασμαν, κλπ); Ετσι στα τυφλα δε μπορουμε να σε βοηθησουμε.... Edited September 28, 2011 by Billgr4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 τι σχεση εχε το σασμαν ρε παιδια?τσι μαμισιο τι αλο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 τι σχεση εχε το σασμαν ρε παιδια?τσι μαμισιο τι αλο Σου εξηγηθηκε πολλες φορες. Το βαρος καθοριζει τι ελατηρια φορανε τα αυτοκινητα.. Το dsg για παραδειγμα προσθετει extra βαρος αρα δεν ειναι τα ιδια ελατηρια με ενα απλο χειροκινητο. Παμε παρακατω, ειπες εχεις tsi, δν υπαρχει μονο ενα μοντελο. 122αρι ειναι ή 140αρι; Επισης, σε ρωτησα κατι, αρχικα ειπες οτι θελεις 3ποντα και στο πιο πανω post παραθετεις τα sportline που ειναι κιτακι για 4,5 ποντους μπροστα κ 3 πισω. Αρα, μηπως ψαχνεσαι για τα pro kit; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 θελω 3.5 χαμηλωμα παιδια και η αρχικη μου ερωτηση ηταν αν ταιριαζουν στη βαση και μονο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 (edited) Εχω βρει απο golf 5 gti κανουν αυτα για χαμηλωμα?ταιριαζουν?ποσο χαμηλωνει?το δικο μου ειναι 5αρι τσι 140ps Edited September 30, 2011 by dimitris s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted October 2, 2011 Author Report Share Posted October 2, 2011 μπορει καπιος να με βοηθησει παρακαλω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Eibach pro kit 3cm... Τα ιδανικα πιστευω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted October 2, 2011 Author Report Share Posted October 2, 2011 Εχω βρει απο golf 5 gti κανουν αυτα για χαμηλωμα?ταιριαζουν?ποσο χαμηλωνει?το δικο μου ειναι 5αρι τσι 140ps ??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα πιστευω πως οχι... Εστω και για λιγο το GTI ειναι βαρυτερο νομιζω, αρα το δικο σου θα σηκωσει ελαχιστα τη μουρη βαζοντας αυτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 κανεις ρε παιδια?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Αστο οπως ειναι μωρε, μην αγχωνεσαι τσαμπα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...