Jump to content
sodimitris

Φρενα Golf V Tsi

Recommended Posts

καθος σημερα εβαλα τα καινουρια μου ελατητιρια χαμηλωματος καιολα καλα...εχω προβλημα...πιανουν παραπανω τα πισω φρενα και ειναι σαν να παταω χειροφρενο...οχι το ιδιο αλλα πιανουν πλυ παραπανω τα πισω,και επεισης το πεταλ ειναι πιο βαρυ..να σειμιοσω οτι δεν πειραχτηκαν τα φρενα δεν ξεβοδβθηκε τπτ στα φρενα απλα βγηκαν μαζι με τα ακρα τραβηχτκαν δλδ χωρις να λυθουν τα σοληνακια..τι ινεται ρε παιδες?ευχχαριστητθικα το χαμηλωμα αλλα ξενερωσα μετα με αυτο..ειδα ομω στην μρια του οδηγοθ ενα καλοδιο για τα τακακια και αλο ενα και το ειδα το αλλο λιγο ξεφλουδισμενο..τα φωτα σας!!

Edited by dimitris s.
Link to comment
Share on other sites

φίλε δεν πάιζουν με τα φρένα ,πήγες εκει που στα εβλαν να τους το πεις; -καλυτερα περνα άμεσα απο συνεργείο -εγω τουλαχιστον αυτο θα έκανα

Edited by DIMIV
Link to comment
Share on other sites

αυτο που αναφερεις ειναι επικυνδυνο.πηγαινε αμεσος στο συνεργειο να στο φτιαξουν και υστερα απαιτησε τα λεφτα σου πισω διοτι η εργασια τους ηταν κακιστη.

Link to comment
Share on other sites

πρωτη φορα ακουω να επηρεαζονται τα φρενα λογω χαμηλωματος εκτος αν εχουν κανει κανει καμια χοντρη.............παντως οπως και να χει ειναι επικινδυνο και για σενα αλλα και μπορει να προκαλεσει και ζημια στο αμαξι!!!!!! στου κουμπαρου μου το αμαξι που ειχε βαλει αναρτηση ( ελατηρια, αμορτισερ) του τα ειχαν βαλει αναποδα!!!!! δεν θυμαμαι ομως τι προβλημα του ειχε παρουσιαστει.

Edited by svouras
Link to comment
Share on other sites

παιδια μη μπερδεβομαστε την αναρτηση την περασα μονος μου,το προβλημα λυθικε και δν ειχε καμια σχεση με το χαμηλωμα,ηθελαν απλα εξαερωση μου ειπε ο μιχανικος και τωρα που σκληρινε ειναι πιο αισθητο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.