Jump to content
mourkos

Προβλημα Με Πεταλουδεσ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα επισκέφτηκα επίσημο συνεργείο γιατί μου άναβε check.

Εκεί μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω πεταλούδες γκαζιού, φούσκα,ποντεσιόμετρο, βαλβίδα και φλάντζα. Όλα αυτά συν εργασία μόνο......750€.

Επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι μπορείτε να με συμβουλέψετε που πρέπει να πάρω ή να ψάξω για να μπορέσω τα παραπάνω ανταλακτικά γνήσια ή ιμιτασιόν στις καλύτερες δυνατές τιμές?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Το check για ποιο λογο αναβε?Τι βλαβη ειχε καταγραψει?

Αν τα αλλαζες ολα αυτα σιγουρα θα σου λυνοταν το προβλημα αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι ενα απο ολα αυτα.

Παρε γνωμη και απο αλλο συνεργειο,ελεγξε την βλαβη που εχει καταγραψει και αν ξεκινησεις τις αλλαγες στα τυφλα,ξεκινα απο αυτην που ειναι η φθηνοτερη.

Link to comment
Share on other sites

Μου τσεκάραν και τις βαλβίδες αλλά μου είπαν τελικά ότι είναι οι πεταλούδες που πρέπει να αλλαχθούν συν φούσκα, ποντεσιόμετρο, βαλβίδα, φλάντζα και λάστιχα.

Μου έχει ανάψει τρεις-τέσσερις φορές σε διαδορμές αλλά μετά σβήνει. Μού είπαν ότι δεν διατρέχω κίνδυνο να μείνω αλλά όταν θα ανάψει μόνιμα θα χάσει σε ιπποδύναμη και θα θα έχω μεγαλύτερη κατανάλωση σε καύσιμο.

Επειδή η τιμή είναι όντως τσουχτερή θα ήθελα να με συμβουλέψετε αν υπάρχει κάποιο καλό συνεργείο για τους κινητήρες μας που μπορεί να το αναλάβει και να γλυτώσω κάποια χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, ως αδαής που είμαι με το αυτοκίνητό μου, οι πεταλούδες γκαζιού δεν καθαρίζονται? Γιατί σώνει και καλά πρέπει να τις αλλάξω? Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο, αν βάλω κάποιο ενισχυτικό μέσω βενζίνης μήπως διορθώσει το πρόβλημα ή έστω δεν χρειαστεί να να τις αλλάξω άμεσα? Αν βάλω κάποιο ενισχυτικό τι να βάλω? Υπάρχει κάποιο που να βοηθά και την καλύτερη λειτουργία της πεταλούδας?

Σκέψεις κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και καθαριζεται η πεταλουδα απλα πρεπει να γινει σωστα και προσεκτικα απο καποιον που ξερει ωστε να μην προκληθει βλαβη.Μετα γινεται και μεσω vag com μια βασικη ρυθμιση πεταλουδας και εισαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.