pipis13 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 παιδια εχετε θποψιν το νεο νομο για ταανασφαλιστα που λεει θα μας στελνουν σε οσους εχουν ανασφαλιστο οχημαραβασακι σπιτι με προστιμο 250 ευρω?εχει τεθει σε ισχυ?ξερει κανεις?εχωμια μηχανη σε αποθηκη και χειμωνα δεν την ασφαλιζω.....το προλαβαινω ηθα μου ερθει εγκεφαλικο? Quote
Guest Rouleman Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Πηγαινε κατεθεσε πινακιδες πριν σου ερθει το ραβασακι. Στις ειδησεις σημερα ακουσα οτι θα αρχισουν να στελνουν σημειωματα. Quote
bill-mass Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 ξέρει κανέις αν αυτο ισχύει και για τα παπάκια. Quote
pipis13 Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 θα παω αυριο το πρωι να το αφαλισω.απλα περιμενα να τελειωσει ο μηνας να κλεισω 23 να γλιτωσω επασφαλιστρο. τωρα το θεμα ειναι θα το γλιτωσω η οχι.?θα ρωτησω τον ασφαλιστη αυριο αν ξερει Quote
stavros geoldasis Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 (edited) χαχαχαχαχα γελαω αν ειχα 250 ευρω θα εκανα ασφαλεια ρε παιδια τι λενε ρε παν καλα μολις το στειλουν θα χρησιμοποιηθει σαν προσαναμμα για το τζακι αφου παω πρωτα στην ελ. ασ. και τα κανω ολα μπ#$ρδελο ρε μη ψαρωνεται εκφοβισμο κανουν!!! θα πληρωσω τους κηφήνες και θα πεινασω εγω αφηστε τους να κανουν ονειρα.... Edited February 5, 2013 by Speedy ασεμνο περιεεχόμενο Quote
Stoilas Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Δεν εχει ψηφιστεί ακόμα νομίζω Sent from my Galaxy Note 2 Quote
svouras Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Δεν εχει ψηφιστεί ακόμα νομίζω Sent from my Galaxy Note 2 Κωστα αν θυμαμαι καλα, σε καποιο αρθρο διαβασα , οτι σε ενα μηνα θα αρχισουν να αποστέλλεται ταχυδρομικως το προστιμο. Quote
bill-mass Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 καλησπερα σας! εχθες μίλησα με τον ασφαλιστή και μου είπε οτι εχουν πάρει στοιχέια απο όλες τις ασφαλιστηκές κάνουν διασταύρωση και σύντομα θα ξεκινήσουν τα ραβασάκια.. Quote
bill-mass Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 ολα μεσα ειναι. το μόνο που αλλάζει έιναι το ποσό. Quote
pipis13 Posted March 16, 2013 Author Report Posted March 16, 2013 οσοι ειχατε evima να πατε στους ασφαλιστες σας να κανετε εξουσιοδοτησειςσε ενα δικηγορο (θα οριστει απο αυτους) για να παρετε τα λεφτα που σαςαναλογουν πισω απο την εκκαθαριση που θα γινει, εγω μιας και εκαναασφαλεια 5 φλεβαρη και μετα 2 μερες εκλεισε θα παρω κανα 100ρικο πισωμις και με καλυψε μονο ενα μηνα Quote