Jump to content

Recommended Posts

xaxa ε που δινεις μερικες ιδεες στρατο στην σιτα μπροστα τι να κανω να βγαλω το gti η να το αφησω ε ενταξει 20 αλογακια με περναει μονο :p αλλιως να βαλω το tsi τι λες??

Link to comment
Share on other sites

Το προτιμώ σκέτο, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Αν δεν γίνεται άσε το gti επάνω. Αλλά αφού έχεις plasti dip ρίχτου μια κι αποφασίζεις αν είναι να το αφήσεις επάνω μαύρο να μη φαίνεται. Εύκολα πράγματα (λέμε τώρα)

Link to comment
Share on other sites

ναι φιλε και τον διαχυτη που θελω να κανω με το plasti dip θα το κανω στρατο θα το δοκιμασω την κυριακη που θα εχω χρονο αυριο ανεβαζω και φωτογραφιες απο την σιτα μπροστα για να μου πειτε εντυπωσεις :-)

Link to comment
Share on other sites

φιλε απο οτι δοκιμασα αν το βγαλω εντελως το σηματακι απο κει μετα μενει απο πισω σαν να ειναι σπασμενη μια κυψελη λογικα θα το βγαλω και θα βαλω το tsi μπροστα εκει τι λετε??

Link to comment
Share on other sites

Τί μουράκλα είναι αυτή? :bow: Το ''gti'' βγαίνει?Αν,ναι βγαλ'το και άσ'το έτσι.Επίσης τα σήματα δε θα τα έβαφα μαύρα αλλά περί ορέξεως.... :p Μήπως θα του πήγαινε να βαφτούν τα πλαστικά του κάτω προφυλακτήρα gloss black?hmmm.gif

Link to comment
Share on other sites

βγαινει μαριε αλλα μετα φενεται μια τρυπα ειναι λες κα λειπει μια κυψελη φιλε θα δοκιμασω να βαλω τα σηματα του tsi εκει ..ελεγα να τα βαψω τα πλαστικα μαυρα :-))) μεσα στο μυαλο μου εισαι ρε?? ευχαριστω για τα καλα σου λογια για αλλη μια φορα

27715774b.jpg

αν το βγαλω το σημα του gti θα φενεται ετσι παιδια σαν να ειναι μια κυψελη κομμενη αποτε λεω η να το αφησω οπως ειναι η να βαλω αντι για το gti το σημα του tsi

Link to comment
Share on other sites

ολα καλα ολα ομορφα...αλλα μια απορια. αφου ειχες σκοπο να το κανεις λουκ gti και να το δυναμωσεις γιατι δεν πηγες κατευθειαν στο gti.?μην μου πεις για το οτι καει λαδι γιατι τωρα πλεον αρχιζω να πιστευω οτι δεν καει πια και βαζουν τους βελτιωμενουσ κινητηρες.(τουλαχιστον το δικο μου μετα απο αλλαγη κινητηρα στα 900χλμ ακομα δεν μου εχει καψει μην το ματιασουμε)

κατα τα αλλα μια χαρα ολα και ομορφα.εχω την εντυπωση οτι τα φαναρια μου στο gti ειναι σκουρα...ειναι πιο σκουρα απο τα tsi η μου φαινεται.

παντως τα σηματα αν δεν θες να τα βαψεις μπορεις ανετα να τα βρεις ebay φθηνα σε μαυρο χρωμα

Link to comment
Share on other sites

εχεις απολυτο δικιο σπυρο απλ τοτε που πηρα το αμαξι το 2010 ητανε τοτε που ειχα γυρισει απο τα κaραβια και το gti δεν ειχε βγει ακομη και επρεπε να περιμενω 3 μηνες δεν γινοτανε να περιμενω τοσο πολυ για να το παρω φιλαρακι οποτε κατεληξα σε αυτο το αμαξι που βλεπεις...απλα πηρα αυτο ετσι για να παιζω λιγο και μετα κατεληψα με τον τρελο τον θειο μου να το βελτιωσουμε οσο δεν παει και αν σπασει εσπασε και μετα θα κουμπωσουμε ενα 2.0 λιτρο μοτερ απο golf gti φιλε ..οποτε ας το κανουμε οσο πιο τουμπανο μπορουμε και μετα βλεπουμε σπυρο τι κανουμε αλλα και το πολο to gti ειναι πολυ δυνατο απο οτι ξερω :-)

Link to comment
Share on other sites

γιωργο πρωτα απο ολα βαλε το τσι αυτοκολλητο πανω και μετα συνεχισε το μοτερ..

μετα wanbe γτι? και εσυ τεκνον μπρουτε....???

λολ

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

χαχαχα γελαω ρε λευτερη οτι μπορει ο καθενας κανει ρε αδερφε στο αμαξι του :-) ετσι την πηρα την γνησια σιτα θα δω τι θα κανω με το λογοτυπο το gti λογικα θα βαλω το tsi επανω για να ειμαι πρωτοποριακος:-)))

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και σίτε χωρίς σήμα, σήμερα είδα ένα ίδιο με το δικό σου beckman με γρίλια από gti αλλά χωρίς σήμα

Link to comment
Share on other sites

ναι tonyantony την εχω δει και εγω αυτη την σιτα που λες αλλα φενεται σαν χαζομαρα γτ εκει που ειναι η κουρμπα του σηματος επανω στο καπο η πρεπει να αλλαξεις καπο η να βαλεις κατι πλαστικα στο χρωμα του αμαξιου....μην φοβασαι μαριε παιρνω ιδεες απο το ιντερνετ ναι ετσι ελεγα και εγω να το κανω αυριο που θα εχω λιγο χρονο να βγαλω το gti και να βαλω το tsi ¨-)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.